Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στα παιδια.Θα ηθελα την γνωμη σας για ενα κινητο με μεγαλη μπαταρια και να εχει αξιοπιστο σημα σε offline gps.Η δουλεια που θα χρησιμοποιηθεί  θα ειναι σε οδηγο φορτηγου σε επαρχια(οποτε ισως και να χρειαστω μια καλη εφαρμογη με offline gps)Μου εχει τραβηξει την προσοχη το  http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-ram-16gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.htmlτο budget ειναι στα 140-160€.Ευχαριστω πολυ :)

Δημοσ.

"και να εχει αξιοπιστο σημα σε offline gps"

Aυτο δεν το κατάλαβα μου το εξηγείς λίγο.

ναι δεν το διατυπωσα καλα,θελω να πω να κλειδωνει σχετικα γρηγορα δορυφορους οταν το χρειαστει,

Δημοσ.

Αφου θελεις και πρόγραμμα γιατι δεν παίρνεις μια συσκευη μονο για πλοήγηση να την αφήνεις μεσα στο φορτηγό και να μην εισαι αναγκασμένος καθε φορα που σε καλούν να ψάχνεις πάλι για το πρόγραμμα πλοήγησης και ολες αυτες τις δυσλειτουργίες

Οπως πχ μια mls

http://www.skroutz.gr/c/1013/syskeves-gps.html

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι για μενα αλλα επειδη δεν ειναι δικο του το φορτηγο θελει να παρει κινητο ωστε να τα εχει και τα δυο (ετσι και αλλιως θα πηγαινε σε κινητο συντομα)

Δημοσ.

καμια ιδεα παιδια?

Όταν δούλευα ταξί είχα πάρει ένα κινητό MLS iq rock πολύ καλό (το έχω ακόμα στην άκρη).Όλα τα έκανα φωνητικά και δεν είχα κανένα πρόβλημα αφού μαζί μου είχαν δώσει και φορτιστή αυτοκινήτου.Φυσικά δεν το είχα φορτώσει με εφαρμογές μόνο Viber watch up τα βασικά.

Ίσως βγουν πολλοί να πουν MLS μην πάρεις αλλά εγώ ένα χρόνο μια χαρά ήμουν.

Δημοσ.

μου εκανε εντυπωση για το xiaomi με την μεγαλη μπαταρια  που εχει και δεν ειχα κανενα προβλημα 2 χρονια τωρα με το xiaomi note 4g.

Δημοσ.

Ξέχασα να πω πώς το MLS έχεις δωρεάν το πρόγραμμα πλοήγησης,τους χάρτες που είναι πολύ καλοί και offline.

Δημοσ.

Τότε θα πρέπει να αγοράσει και καλούς χάρτες (tom tom π.χ.) γιατί αν δεν ξέρει τους δρόμους και είναι σημαντικό για τη δουλειά του δεν μπορεί να βασιστεί στους free.

Οι καλύτεροι είναι google maps από free αλλά δεν μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις offline οπότε αν δεν έχεις καλό σήμα στο κινητό δεν έχεις και gps.

Δημοσ.

Τότε θα πρέπει να αγοράσει και καλούς χάρτες (tom tom π.χ.) γιατί αν δεν ξέρει τους δρόμους και είναι σημαντικό για τη δουλειά του δεν μπορεί να βασιστεί στους free.

Οι καλύτεροι είναι google maps από free αλλά δεν μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις offline οπότε αν δεν έχεις καλό σήμα στο κινητό δεν έχεις και gps.

Here maps μια χαρά free και ofline!!!

Δημοσ.

Τους ξέχασα ότι πήγαν στο android. Επειδή έχω windows και χρησιμοποιώ -αναγκαστικά- μόνο αυτούς...οκ είναι καλοί αλλά σε 2-3 μέρη μου χει τύχει να έχουν λάθος ονομασίες σε δρόμους. Επίσης, σε αυτοκίνητο η φωνητική πλοήγηση δεν είναι καλή.

Google maps είναι top αλλά σιγά μην τους δώσει δωρεάν η google.Και λογικό...

Δημοσ.

Οι χάρτες της MLS είναι πολύ καλοί offline δοκιμασμένοι ένα χρόνο.

Τώρα έχω και το Lumia 640 ds,με windows 10 μέσα και η εφαρμογή χάρτες που έχει είναι και αύτη καλή offline.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...