panossar95 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλησπερα εχω το viber στο pc μου, και στο κινητο φυσικα, αλλα οταν ειμαι σπιτι με βολευει περισσοτερο ο υπολογιστης. Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιος τροπος να μπορω να το κλειδωνω, Δηλαδη να βαζω εναν δικο μου κωδικο ωστε μονο εγω να μπορω να μπαινω. Γινεται κατι τετοιο? Ειναι ολιγον τι κοινοχρηστος ο υπολογιστης οποτε δεν ξερω και δεν θελω να μπαινει καποιος και να κοιταει τις συνομιλιες.
nikos1982 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 γιατι δεν κανεις λογαριασμο στα win να ειναι με κωδικο μονο για εσενα ολα τα προγραμματα που θελεις εγκατασταση;;;; 1
panossar95 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλα ναι μπορω να κανω και ξεχωριστο user, ετσι και αλλιως η χρηση που γινεται απο αλλο ατομο ειναι μονο για ιντερνετ, απλα ρωτησα και απο περιεργεια αν γινεται να το κλειδωσω..
xaerialtwistx Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 μπορεις με προγραμματα που κλειδωνουν τα exe (δηλαδη μπορεις να βαλεις να ζηταει κωδικο σε συγκεκριμενα προγραμματα) 1) http://www.freeexelock.com/ (προσεξε στην εγκατασταση γιατι σου περναει καποια σκουπιδια, πατα decline σε ολα) 2) http://www.kakasoft.com/exelockinfo.htm 1
panossar95 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 οοο ωραιος ο φιλος, τα δοκιμαζω τωρα, ευχαριστω Το exe lock κανει τα δικα του, κλεινει οταν παταω να βαλει τον κωδικο, το πεταω και δοκιμαζω το αλλο Το δευτερο μια χαρα, ευχαριστω πολυ
xaerialtwistx Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 οοο ωραιος ο φιλος, τα δοκιμαζω τωρα, ευχαριστω Το exe lock κανει τα δικα του, κλεινει οταν παταω να βαλει τον κωδικο, το πεταω και δοκιμαζω το αλλο Το δευτερο μια χαρα, ευχαριστω πολυ και σε εμενα κρασαρει (αφου ομως κλειδωσει το exe) αλλα φανταστηκα πως φταινε τα Windows 10 (x64) και για αυτο δεν εδωσα σημασια. δεν κανει τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα