Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην δουλειά , έχει έναν υπολογιστή που χειρίζομαι και με σπάει τα νεύρα να πρέπει να σκύβω κάθε φορά για να το κλείσω από το πολύπριζο ,έχω και δυσκοκοίλη ,ο λόγος που το κάνω σαν θέμα είναι : 

Υπολογιστής : Socket 775 ,όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Πατάς απενεργοποίηση και κλείνει ,και ανοίγει μόνο του.

Έχω τσεκάρι τα power -on by mouse/lan κτλ. όλα κλειστά.

Έκανα reset με την μπαταρία 

Καινούργια windows λέω μπας και έχω κάνει καμία βλακεία.

Βγάλσιμο μνήμες πάλι τίποτα.

Αλλά επειδή βαρέθηκα και το είχα συναντήσει άλλη μια φορά στην ζωή μου είπα να ρωτήσω.

Παίζει να είναι όντως το τροφοδοτικό;

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Τροφοδοτικό θα έλεγα, αλλά κάνε και ένα BIOS reset. Μπορεί εκεί να πειράχτηκε τίποτα.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Τροφοδοτικό θα έλεγα, αλλά κάνε και ένα BIOS reset. Μπορεί εκεί να πειράχτηκε τίποτα.

αν διάβασες τι έγραψα θα έβλεπες ότι το έχω κάνει ήδη.

Δημοσ.

καλου κακου δες και τα καλωδια τροφοδοσιας

Ξέχασα να το γράψω , τα έβγαλα τα ξανά έβαλα όλα από το μηδέν .

Οπότε τέτοιο χαζό μόνο από κανένα PSU το κόβω να συμβαίνει.

Απλά , έχω και την μέση μου και είναι δύσκολο να σηκώνω-κατεβάζω κτλ. ώστε να το κάνω μια και καλή να ησυχάσει το κεφάλι μου.

Δημοσ.

Μην αποκλείσεις και την μητρική. Έχει το τελαυταίο update το BIOS?

Τροφοδοτικό να υποθέσω ότι είναι noname?

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή το έκανε και εμένα αυτό και με το καινούριο και με το παλιό τροφοδοτικό και είχα φάει τα σίδερα να δω τι είναι,τελικά παρατηρησα ότι επειδή το pc μου βρισκόταν σε δίκτυο με τα υπόλοιπα pc και tablet του σπιτιού,μόλις αναβε κάποια από τις υπόλοιπες συσκευές άναβε και το pc μου,το power by lan στο bios απενερποιημενο,τελικά το έβγαλα από το δίκτυο και δεν μου το έχει ξανακάνει.

Δημοσ.

Τσέκαρε και αυτό……αν δεν το έχεις κάνει ήδη, πήγαινε στο device manager κάνε expand το tree των συσκευών  keyboard ,mouse , network adapter ,δεξί κλικ – properties – power management  και αφαίρεσε το τικ που έχει στο “Allow this device to wake the computer

Δημοσ.

Αν το μηχανημα φοραει Windows 10, απενεργοποιησε την επιλογη της γρηγορης εκκινησης απο τον πινακα ελεγχου-επιλογες τροφοδοσιας. Καποια παλια hardware παρουσιαζουν προβλημα στον τερματισμο λειτουργιας με αυτην την λειτουργια ενεργοποιημενη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...