menelaos.TS Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 καλημέρα παιδιά θέλω να αγοράσω rgb λεντακια για τοpc αλλα δεν μπορώ να βρω κάποια καλάθα ήθελα κάποια έτοιμα κομμένα με τηλεκοντρολγια την αλλαγή χρωμάτων είχα παλιά ένα σετάκιείχε 2 rgb ταινίες led 15-20cmκαι κοντρολακι που άλλαζε χρώματα γύρο στα 20 ευρώ το είχα βρει τότεαλλα δεν μπορώ να βρω που το είχα πάρεικαι έψαξα αλλα δεν το βρίσκωάμα ξέρετε κάποιο να παραγγείλω από ελλάδαγιατί από εξωτερικό δεν την ξέρω την όλη διαδικασία. με συγχωρείτε αν δεν έχω βάλει το θέμα στη σωστή στήλημπορείτε να το μετακινήσετε. ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 https://www.skroutz.gr/c/1618/ledstrips.html?from=catspan&keyphrase=led+%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B1+rgb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menelaos.TS Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 με συγχωρείς αλλα αυτά είναι κουλούραεγώ δεν κατέχω κολλητήρια κλπ για να τα κόψω επίσηςθα ήθελα να παίρνει ρεύμα από molex από το τροφοδοτικό και όχι από εξωτερική πρίζα συγγνώμη που δεν το ανέφερα πιο πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 http://www.djshop.gr/pd/beamz-led-tape-kit-5m-rgb-18759.htm?lang=el&path=632975489 ψαξε και e-shop και γενικα googlare για rgb led kit,εχω δει παιζουνε απο 25+ ευρω καποια με τηλεκοντρολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ψάξε από ebay αν δεν βιάζεσαι και πάρε 2 κοντρολερ για καλό και για κακό. Τώρα για το molex, θα πρέπει να κόψεις-ράψεις. Δεν έχω βρει έτοιμα κιτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) με συγχωρείς αλλα αυτά είναι κουλούρα εγώ δεν κατέχω κολλητήρια κλπ για να τα κόψω επίσης θα ήθελα να παίρνει ρεύμα από molex από το τροφοδοτικό και όχι από εξωτερική πρίζα συγγνώμη που δεν το ανέφερα πιο πριν η καλυτερη λυση ειναι να παρεις κουλουρα ετοιμη με το τηλεκοντρολ οπως σου εδειξαν τα παιδια. παιρνεις και ενα καλωδιο μολεξ αφηνεις πανω το κιτρινο(+12volt) και το μαυρο(γειωση) καλωδιο, κοβεις οση ταινια θες και την ενωνεις με μια (ειναι ετοιμη ηδη απο την μια πλευρα). κοβεις το μετασχυματιστη εκει που ειναι η γραμμη στην φωτο και ενωνεις το molex (αν εχει αλλα χρωματα καλωδια ο μετασχυματιστης μεσα να ξερεις το κοκκινο θα ναι το ρευμα οποτε κοκκινο με κοκκινο και το κιτρινο με οτι αλλο ειναι) και εισαι ετοιμος,πιαστα καλα με μονωτικη το καθενα ξεχωριστα και τελειωσε.. ετσι εχω κανει και εγω στο δικο μου.. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2016 από ekans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menelaos.TS Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 λογικά αυτό θα κάνω αν και από το παλιό set που είχα το άσπρο κομματάκι είναι ίδιο με το παλιό μου οποτε μπορώ να χρησιμοποιήσω το παλιό καλώδιο που είχα που είναι έτοιμο σε molex>είσοδος για led θα ανέβαζα και photo να δείτε το παλιό πως ήταν αλλα 4-5 site που δοκίμασα για upload μου βγάζουν error στο τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 ανεβασε την με το lightshot και βαλε το url να δουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menelaos.TS Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 http://prntscr.com/ba545l Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 η καλυτερη λυση ειναι να παρεις κουλουρα ετοιμη με το τηλεκοντρολ οπως σου εδειξαν τα παιδια. παιρνεις και ενα καλωδιο μολεξ αφηνεις πανω το κιτρινο(γειωση) και το κοκκινο(+12volt) καλωδιο, κοβεις οση ταινια θες και την ενωνεις με μια (ειναι ετοιμη ηδη απο την μια πλευρα). κοβεις το μετασχυματιστη εκει που ειναι η γραμμη στην φωτο και ενωνεις το molex (αν εχει αλλα χρωματα καλωδια ο μετασχυματιστης μεσα να ξερεις το κοκκινο θα ναι το ρευμα οποτε κοκκινο με κοκκινο και το κιτρινο με οτι αλλο ειναι) και εισαι ετοιμος,πιαστα καλα με μονωτικη το καθενα ξεχωριστα και τελειωσε.. ετσι εχω κανει και εγω στο δικο μου.. ουτε καν να το κανει αυτο που λες.γιατι κιτρινο γειωση φιλε μου;;;στα ηλεκτρονικα κυκλοματα ΠΑΝΤΑ το μαυρο ειναι η γειωση. απο μολεξ χριαζεται κιτρινο 12βολτ και μαυρο γειωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menelaos.TS Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 παιδιά με μπερδεύεται τι να κάνω τελικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 ουτε καν να το κανει αυτο που λες.γιατι κιτρινο γειωση φιλε μου;;;στα ηλεκτρονικα κυκλοματα ΠΑΝΤΑ το μαυρο ειναι η γειωση. απο μολεξ χριαζεται κιτρινο 12βολτ και μαυρο γειωση αναλογα το μολεξ που θα παρει φιλε.. μαυρο ειναι γειωση παντα. αναλογα τα χρωματα καλωδιων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 απο το μολεξ για να παρεις 12 βολτ χριαζεσαι το κιτρινο και το μαυρο καλώδιο αν το κοντρολερ σου θελει 12 βολτ απο κει και περα ειναι θεμα αν θα εχεις έτοιμο κιτ η θα πας να το φτιάξεις μονος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 και σου ξαναλεω ειναι αναλογα το molex και τα χρωματα που εχει, μπορει να χει sleeved καλωδια. γι αυτο παιζει ρολο η θεση των καλωδιων πανω στο molex. τσεκαρε στην φωτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 molex ειναι ενα και μονο ενα με στανταρ τα καλωδια. απο αυατα που εχεις βαλει στις φωτογραφιες ειναι απο τις 2 κατω εικονες το πρωτο. αυτο ονομαζεται μολεξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα