Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα!Είμαι νέος-μόλις έκανα εγγραφή-.

'Εκανα σύνδεση στην Vodafone/Hol(24) και μου έδωσαν ένα μοντεμ/ρουτερ zte.To έχω έναν όροφο πάνω απο εκεί που μένω και κάνει συχνές αποσυνδέσεις.Πολλές φορές με απλό κλείσιμο και άνοιγμα έρχεται στα καλά του αλλά συνήθως θέλει reset.

Εγώ έχω σταθερό με αυτή την ασύρματη Link.png Site: κάρτα .

Θέλω να αγοράσω κάτι καλύτερο αλλά δεν ξέρω τις διαφορές μόντεμ/ρούτερ.Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι?

Είναι οικιακό δίκτυο και συνδέεται ένας σταθερός/tablet/κινητό.

Τιμή μέχρι 100.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

To ZTE ειναι για πεταμα οντως, εισαι σιγουρος ομως οτι φταιει αυτο για τις αποσυνδεσεις; μηπως φταιει η γραμμη;

Εχεις κανενα αλλο να δοκιμασεις;

Ενα απο τα πολλα καλα στα λεφτα σου

https://www.skroutz.gr/s/5176675/TP-LINK-TD-W9980.html

Δημοσ.

Δοκίμασε να συνδέσεις το ρουτερ στην πρίζα που είναι πιο κοντά στην πόρτα του σπιτιού.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

@tsakonas Δοκίμασα το παλιό μου και λειτουργεί καλά.Μια αποσύνδεση ανα δύο ημέρες(είχα forthnet).Αυτό αποσυνδέεται τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα.Απλά θέλω ένα και με καλή εμβέλεια και δεν ξέρω τι να πάρω.Το πέτυχα το συγκεκριμένο σε ένα σάιτ..Σκεφτόμουν να το πάρω αλλά ήθελα πρώτα να σιγουρευτώ.

@panos- Το ίδιο κάνει το έχω δοκιμάσει.Με το ρούτερ/μόντεμ της hol είναι χάλια.Με της forthnet συνέρχεται.

Αν πάρω αυτό που μου πρότεινε ο tsakonas λέτε να έχει καλύτερο σήμα?(επειδή υπάρχει ένας όροφος διαφορά)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...