Todoras Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, Ξέρει κανείς αν υπάρχουν συμβόλαια vdsl internet-τηλέφωνο με 6μηνη η ετήσια δέσμευση? Π.χ. για ΟΤΕ vdsl που με ενδιαφέρει από οτι βλέπω στο site είναι όλα τα πακέτα με 24μηνη δέσμευση κάτι το οποίο το θεωρώ υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Και στο τηλέφωνο επίσης μου είπαν ότι δεν προσφέρουν το πάκετο (30αρα) με ετήσια δέσμευση. Ο λόγος γίνεται γιατί εχει λήξει το συμβόλαιο μου με την cyta, (η οποία προσφέρει ετήσια δέσμευση) αλλά επειδή δεν είμαι ικάνοποιημένος απο την 9αρα πλέον συνδεση που έχω και δεν έχει νοημα να το γυρίσω σε cyta vdsl λόγω απόστασης από το ΑΚ (πάνω απο 1000μέτρα).
bill2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Κανένας πάροχος δεν προσφέρει vdsl για 6 μήνες προσφέρουν για 1 η 2 χρόνια
Todoras Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Άρα αν θέλω vdsl για 1 χρόνο πάω οπουδήποτε αλλού εκτός από οτε.
bill2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 ναι αλα νομίζω μονο η forthnet 38€ για πάντα έχει 1 χρονο και i vodafone 41 για 1 χρόνο € wind kai cyta kai ote 2 χρόνια στη forthnet θα έχει απεριόριστα σταθερά +12ώρες κινητά στη vodafone απεριόριστα σταθερά +5 ώρες κινητά
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δες πρωτα στο σιτε του οτε να εχεις δυνατότητα για vdsl και μετα βλέπεις για τα συμβόλαια
bill2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Σωστά γιατί αν δεν έχει διαθεσιμότητα ο οτε οι υπόλοιποι και έχουν διαθεσιμότητα ψέματα σου λένε
Todoras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Διαθεσιμότητα έχει. Και το κουτί του οτέ (vdsl) είναι στα 50 μέτρα από το σπίτι. Απλά σε 1 χρόνο από τώρα μπορεί να μένω σε άλλο σπίτι, άλλη πόλη ή άλλη χώρα. Οπότε γι αυτό ψάχνω για 6μηνα. Άιντε και χρόνο. Αλλά 2 χρόνια δεν παίζει. Συν το γεγονός ότι οι τιμές πέφτουν κάθε χρόνο στα νέα πακέτα, οπότε να κλείσεις 2ετές συμβόλαιο με πχ 35 ευρώ και την επόμενη χρονια να έχει πέσει στα 25 σε κάνει να νιώθεις κάπως .......
panos- Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Τότε μην βάλεις ίντερνετ. Μείνε με μερικά δεδομένα τον μήνα αν σκοπεύεις να φύγεις. Η κανε ένα 24μηνο και όταν θες να φύγεις το σπας.
Todoras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Έχουμε και λέμε. Πήγα στον οτέ και ζήτησα πληροφορίες. Εάν ζητήσεις vdsl για 1 χρόνο ή και για 6 μήνες ο οτέ σου φτιάχνει πακέτο με διαφορετικό βεβαια πάγιο. Για τον 1 χρόνο ουσιαστικά απλά δεν επωφελείσαι της εκπτωσης που δίνουν στην προσφορά τους. Κάτι το οποίο το βρίσκω δίκαιο. Για 6 μήνες δεν συμφέρει. Αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα