Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θέλω να συνδέσω το playstation και κάποιες άλλες συσκευές στο ίντερνετ και σκευτηκα να φερω ενα καλωδιο απο το ρουτερ στο επιπλο της τηλεόρασης οπου εκει (δεν ξέρω αν θα πω βλακεια) θέλω να συνδέσω με το αρχικό ρουτερ ενα αλλο μικρο ρουτερ η ενα switcher ή κάτι τέλος παντων που να έχει υποδοχες ethernet και να συνδέεται στο κεντρικο ρουτερ κάτι τέτειο:

(συγνωμη που η εικονα δεν ειναι κανονικη)

[κεντρικο router]--------(καλωδιο)----------------[routerακι-δευτερευων router-switcher(κάτι τέτειο τέλος πάντων)]---(καλώδιο από δευτερευων router)-----[playstation].

Δεν ξέρω αν αυτό που λέω γίνεται ή είπα βλακεία.Αν δεν γίνεται μπορείτε να μου προτείνετε εσείς κάτι???.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα,

οι παραπανω εχουνε δικιο μπορεις με μπριζακια να το κανεις αυτο χωρις καλωδια και μπελαδες οπως ειναι αυτα http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-pa411kit-av500-nano-powerline-adapter-starter-kit-p-PER.612531

ή κατι αντιστοιχο με αυτα αλλιως μπορεις με ενα καλωδιο στο μηκος που σε βολευει να συνδεσεις το ενα ρουτερ με το switcher και σε αυτο οποια συσκευη θελεις

Δημοσ.

Μάλιστα, ευχαριστώ για τα φώτα σας, τελικά ΑΝ (για οποιοδήποτε λόγο) δεν τα αγοράσω (που αποκλείεται γιατι με πείσατε) θα μπορώ να τραβήξω ένα καλώδιο απότην πρίζα του τηλεφώνου (που δυστηχως δεν ειναι κοντα σατην τηλεοραση) και το περάσω κουτι-κουτί μέχρι ένα κουτί που είναι κοντλα στην τηλεόραση το τραβήξω εκεί που έχω τουε διακόπτες και τις πρίζες και φτιάξω μια πρίζα τηλεφωνου θα μπορέσω να συνδέσω ένα δέυτερο router?Και πως θα γίνει αυτό???

Δημοσ.

Εγω φιλε εχω κανει κατι πιο απλο εχω το ρουτερ που δινει ο ΟΤΕ και εχω ενα παλιο αγορασμενο ρουτερ.Απλα ακολουθησα αυτα τα βηματα http://www.tp-link.com/en/faq-417.html και ετσι εχω μεταφερει το ιντερνετ σε δωματιο που δεν επιανε ουτε καν wifi ετσι τωρα εχω και wifi και Ethernet ;)..Ισως γινει το ιδιο και με το switcher σου

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδια για τα φώτα σας.τελικά, θα τραβήξω ένα καλώδιο ethernet από το router και μέσα απο τους τούς τοίχους κααι τα κουτια διακλαδώσεων θα; το φέρω πίσω από την τηλεόραση οπου εκεί θα βιδώσω στον τοίχο ένα switcher και οπου δεν μπορει να φτάσει το καλώδιο θα βάλω αυτές τις πρίζες ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...