Προς το περιεχόμενο

RGB led..που?

menelaos.TS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ok man ας το παρουμε απο την αρχη.το μολεξ οπως και αν το δεις παντα το κιτρινο και το μαυρο ειναι τα 12βολτ ασχετα αν εχει σλιβ κτλ.οποτε αν εχεις σλιβ βλεπεις που ειναι το κιτρινο και το μαυρο σε συγκριση με ενα μολεξ που δεν ειναι σλιβ και το ενώνεις εκει.

τωρα εσυ που ειδες οτι σε αλλα μολεξ ειναι κιτρινο κοκκινο δεν ξερω.εγω σε αυτο αναφερθηκα.

βγαλε το σλιβ απο ενα μολεξ να δεις τι χρωμα θα εχει το καλωδιο.εκτος και αν η εταιρια που το φτιαχνει το τροφοδοτικο εχει σε ολα μαυρο.

δεν σε ειρωνευτικα.απλα να βοηθεισο τον φιλο μην κανει κατι λαθος αν δεν εχεις καταλαβει κατι σωστα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ετυχε στο δικο μου καλωδιο επειδη ηταν προεκτασης η επειδη αυτο βρηκα στην αποθηκη να ειναι ετσι γι αυτο το ειπα και γι αυτο ανεβασα την φωτο με το ρευμα διαμορφωμενο σε καθε pin για να δει που βγαζει το 12αρι.. αλλα ο φιλος λεει εχει ετοιμο καλωδιο οποτε τσαμπα συζητηση.. δεν ειπα οτι εχεις αδικο ειπα για το δικο μου καλωδιο.. για κανονικο μολεξ ετσι ειναι +12 κιτρινο μαυρο γειωση.. διορθωσα τo topic.

Αν εχεις ορεξη για διαβασμα (στον op αναφερομαι), οριστε ενας τουμπανιαρικος οδηγος για led strips και για οτι τραβαει η ορεξη σου :)

ΥΓ: Βασικα σε ολους αναφερομαι :P 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...