Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας  και πάλι !!!! Ανοίγω το θέμα αυτό  γιατί το προηγούμενο μου το κλείδωσαν.Έχω ένα γνωστό ο οποίος θέλει μέχρι το πολύ 250 ευρώ ολοκληρωμένο σύστημα για το γιο του να παίζει LOL . Ήδη μια ιδέα έχω από ένα καλό φίλο στο insomnia και θα ήθελα να ακούσω και άλλες για να του δώσω όλες σας τις προτάσεις μέχρι τα 250 ευρώ. Μπορεί να βολευτεί και μεταχειρισμένο αλλά με υπόλοιπο εγγύησης. Οπότε ακούω όλες σας τις προτάσεις είτε καινούρια πράγματα είτε μεταχειρισμένα.

Ποσό που διαθέτουμε :      250

Χρήση υπολογιστή :      λολ , και κανένα όχι πολύ βαρύ παιχνίδι

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:     office , browsing

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.     όχι 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?    ίσως ηχεία

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).    από όλη την Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?      ας είναι από διαφορετικά

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?   εμείς θα το συναρμολογήσουμε

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .     Windows 7 home 64bit or pro

Έχουμ οθόνη , πληκτρολόγιο και ποντικί

Δημοσ.

Kαλησπέρα,ποιά οθόνη έχετε , θέλετε και λειτουργικό στα 250;

Λειτουργικό βρίσξουμε και εδώ στο ινσομνια. Ναι οθόνη έχουμε
Δημοσ.

Με συγχωρείς αλλά δεν σε καταλαβαίνω,νομίζω ήταν σαφής η ερώτησή μου.

Το λειτουργικό δεν μπάινει στην τιμή των 250 €
Δημοσ.

Το λειτουργικό δεν μπάινει στην τιμή των 250 €

Ποια οθονη εχεις σε ρωταει ο ανθρωπος οχι αν εχεις :) Αν και λιγη σημασια εχει νομιζω μιας και το μπατζετ ειναι χαμηλο οποτε θα προταθει κατι σε minimum απαιτησεις!

Δημοσ.

Ποια οθονη εχεις σε ρωταει ο ανθρωπος οχι αν εχεις :) Αν και λιγη σημασια εχει νομιζω μιας και το μπατζετ ειναι χαμηλο οποτε θα προταθει κατι σε minimum απαιτησεις!

Μια απλή Samsung tv 32 hdmi . Λοιπόν ακουώ προτάσεις

Δημοσ.

Χωρις λειτουργικο και με λιγο ζορι σου βγαινει κατι τετοιο που θα σε αφησει να παιξεις lol τουλαχιστον αξιοπρεπως νομιζω.

post-135998-0-50524100-1464622575_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Χωρις λειτουργικο και με λιγο ζορι σου βγαινει κατι τετοιο που θα σε αφησει να παιξεις lol τουλαχιστον αξιοπρεπως νομιζω.

DDR3 μητρική με DDR4 μνήμες.. Κάτι δεν κολλάει. Καλύτερα να βάλει 1 dimm για να έχει χώρο μελλοντική αναβάθμιση.

• Like 2
Δημοσ.

DDR3 μητρική με DDR4 μνήμες.. Κάτι δεν κολλάει. Καλύτερα να βάλει 1 dimm για να έχει χώρο μελλοντική αναβάθμιση.

Επίσης, νομίζω πως ένας apu amd θα δώσει καλύτερο αποτέλεσμα από τα ενσωματωμένα του Pentium

• Like 1
Δημοσ.

απο βιασυνη λαθος, σωστος o cpttony. Μητρικη http://www.skroutz.gr/s/8314684/Asrock-H110M-DGS.html

+7 ευρω βγαινει αυτη. Δες και σε AMD οτι σου προτεινουν τα παιδια, δεν ειμαι τοσο γνωστης των ενσωματωμενων τους και της δυναμης τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...