Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιο λειτουργικο σε τηλεοραση σας αρεσει πιο πολυ?
εχω μια sharp aquos και το smart menu της ειναι τραγικο, παρα πολυ αργο και δεν το χρησιμοποιω καθολου.
Ποια ειναι τα υπερ και τα κατα του καθε λειτουργικου? Σκεφτομαι για αγορα νεας τηλεορασης αλλα περα απ τα χαρακτηριστικα του πανελ δεν ξερω τι να προσεξω.

Δημοσ.

Βάλε ένα chromecast να ξεμπερδεύεις. Android on everything.

μωρε ελεγα να μην εχω περιφερειακα. σε φαση τωρα χρησιμοποιω το ps4 για Netflix και youtube αλλα γιατι να μην ειναι ευχρηστο και το λειτουργικο της τηλεορασης απο μονο του? αφου θα παρω που θα παρω καινουρια

Δημοσ.

μωρε ελεγα να μην εχω περιφερειακα. σε φαση τωρα χρησιμοποιω το ps4 για Netflix και youtube αλλα γιατι να μην ειναι ευχρηστο και το λειτουργικο της τηλεορασης απο μονο του? αφου θα παρω που θα παρω καινουρια

Εμένα μου αρέσει της Samsung αλλά μερικές lg έχουν Android TV.

Δημοσ.

Απο προσωπικη πειρα: Το πιο ευχριστο ειναι το webOS με διαφορα. Μετα το tizen και μετα το android. Τωρα οσον αφορα τη λειτουργικοτητα, το android γιατι ειναι... android. Εχει ψιλολαγκαρισματα ωρες ωρες αλλα τιποτα τραγικο για την ευελιξια και το πληθως εφαρμογων που διαθετει. Googleαρε τα 3 λειτουργικα να δεις τι εφαρμογες εχουν.

Δημοσ.

Πραγματικα το να βαλεις ενα αξιοπρεπες λειτουργικο δε θα επρεπε να ειναι τοσο δυσκολο. Μισω λιγο τους κατασκευαστες που το κανουν περιπλοκο

Δημοσ.

Η καθε εταιρια προωθει το δικο της...λογικο ειναι. Τα webos και tizen ειναι τα πιο smooth αλλα και "κλειστα". για μενα το android το ,οποιο και εχω, ειναι το μελλον... λογω της ευελιξιας του και την google που ειναι απο πισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...