Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα εχω ενα APC UPS Back up RS 1200 το καλωδιο που γινοταν η συνδεση με τον υπολογιστη εχει χαθει ηταν απο RJ45 σε USB ρωτησα την APC Hellas αν εχουν το συγκεκριμενο καλωδιο και μου ειπαν οχι και στο εξωτερικο βλεπω κατι εξωφρενικες τιμες ανω τον 45 ευρω μηπως ξερει κανενας απο που μπορω να παρω το συγκεκριμενο καλωδιο απο την ελλαδα?

Δημοσ.

Καλά τα λέει, από rj45 σε usb είναι το βύσμα.

http://www.apcmedia.com/salestools/ASTE-6Z7V72/ASTE-6Z7V72_R0_EN.pdf?sdirect=true

Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βρεί την συνδεσμολογία και να φτιάξει ένα παρόμοιο καλώδιο με κολλητήρι ή να το δώσει σε έναν ηλεκτρονικό.

Εναλλακτικά βάλε και καμμιά αγγελία ζήτησης μπας και έχει κανένας κάνα περισσευούμενο.

Δημοσ.

Μια πρόταση:

Αγοράζεις ένα καλώδιο usb... το κόβεις!

Αγοράζεις ένα καλώδιο ethernet... το κόβεις!

Ενώνεις καλωδιάκια με βάση αναζητήσεις στο internet. (π.χ. εδω)

Κόστος.. μερικά € αν δεν έχεις ήδη καλώδια!

Δημοσ.

Θα δοκιμασω τον ανταπτορα για αρχη και βλεπουμε αν και νομιζω το APC εχει διαφορετικη συνδεσμολογια 

Δημοσ.

Ο αντάπτορας όχι μόνο δέν θα δουλέψει, αλλά μπορεί να κάνει και ζημιά.

Το βύσμα δέν είναι RJ45 με τις 8 επαφές, αλλά RJ50 με 10 επαφές.

Μάλιστα οι εξυπνάκηδες της APC επίτηδες χρησιμοποιούν τις δύο ακριανές επαφές (1 και 10) έτσι ωστε να μήν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με RJ45. Αν οι δύο ακριανές επαφές ήταν αχρησιμοποίητες, τότε θα γινόταν δουλειά γιατι το αρσενικό RJ45 χωράει στο θυληκό RJ50.

Άν μπορείς να βρείς ένα αρσενικό RJ50 μπορείς να φτιάξεις καλώδιο. Δεν αξίζει να αγοράσεις πρέσσα, λόγω σπανιότητας είναι ακριβές. Απλά θα πιέσεις τα δοντάκια προσεκτικά με ένα λεπτό ίσιο κατσαβιδι να μπούν μέσα.

Δημοσ.

Ο αντάπτορας όχι μόνο δέν θα δουλέψει, αλλά μπορεί να κάνει και ζημιά.

Το βύσμα δέν είναι RJ45 με τις 8 επαφές, αλλά RJ50 με 10 επαφές.

Μάλιστα οι εξυπνάκηδες της APC επίτηδες χρησιμοποιούν τις δύο ακριανές επαφές (1 και 10) έτσι ωστε να μήν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με RJ45. Αν οι δύο ακριανές επαφές ήταν αχρησιμοποίητες, τότε θα γινόταν δουλειά γιατι το αρσενικό RJ45 χωράει στο θυληκό RJ50.

Άν μπορείς να βρείς ένα αρσενικό RJ50 μπορείς να φτιάξεις καλώδιο. Δεν αξίζει να αγοράσεις πρέσσα, λόγω σπανιότητας είναι ακριβές. Απλά θα πιέσεις τα δοντάκια προσεκτικά με ένα λεπτό ίσιο κατσαβιδι να μπούν μέσα.

Aκριβως,ειναι και αυτος ενας τροπος αν εισαι πολυμηχανος.Ουτε πρεσα ουτε τιποτα.Απλα ,καλου κακου αγοραζεις δυο-τρια βυσματακια.

Δημοσ.

Τώρα αν σου πω οτι είχα ένα σκασμό τέτοια στην δουλειά και επειδή δεν τα βάζουμε στους χρήστες, ή τα έχω καταχωνιάσει κάπου ή τα πεταξα....  :wacko:

Δημοσ.

Τώρα αν σου πω οτι είχα ένα σκασμό τέτοια στην δουλειά και επειδή δεν τα βάζουμε στους χρήστες, ή τα έχω καταχωνιάσει κάπου ή τα πεταξα....  :wacko:

Θα κλαψω με μαυρο δακρυ αν βρεις κανενα απο APC και μπορέσεις να με εξυπηρετησεις θα σου ειμαι ευγνώμον 

Δημοσ.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο μελος Asus μου έστειλε το καλώδιο με εξοδα δικα του παρακαλώ δεν ειναι για το ποσο ειναι η πράξη που εκανε μεγαλο respect

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...