AbsolutOwner Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 καλησπερα στα παιδια.Θα ηθελα την γνωμη σας για ενα κινητο με μεγαλη μπαταρια και να εχει αξιοπιστο σημα σε offline gps.Η δουλεια που θα χρησιμοποιηθεί θα ειναι σε οδηγο φορτηγου σε επαρχια(οποτε ισως και να χρειαστω μια καλη εφαρμογη με offline gps)Μου εχει τραβηξει την προσοχη το http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-ram-16gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.htmlτο budget ειναι στα 140-160€.Ευχαριστω πολυ
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 "και να εχει αξιοπιστο σημα σε offline gps" Aυτο δεν το κατάλαβα μου το εξηγείς λίγο.
AbsolutOwner Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 "και να εχει αξιοπιστο σημα σε offline gps" Aυτο δεν το κατάλαβα μου το εξηγείς λίγο. ναι δεν το διατυπωσα καλα,θελω να πω να κλειδωνει σχετικα γρηγορα δορυφορους οταν το χρειαστει,
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Αφου θελεις και πρόγραμμα γιατι δεν παίρνεις μια συσκευη μονο για πλοήγηση να την αφήνεις μεσα στο φορτηγό και να μην εισαι αναγκασμένος καθε φορα που σε καλούν να ψάχνεις πάλι για το πρόγραμμα πλοήγησης και ολες αυτες τις δυσλειτουργίες Οπως πχ μια mls http://www.skroutz.gr/c/1013/syskeves-gps.html 1
AbsolutOwner Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 δεν ειναι για μενα αλλα επειδη δεν ειναι δικο του το φορτηγο θελει να παρει κινητο ωστε να τα εχει και τα δυο (ετσι και αλλιως θα πηγαινε σε κινητο συντομα)
tasos-e Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 καμια ιδεα παιδια? Όταν δούλευα ταξί είχα πάρει ένα κινητό MLS iq rock πολύ καλό (το έχω ακόμα στην άκρη).Όλα τα έκανα φωνητικά και δεν είχα κανένα πρόβλημα αφού μαζί μου είχαν δώσει και φορτιστή αυτοκινήτου.Φυσικά δεν το είχα φορτώσει με εφαρμογές μόνο Viber watch up τα βασικά. Ίσως βγουν πολλοί να πουν MLS μην πάρεις αλλά εγώ ένα χρόνο μια χαρά ήμουν.
AbsolutOwner Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 μου εκανε εντυπωση για το xiaomi με την μεγαλη μπαταρια που εχει και δεν ειχα κανενα προβλημα 2 χρονια τωρα με το xiaomi note 4g.
tasos-e Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ξέχασα να πω πώς το MLS έχεις δωρεάν το πρόγραμμα πλοήγησης,τους χάρτες που είναι πολύ καλοί και offline.
Pseudonumo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Νομίζω και γω ότι είναι καλύτερη η ξεχωριστή συσκευή. Πιο αξιόπιστη.
AbsolutOwner Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το εχει αποκλείσει το gps σαν ξεχωριστη συσκευη για αυτο θελει να τα εχει και τα 2 μαζι ....
Pseudonumo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τότε θα πρέπει να αγοράσει και καλούς χάρτες (tom tom π.χ.) γιατί αν δεν ξέρει τους δρόμους και είναι σημαντικό για τη δουλειά του δεν μπορεί να βασιστεί στους free. Οι καλύτεροι είναι google maps από free αλλά δεν μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις offline οπότε αν δεν έχεις καλό σήμα στο κινητό δεν έχεις και gps.
ice25 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τότε θα πρέπει να αγοράσει και καλούς χάρτες (tom tom π.χ.) γιατί αν δεν ξέρει τους δρόμους και είναι σημαντικό για τη δουλειά του δεν μπορεί να βασιστεί στους free. Οι καλύτεροι είναι google maps από free αλλά δεν μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις offline οπότε αν δεν έχεις καλό σήμα στο κινητό δεν έχεις και gps. Here maps μια χαρά free και ofline!!!
Pseudonumo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τους ξέχασα ότι πήγαν στο android. Επειδή έχω windows και χρησιμοποιώ -αναγκαστικά- μόνο αυτούς...οκ είναι καλοί αλλά σε 2-3 μέρη μου χει τύχει να έχουν λάθος ονομασίες σε δρόμους. Επίσης, σε αυτοκίνητο η φωνητική πλοήγηση δεν είναι καλή. Google maps είναι top αλλά σιγά μην τους δώσει δωρεάν η google.Και λογικό...
tasos-e Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Οι χάρτες της MLS είναι πολύ καλοί offline δοκιμασμένοι ένα χρόνο. Τώρα έχω και το Lumia 640 ds,με windows 10 μέσα και η εφαρμογή χάρτες που έχει είναι και αύτη καλή offline.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα