Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα,

Προσπαθω να κανω φορματ στα 8.1 που εχω στο γραφειο κ ειναι ΟΕΜ

- Κατεβαζω το media activator, καιω τα 8.1 που λεει στα properties μου σε usb (αυτα δεν ειναι τα σωστα εφοσον τα βρισκω στα properties?)

- Boot και κολλαω γτ μου ζηταει serial που ειναι μερικα νουμερα παραπανω απο τον αριθμο που εχω.

Τι κανω λαθος?

Btw, ειδα οτι τα win 8.1 μπορουν να γινουν φορματ απο τις επιλογες. Ειναι το ιδιο με κανονικο φορματ? Διοτι θελω πεντακαθαρο pc from scratch. 

thanks,

Δημοσ.

δεν καταλαβα τιποτα

- Boot και κολλαω γτ μου ζηταει serial που ειναι μερικα νουμερα παραπανω απο τον αριθμο που εχω.

Τι κανω λαθος?

crackarizmena τα εχεις?

αν ναι τοτε δεν βαζεις τιποτα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Sorry εννοω boot απο το usb και κολλαω, δε μπορω να συνεχισω το ινσταλ. Αμα τα ειχα crackarismena δε θα ρωταγα προφανως :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Διαβασες το post μου ? :P

Ξερει κανεις τουλαχιστον να μου πει εαν φορμαροντας μεσα απο τα windows στα  options ειναι το ιδιο με κανονικο φορματ? 

Δημοσ.

Το κλειδί που είπες ότι έχεις που/πως το βρήκες; Αν το βρήκες από τις ιδιότητες του συστήματος τότε δεν είναι το κλειδί αλλά το product id.

Αφού μπορείς να μπεις στο λειτουργικό βρες το κλειδί με αυτό (κατέβα χαμηλά στη σελίδα, έχει για 32 ή 64 bit έκδοση).

Αν δεν τα καταφέρεις τότε δοκίμασε να κάνεις την εγκατάσταση με κάποιο generic key, π.χ.

Windows 8.1 (Not Pro): 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT
Windows 8.1 Pro      : XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB

Αυτά τα κλειδιά ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. Είναι μόνο για εγκατάσταση και μετά θα πρέπει να βάλεις το αυθεντικό κλειδί σου για να ενεργοποιηθεί. Το πρόβλημα είναι που θα βρεις αυτό το κλειδί.

Ίσως ένα τηλέφωνο στη microsoft hellas και δίνοντας το id που έχεις να σου πουν με ποιο τρόπο να κάνεις τη δουλειά σου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελειος!!! Να σου πω, αυτο που βρηκα ειναι το αυθεντικο λογικα ε? Ναι ειχες σε ολα δικιο, product id  εβλεπα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...