Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απαγορεύεται/είναι παράνομο να ανοίξεις BOX ή μπουάτ του οτέ (πέρα από το μικρό στρογγυλό χαλύβδινο κουτί που βρίσκεται μέσα σε δική σου ιδιοκτησία)

Δημοσ.

Φίλε Γιάννη Opc(Οpelάκιας κι εσύ???)έκανα καταρχήν τον βασικό έλεγχο με τον Ηλεκτρολόγο μου!

Βρήκαμε τον κατανεμητή (αφού ξηλώσαμε μία πέτρα!!!)και τραβήξαμε κατευθείαν καλώδιο στο Router απενεργοποιώντας προσωρινά την εγκατάσταση!

Ακριβώς την ίδια ταχύτητα είχα!Άρα απορρίψαμε πως φταίει η εγκατάσταση!

Δες ΕΔΩ!

Το επόμενο βήμα και δυσκολότερο είναι να ενώσουμε προσωρινά καλώδιο απευθείας από το Box του Oτέ στο Router και να δούμε που κλειδώνει!

Είναι μόλις 20 μέτρα απόσταση το Box του Οτέ από τον χώρο μου συνεπώς συντόμως θα μας λυθούν όλες οι απορίες!!!

Σε λίγες μέρες θα κάνω update!

Χαχα ναι φιλε οπελακιας ;) και εσυ? Λοιπον αν εκανες αυτο τοτε ειναι απ εξω το θεμα καλυτερα να εχεις το νου σου αν ανοιξεις box γιατι απαγορεύεται μη σε παρει κανα ματι και σε πανε μεσα για υποκλοπη ενω εσυ τεσταρες το vdsl κριμα ειναι δωσε το βλαβη και ασε αυτους να ψαχτουν σιγουρα πας πανω απο 45 και ειναι κριμα αφου το πληρωνεις να μη το περνεις ;)
Δημοσ.
Χαχα ναι φιλε οπελακιας ;) και εσυ?

Ναι φίλε,εγώ έχω το Opel Gt!

κριμα ειναι δωσε το βλαβη

Δεν θα βγάλω άκρη γιατί είμαι στην Forthnet,άσε που αυτοί βλέπουν την γραμμή μια χαρά!

μη σε παρει κανα ματι και σε πανε μεσα για υποκλοπη ενω εσυ τεσταρες το vdsl

Θα έρθει ο Ηλεκτρολόγος μια Κυριακή,θα ανέβει πάνω στο Κουτί του Οτέ και θα συνδέσουμε προσωρινά καλώδιο στο Router.

Φάση 5 λεπτά όλη κι όλη!(Εννοείται πως ακολούθως θα ξαναφτιάξουμε την συνδεσμολογία όπως ήταν)

Θα δούμε που κλειδώνω και ΑΝ υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά,τότε  θα φωνάξω τεχνικό του Oτέ και με ένα 50άρικο σε όλο το Team,θα μου αλλάξουν το καλώδιο!Κλασικά πράγματα!Ελλάντα λέμε!Να σημειώσω πως αυτή η κολώνα του Oτέ δίνει τηλέφωνο ΜΟΝΟ σε 2 κτίρια!Στο μαγαζί μου και στο σπίτι μου!Δεν εμπλέκεται τρίτος!

Και το κουτί να καταστραφεί,που λέει ο λόγος,ΜΟΝΟ εγώ δεν θα έχω τηλέφωνο!

• Like 1
Δημοσ.

Τη γραμμή τη βλέπουν μια χαρά και έτσι θα είναι γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση πελάτης τους είναι η Forthnet που της νοικιάζουν τη γραμμή και από τον ΟΤΕ μετράνε μόνο τον χαλκό (αν έχει διακοπή, βραχυκύκλωμα, ξένη τάση), δεν μετράνε συγχρονισμό γιατί νοικιάζουν ΧΑΛΚΟ. Αν παρόλα αυτά ο χαλκός είναι καθαρός αλλά δεν συγχρονίζεις όσο θα έπρεπε τότε ζητα αλλαγή ζεύγους από τη forthnet, δικός τους πελάτης είσαι και αυτή ζητάει αλλαγή (με χρεώση forthnet εφόσον η γραμμη είναι καθαρή) από τον ΟΤΕ, δικός τους πελάτης είναι.

Για το άλλο που λες δεν έχει σημασία αν δίνει σε 1 ή 100 άτομα από κάποιο μπουατ (γιατι μπουατ είναι αυτό που λες, να είναι box και να έχει μόνο 2 δεσμευμένα απερχόμενα μόνο στη περίπτωση που δεν υπάρχει γύρω άλλο σπίτι, αλλα συνήθως τοτε θα τραβουσαν αρτηρία από άλλο box εκτός αν έκαναν επέκταση και για μελλοντικά) γιατί το μπουατ είναι Ιδιοκτησία του ΟΤΕ και μπορεί να επέμβει ΜΟΝΟ αυτός.
Η μόνη περίπτωση που μπορεί να επέμβει τρίτος είναι στο μικρό στρογγυλό χαλύβδινο κουτί ΑΝ είναι μέσα σε ιδιοκτησία του.

Δημοσ.

Τη γραμμή τη βλέπουν μια χαρά και έτσι θα είναι γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση πελάτης τους είναι η Forthnet που της νοικιάζουν τη γραμμή και από τον ΟΤΕ μετράνε μόνο τον χαλκό (αν έχει διακοπή, βραχυκύκλωμα, ξένη τάση), δεν μετράνε συγχρονισμό γιατί νοικιάζουν ΧΑΛΚΟ. Αν παρόλα αυτά ο χαλκός είναι καθαρός αλλά δεν συγχρονίζεις όσο θα έπρεπε τότε ζητα αλλαγή ζεύγους από τη forthnet, δικός τους πελάτης είσαι και αυτή ζητάει αλλαγή (με χρεώση forthnet εφόσον η γραμμη είναι καθαρή) από τον ΟΤΕ, δικός τους πελάτης είναι.

Για το άλλο που λες δεν έχει σημασία αν δίνει σε 1 ή 100 άτομα από κάποιο μπουατ (γιατι μπουατ είναι αυτό που λες, να είναι box και να έχει μόνο 2 δεσμευμένα απερχόμενα μόνο στη περίπτωση που δεν υπάρχει γύρω άλλο σπίτι, αλλα συνήθως τοτε θα τραβουσαν αρτηρία από άλλο box εκτός αν έκαναν επέκταση και για μελλοντικά) γιατί το μπουατ είναι Ιδιοκτησία του ΟΤΕ και μπορεί να επέμβει ΜΟΝΟ αυτός.

Η μόνη περίπτωση που μπορεί να επέμβει τρίτος είναι στο μικρό στρογγυλό χαλύβδινο κουτί ΑΝ είναι μέσα σε ιδιοκτησία του.

Δεν ξέρω αν είναι Μπουάτ ή Box αυτό που έχω επισυνάψει,αλλά την Κυριακή θα έρθει ο Ηλεκτρολόγος να μου ενώσει το Kουτί απευθείας στο Router να μου λυθούν οι απορίες!Από αυτήν την κολώνα φεύγουν μόνο 2 Καλώδια(δεν τα έχει πιάσει η εικόνα που ανέβασα γιατί ήθελα να δείξω αυτό το άσπρο πράγμα).Eίχα βγει έξω και το κοίταζα 10 λεπτά!!Το ένα καλώδιο πάει στο σπίτι μου και το άλλο το μαγαζί μου!!!Πάμε γερά,η απάντηση είναι κοντά!!!

kouti.jpg

Δημοσ.

Αυτό είναι box

Αντί να κάνεις κάτι που είναι παράνομο και μπορεί να σε δει ο καθενας (αν δεν υπάρχει συνεργείο ΟΤΕ στη συγκεκριμένη περιοχή που εργάζεται τη Κυριακή) μπορείς να δηλώσεις χαμηλό συγχρονισμό στην εταιρία σου και εφοσον εχουν πελατες εκει γυρω που συγχρονιζουν παραπάνω κάνουν οι ίδιοι αίτημα στον ΟΤΕ για να σε συνδέσουν σε άλλο καλώδιο που ξεκινάει από γενικό κατανεμητή και/ή KV.

Δημοσ.

Χαχαχαχα καποιος θα παει βολτα στο τμημα Σ/Κ.χαχαχαχαχα

Εγω μαζι σου ειμαι...Αν μπορουσα θα τραβαγα μεχρι την καμπινα καλωδιο..χαχαχαχ

Δημοσ.

Ρε μάγκες δεν με καταλάβατε!!!!!!!!Θα ανέβει πάνω στο Box,θα αποσυνδέσει την γραμμή μου και θα τραβήξει ένα καλώδιο για 5 μόνο λεπτάκια!!!Όχι για πάντα!!

Αφού δω που θα κλειδώσει το Router,αμέσως μετά θα ξανασυνδέσουμε τα πράγματα όπως ήταν!

Αν δω πως υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά,της τάξεως >2Mbps,τότε μόνο θα πάρω τηλέφωνο ή εναλλακτικά θα δώσω ένα 50ευρώ σε έναν δικό μου υπάλληλο του Oτέ ώστε να προβεί στις όποιες αλλαγές χρειάζονται για να αποκατασταθεί το θέμα!

Ξέρω πως κι αυτό πάλι παράνομο είναι,αλλά για 5 λεπτάκια μόνο θα είναι η δοκιμή,σιγά την παρανομία!!

Ακολούθως η συνδεσμολογία θα ξαναγίνει όπως ακριβώς ήταν και πριν!

Ο Αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!Χα χα!!

**Πάντως εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα 3.8MB/s που κατεβάζω!Από τα 1.7MB/s που ήμουν είναι μεγάλη αναβάθμιση!

Αλλά αν μπορώ να πάω και παραπάνω γιατί να μην το ψάξω?Έτσι από περιέργεια!

Δημοσ.

θα κλειδωσεις παραπανω και θα το ξαναβγαλεις>??? θα του εκοβα τα χερια λεμε,χαχαχαχαχαχα...

Βασικα πας αυτοφωρο κανονικα...Να το ξερεις....στο λεω φιλικα....Και ποινικο επειτα στο δικαστηριο.....Ειτε για 1 ειτε για 5,αν σου κατσει την εκανες....Βαλε το 50 αρικο κανονικα στο κονε σου να το κανει αυτος,ειτε παει πιο πανω ειτε στα ιδια....Μην το ρισκαρεις....

Εσυ ξερεις..

Δημοσ.

Σε αυτό δεν έχεις κι άδικο.Αντί να βάλω τον Ηλεκτρολόγο μου,δεν τα δίνω τα λεφτά σε έναν υπάλληλο του Οτέ να μου το κάνει??

Αλλά το έχω άχτι να κάνω κι εγώ μια φορά μία παρανομία στην ζωή μου!Αφήστε με ρε σεις!Χα χα χα!

• Like 1
Δημοσ.

Πώς εσείς λέτε ότι μπορείτε να λαδώσετε ενώ εμένα όταν έρχονται το τερματιζουν στην αυστηρότητα, δεν το καταλαβαίνω. Την τελευταία φορά που ήρθε ο ΟΤΕ δεν έμπαινε στο χώρο αν δεν εδειχνα την άδεια οικοδομής. Το ένα κτίριο επαγγελματικος χώρος με άδεια λειτουργίας και το άλλο, σπίτι σε πολυκατοικία εντός σχεδίου.

Δημοσ.

Πώς εσείς λέτε ότι μπορείτε να λαδώσετε ενώ εμένα όταν έρχονται το τερματιζουν στην αυστηρότητα, δεν το καταλαβαίνω. Την τελευταία φορά που ήρθε ο ΟΤΕ δεν έμπαινε στο χώρο αν δεν εδειχνα την άδεια οικοδομής. Το ένα κτίριο επαγγελματικος χώρος με άδεια λειτουργίας και το άλλο, σπίτι σε πολυκατοικία εντός σχεδίου.

Φιλε μου ο ΟΤΕ ειναι ενα μπο@#$#λο και μισο.....Ποσο πιο απλα να το θεσω...??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...