laziokos Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλησπερα σε ολους. εχω ενα macbook air 11 του 2015 και εχω το εξης θεμα παιζω αρκετα lol στο mac os σε τυχαια παιχνιδια σταματανε να λειτουργουν τα qwer(βασικα ολο το πληκτρολογιο) σε τυχαιες στιγμες. και μονο μεσα στο lol αυτη η ιστορια. οσο και αν εψαξα λυση δεν υπαρχει. ειχε κατι προτεινομενες λυσεις στο support να σβησω ενα αρχειο input.ini και λοιπα αλλα τιποτα. θα δοκιμασω και μια επανεγκατασταση αλλα δεν νομιζω οτι θα βοηθησει οποτε αφου το mac os τζιφος εβαλα τα win 10 ως δευτερο λειτουργικο στα win 10 τωρα πρεπει το πληκτρο command να το μετατρεψω σε alt αλλιως δεν βολευει με τιποτα να παιξω. βρηκα ενα προγραμμα να το κανω remap (shiftkey η κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα) και δουλεψε...το αναγνωριζει παντου σαν alt.....εκτος απο οταν μπαινω στο lol οπου δεν αναγνωριζει καθολου το remap και το αναγνωριζει σαν win key που μου ειναι αχρηστο τελειως (δεν μπορω να το κανω bind) εχετε κατι να προτεινετε? σκεφτομαι μηπως παω σε καποιο καταστημα και με βοηθησουν ή μηπως να βαλω μια αγγελια με καποια αμοιβη εδω μηπως βρεθει καποιος γνωστης και βρουμε ακρη. ευχαριστω εκ των προτερων
micos000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Πάρε ένα απλό usb πληκτρολόγιο και σύνδεε το όταν παίζεις lol. Π.Χ. http://www.amazon.com/gp/product/B009C98NPY/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B009C98NPY&linkCode=as2&tag=thetecpla07-20&linkId=7KFEBPJL4CYKMC6J . .. ... Υ.Γ. Την αμοιβή τη δέχομαι και σε paysafe!
Makeran Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μιας και είναι μόνο για LOL, δε θα έλεγα να ξοδέψεις τόσα χρήματα, πάρε κάποιο πιο οικονομικό, όπως αυτό. Είναι από σιλικόνη, αλλά δε νομίζω πως αξίζει κάτι καλύτερο μόνο για LOL.
laziokos Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 η ακομα καλυτερα παιρνω και ενα desktop μαζι μου κανω δουλεια μου. νταξξ τωρα περα απο την πλακα ειμαι σε αδιεξοδο αν ξερει κανεις καμια λυση θα την εκτιμουσα ιδιαιτερα
micos000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μα, αυτή είναι μια καλή λύση και δεν έκανα πλάκα πριν (μόνο για την αμοιβή αστειεύτηκα). Ένα απλό πληκτρολόγιο (εντάξει, το logitech είναι overkill αλλά μου άρεσε και το παρέθεσα) είναι ότι καλύτερο. Το σιλικονάτο που έδειξε ο makeran έχει φάση και δεν πιάνει όγκο γιατί μαζεύει σε ρολό. Όσον αφορά τώρα την αλλαγή πλήκτρου, το ότι αλλάζει το alt στα win αλλά όχι στο παιχνίδι, σημαίνει ότι το Lol δε διαβάζει το πληκτρολόγιο μέσω της registry όπου γίνεται συνήθως το remapping. Δες λίγο αυτό που βρήκα εδώ για το autohotkey, εκεί το αλλάζουν με το αριστερό win key αλλά φαντάζομαι ότι θα μπορείς να το βάλεις όπου θέλεις.
laziokos Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 καλα προφανως και δεν ειναι λυση αυτο με τα πληκτρολογια εδω εχω διαλεξει 11.6 λογω φορητοτητας. ευχαριστω πολυ για το λινκ παντως. πηγα να τα δοκιμασω αλλα κατι δεν κανω σωστα θελει διαβασμα υποθετω. θα το ψαξω και με τους δυο τροπους αν μπορει να γινει κατι νομιζω παντως οτι βρηκα ακρη γιατι μου εκανε ιστορια με το πληκτρολογιο στο mac os αρα κατι ειναι και αυτο εχω ενα λειτουργικο να δουλευει νορμαλ. μια εφαρμογη ραδιο οταν σπαμαρει την διαφημηση να το αγορασω πρεπει να την εκανε την δουλεια.. αλλα δεν το καταλαβαινα οταν ημουν μεσα στο λολ γιατι δεν φαινοταν κατι. ελπιζω να ειναι αυτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα