Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Panel εννοώ όχι το backend του joomla αλλά το Panel του hosting (πχ plesk) .Εκτός αν εννοείς ανώτερο panel στο οποίο έχει πρόσβαση μόνο η εταιρεία hosting

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ναι σε αυτο αναφερομαι. Καποιες εταιρειες που εχουνε dedicated hosting εχουνε προσβαση σε αυτο το "ανωτερο" panel. Αν το παιδι που εκανε τη σελιδα εχει και γνωριζει τοτε να σου κανει whitelist την IP. Αν δεν εχει η δε γνωριζει πως, τοτε πρεπει να μιλησεις εσυ ή ο αλλος με την εταιρεια hosting για να το κανουν αυτοι.

Εγω θα κοιτουσα να τους πω κιολας να μου περασουν ενα backup πριν "χαλασουν" οι φωτος της γκαλερι απτο να σπασεις το κεφαλι σου να βρεις γιατι εμφανιζονται μαυρες/λευκες οι εικονες. Ειναι λιγο drawback αλλα ξεκινας οπως ησουν στην αρχη που ολα λειτουργουσαν κανονικα.

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω εικόνα τι γίνεται και επειδή θέλω να τα διαχειρίζομαι όλα εγώ θα πάρουμε εντός των ημερών άλλο Hosting και θα τα μεταφέρουμε όλα εκεί. Να έχω και το κεφάλι  μου ήσυχο με backup , να έχω και πρόσβαση στα mail accounts και να μπορώ φυσικά να μιλαω εγώ απευθείας με την εταιρεία αν τύχει κάτι.είναι περίεργη η δουλειά μου και δεν θέλω να παίζω το χαλασμένο τηλέφωνο.

Οι galleries έφτιαξαν αν είδες. Απενεργοποίησα το plugin για το system cache Μέσα από το backend. Τώρα δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό που το έκανα disable

Δημοσ.

Ισως αν το κανεις re-enable να κανει generate καινουρια images, με αποτελεσμα να "στρωσει". Αν οχι δεν ειναι μεγαλο προβλημα μιας και οι εικονες δεν ειναι παρα πολυ μεγαλες για να βαρυνει η σελιδα που τις εμφανιζει. 

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Επειδή το media manager του joomla είναι #%%$() υπάρχει κάποιος media manager σε component λογικά ο οποίος να σου προσθέτει alt tags στις photos η να στις κάνει resize  αντί να τις ανεβάζεις πάλι?

Δημοσ.

Με dynamic ip τι whitelist να κανει, σε range? Not secure.

99% καποιος προσπαθει να κατεβασει email στον client του. Το thunderbird, outlook, κινητα κτλ τσεκαρουν αυτοματα ανα καποιο διαστημα για νεα email, καποιος θα χει λαθος κωδικο, ο σερβερ το βλεπει σαν brute force και τρως πορτα με χρονοκαθυστερηση 30 λεπτων (οση χρονικη διαρκεια εχει ορισει ο sysadmin τελως παντων)

Κλασσικη περιπτωση βλαβης

Δημοσ.

Είχε μπλοκάρει η ip της εταιρείας απο χτες το απόγευμα μέχρι το πρωί. Δεν έμπαινε στη σελίδα και δεν κατέβαζε Mail κανένας . Εγω κατέβαζα γιατί ήμουν ασύρματα σε άλλο router . Έτσι σκέφτηκα να κάνω restart το router

Μπήκε σε άλλο ip range μετά το restart

Σε περίπτωση που είχε μπλοκαριστεί όλο το ip range της otenet

Δημοσ.

Ο σερβερ δεχεται brute force σε καποιο κωδικο απο την ip σου. Καποιος βαζει λαθος κωδικο συνεχεια και το πιο πιθανο ειναι καποιος να εχει λαθος κωδικο σε καποιο client. Ρωτησε τους ολους στην εταιρια αν εχουν προβλημα συνδεσης στο εμαιλ τους.

Σιγουρα εχει increased delay καθε φορα που ξαναπροσπαθει γι αυτο σε εκοψε απο χτες το απογευμα μεχρι να αλλαξεις ip.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να αναφερεις το προβλημα στην εταιρια hosting για να δουνε τα logs και να σε καθοδηγησουν ή να πραξουν αυτοι για σενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...