dominotrix Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δε μου κανει για Wordpress. Λογικα ειναι custom cms. Μπορεις ομως να το φτιαξεις μονος σου αν ξερεις τα βασικα. Αν και μεταξυ μας ειναι λιγο κιτς το design. Αλλα οκ, γουστα ειναι αυτα. 1
genius_13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Για custom μου κάνει, Site: ρώτησε αυτόν που το έφτιαξε.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Τους πήρα ήδη σήμερα το μεσημέριο τηλεφωνο στην ολλανδία τις ώρες που λέει οτι είναι ανοιχτά δεν απαντάνε.Τους έστειλα email ,δεν έχουνε απαντήσει ακόμα.Σώθηκες τώρα ...Δεν το βλέπω να απαντάνε.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 LOL.Να σε ρωτήσω κάτι αν επιτρέπεται;Πόσο χρονών είσαι;Γιατί εγώ είμαι 33 και πρέπει να έχεις ένα σεβασμό πιστέυω. Κάποιον δεν τον σέβεσαι για την ηλικία του αλλά για την προσωπικότητα του. Κρίμα που στα 33 δεν το έχεις καταλάβει.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ακου τρολλ.Καταρχήν δε με ξέρεις και δεν ξέρεις τι έχω περάσει.Κατα δεύτερον δεν θα μου προσβάλλεις την προσωπικότητα μου .Κατά τρίτον δε ρώτησα κάτι παράνομο ,ρώτησα κάτι νόμιμο .Άμα σ αρέσει. Ζητώ συγγνώμη από τους moderators αλλά με χει προσβάλει 3 φορές συνεχόμενα σ αυτό το τόπικ μου και γω αντέδρασα ευγενικά.Το τελευταίο όμως που είπε παραπάει.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δεν ρώτησες κάτι παράνομο, ρώτησες κάτι ανήθικο. Πώς να αντιγράψεις ένα template χωρίς καν να έχεις την άδεια αυτού που το έφτιαξε. Σε συνδυασμό με το site σου όπου επίσης αντιγράφεις άρθρα χωρίς άδεια, το οποίο ΕΙΝΑΙ παράνομο, αρκούν για να βγάλω το ασφαλές συμπέρασμα ότι κάτι δεν πάει και πολύ καλά με τα ηθικά σου πρότυπα. Άνθρωποι σαν εσένα πρέπει να στηλιτεύονται δημοσίως γιατί το έχετε παραχέσει. Πάτε κι αντιγράφετε άρθρα από όπου σας κα@λώσει αδιαφορώντας για τη δουλειά που έχει κάνει ο οποιοσδήποτε για να τα γράψει. Και η δικαιολογία πάντα είναι, ε αφού το κάνουν κι άλλοι. Κάνε μας τώρα τη χάρη που θα το παίξεις και θιγμένος.
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δεν ρώτησες κάτι παράνομο, ρώτησες κάτι ανήθικο. Πώς να αντιγράψεις ένα template χωρίς καν να έχεις την άδεια αυτού που το έφτιαξε. Σε συνδυασμό με το site σου όπου επίσης αντιγράφεις άρθρα χωρίς άδεια, το οποίο ΕΙΝΑΙ παράνομο, αρκούν για να βγάλω το ασφαλές συμπέρασμα ότι κάτι δεν πάει και πολύ καλά με τα ηθικά σου πρότυπα. Άνθρωποι σαν εσένα πρέπει να στηλιτεύονται δημοσίως γιατί το έχετε παραχέσει. Πάτε κι αντιγράφετε άρθρα από όπου σας κα@λώσει αδιαφορώντας για τη δουλειά που έχει κάνει ο οποιοσδήποτε για να τα γράψει. Και η δικαιολογία πάντα είναι, ε αφού το κάνουν κι άλλοι. Κάνε μας τώρα τη χάρη που θα το παίξεις και θιγμένος. Εγώ δεν διάβασα πουθενά να θέλει να αντιγράψει το template..? Θέλει να μάθει τι template χρησιμοποιούν διάφορα site και αυτό προφανώς γιατί οι πελάτες το μόνο που λένε είναι "Θέλω σαν και αυτό". Αν δηλαδή μάθει οτι είναι το τάδε template και πάει και σκάσει λεφτά για να το αγοράσει είναι πάλι ανήθικο? Επειδή μάλλον κάποιο ζόρι τραβάς με την αναδημοσίευση άρθρων γενικά και για αυτό βγάζεις κόμπλεξ, πάνε κάνε καταγγελία και γενικά όταν βλέπεις κάτι παράνομο το αναφέρεις/καταγγέλεις και δεν κλαιγεσαι σαν 5χρόνο απο το pc.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δεν ρώτησες κάτι παράνομο, ρώτησες κάτι ανήθικο. Πώς να αντιγράψεις ένα template χωρίς καν να έχεις την άδεια αυτού που το έφτιαξε. Σε συνδυασμό με το site σου όπου επίσης αντιγράφεις άρθρα χωρίς άδεια, το οποίο ΕΙΝΑΙ παράνομο, αρκούν για να βγάλω το ασφαλές συμπέρασμα ότι κάτι δεν πάει και πολύ καλά με τα ηθικά σου πρότυπα. Άνθρωποι σαν εσένα πρέπει να στηλιτεύονται δημοσίως γιατί το έχετε παραχέσει. Πάτε κι αντιγράφετε άρθρα από όπου σας κα@λώσει αδιαφορώντας για τη δουλειά που έχει κάνει ο οποιοσδήποτε για να τα γράψει. Και η δικαιολογία πάντα είναι, ε αφού το κάνουν κι άλλοι. Κάνε μας τώρα τη χάρη που θα το παίξεις και θιγμένος. 1ον έχω πάρει άδεια πριν το κάνω αυτό.Ορίστε η απόδειξη http://www.insomnia.gr/topic/595751-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%AD%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-gaming-%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-ins/ 2ον δε ρώτησα πως να αντιγράψω τα template ,το ρώτησα αυτό για να βρίσκω ένα template που μ αρέσει και να ψάχνω ένα που να του μοιάζει ώστε να το αγοράσω νόμιμα απο το themeforest
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα