Kadaz Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Specs: CPU: Intel i5 4690k MoBo: Asrock Fatality KillerX RAM: Kingston HyperX 1600Mhz 8gb X1 Module SSD: Sandisk (Contains OS Win10 64bit) GPU: Asus 280x (Dead), προσορινα 9500GT PSU: http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=164 Λοιπον, το θεμα που εχω ειναι αρχικα, οτι και στις 2 καρτιες, οταν ανοιγε το PC τα φανς τους γυρνουσαν στο 100% μεχρι να βρει την HDMI συνδεση κ να μπει στο δεσκτοπ. Πολλες φορες ακομα και τωρα με 2 διαφορετικες καρτες, πρεπει να το προσπαθησω αν κλεισω το PC και το ανοιξω, να βρει το HDMI input κ οχι το RGB. Στο δευτερο, δουλευει παντα. Εχω κανει φορματ, default/upgrade bios, αλλαγη καλωδιου hdmi. Να σημειωσω οτι και η δευτερη gpu, δεν ειναι και σε αριστη κατασταση μιας και εχει artifacts μερικες φορες στο ΛοΛ ( μονο αυτο μπορω να τρεξω), τα οποια βεβαια με αλτ+ταμπ και ξανα game εξαφανιζονται. Τωρα αναμενω για αγορα νεας gpu, και αν κανει το παραμικρο, μαλλον ειναι mobo η τροφοδοτικο. Ολα τα αλλα τα χω τεσταρει, πριν μερικες μερες πηρα νεο κουτι και τα βγαλα ολα τα καθαρισα και τα βαλα στο new. Και κατι τελευταιο, που η win10 ειναι η gpu, στο ΛοΛ freezαρει για 1-2 δευτερα, μαζι freezαρει και ο ηχος κανοντας το σπαστικο, δυνατο buzzing που νομιζω ολοι το χουμε βιωσει σε καποιο BSoD. Αυτο δε συμβαινει συχνα, αλλα συμβαινει. Αλλα θελω γνωμες. Θερμοκρασιες επεξεργαστη ειναι 35-40 Idle, και 45-60 100% load (aida64).
bc00l Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Λοιπον, το θεμα που εχω ειναι αρχικα, οτι και στις 2 καρτιες, οταν ανοιγε το PC τα φανς τους γυρνουσαν στο 100% μεχρι να βρει την HDMI συνδεση κ να μπει στο δεσκτοπ. δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα εδω. Η δεν καταλαβα καλα; Σε αρκετα gpu και cpu που έχουν περάσει από τα χέρια μου γινόταν αυτό το 100% τα φανς μέχρι να ποστάρει και να μπεί στα windows 1
Kadaz Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Απλα ξεχασα να πω οτι δεν το εκανε ποτε, ξαφνικα ξεκινιησε.
Smoulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Η 280x είναι σίγουρα dead? Τη δοκίμασες σε άλλο μηχάνημα, ή η διάγνωση βγήκε επειδή δούλεψε με την 9500?
Kadaz Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Η διαγνωση βγηκε απο διαφορα τεστς. Artifacts στο windows logo πριν καν ανοιξει το PC, στο safe mode γραμμες οριζοντιες, bsods και φρεεζε κλπ. Ενω με integrated δουλευε μια χαρα το πσ, και με την 9500 2 μηνες τωρα κανενα τετοιο προβλημα. Η 280χ ηταν εντος εγγυησης btw, αλλα δε τη φτιαξαν γιατι δεν ειχε το αυτοκολλητακι πανω με το serial. Ακομα στο μαγαζι ειναι δεν εχω παει να την παρω.
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Αδελφε αμα δεν στο εκανε πρωτα τοτε κατι παιζει.. Η΄ με τροφοδοτικο η΄ με μητρικη..Στα περισσοτερα μηχανηματα ειναι φυσιολογικο στο ξεκινημα τους να το κανει αυτο που λες(ολα τερμα) δηλαδη για 2-3 sec περιπου αλλα εχω πετυχει και φαση σαν την δικια σου..
Kadaz Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Αδελφε αμα δεν στο εκανε πρωτα τοτε κατι παιζει.. Η΄ με τροφοδοτικο η΄ με μητρικη..Στα περισσοτερα μηχανηματα ειναι φυσιολογικο στο ξεκινημα τους να το κανει αυτο που λες(ολα τερμα) δηλαδη για 2-3 sec περιπου αλλα εχω πετυχει και φαση σαν την δικια σου.. Πριν τα βγαλω ολα απ το παλιο κουτι , πολλες φορες οταν το εκλεινα, ανοιγε μονο του. Κανονικα. Δεν το χω παρατηρησει μεχρι τωρα στο καινουργιο ομως. Τεσπα, μητρικη εχει εγγυηση λιγο ακομα νομιζω αλλα δεν ειμαι σε φαση να ειμαι χωρισ μομπο μεχρι το rma, υπαρχει τροπος να σιγουρεψω αν ειναι mobo η psu?
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ενα απο τα δυο ειναι παντως στανταρ. Μου εχει τυχει σε διαφορετικες περιπτωσεις μια το ενα(τροφο) και μια το αλλο(μητρικη). Κοιτα να δοκιμασεις ενα αλλο τροφοδοτικο απο καναν γνωστο σου για να δεις τι φταιει..
Kadaz Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δε μπορω να βρω δοκιμαστικο γιατι το χει στο πσ του. Με καποιο προγραμμα δε γινεται να τσεκαρω ?
Kadaz Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 OK oποτε μετα την αγορα gpu, παω σε psu μιας κ ειναι παλιοτερο. Και αν συνεχιστει, rma τη μοβο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα