Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας!

Μολις εστησα το καινουριο μου πισι.

Αλλα μου βγαζει κατι προβληματακια, που ελπιζω να μην εχουν σημασια.

Πρωτο προβλημα:

Η μητρικη ειναι η MSI H170 Gaming M3.

Ειχε και το σιντακι της μαζι και εκανα το αυτοματο Install να τα κανει ολα μαζι να μην καθομαι απο πανω.

Το θεμα ειναι οτι μεσα σε ολα τα drivers, chipsets, utilities, κλπ κλπ.. ειναι και ενα λεγομενο Intel AMT Drivers.

Καθως κανει install ολα προσπαθει να κανει και τα Net Framework 4.0 και 4.5 αρχικα το ενα πιο μετα το αλλο.

Αλλα δεν τα καταφερνει, το αφησα μεχρι και μια ωρα, αλλα το installation του Framework 4 ή 4.5 δεν κουνιουνται.

Αν και στο task manager ειναι running.

Παρ'ολα αυτα το κανω "end" και ετσι προχωρανε τα υπολοιπα installs (εκτως απο αυτο το AMT).

Ειναι Popup Window και οχι ακριβως μερος του msi installation, οσο εκανε το Net install τα αλλα ηταν "waiting" και συνεχιζαν οταν το τερματιζα.

Το περιεργο ειναι οτι μου βγαζει το Framework 4.5 ως Installed στα προγραμματα.

(Περιεργο, γιατι στα πιο παλια pc μου ειχε το καθε version δικο του install, οχι μονο το τελευταιο.

Εγω τωρα ειμαι κομπλε; 

Ή καποια απο τα install ειναι corrupted και απλα φαινονται "installed"?

Και αυτο το Intel AMT Drivers ειναι απαραιτητο;

Δευτερο προβλημα:

Η GPU μου ειναι η AMD R9 390.

Για πιο γρηγορα και σιγουρα κατεβασα το AMD Autodetect Utility.

Μου βρηκε το σωστο (λεει) driver, "Radeon Crimson 16.3.2"

(Αν και εγω θυμαμαι κατι Catalyst Center)

Βρισκει και το chipset, αλλα ακομα δεν το εβαλα.

Λοιπον, παω να κανω Install τα drivers και Error.

"An exception occured! Type:RuntimeException, Message:The primary document entity could not be opened. Id="

-ΟΚ- και καπακι "No installable components. Contact AMD for assistance." -OK-

Ψαχνω λιγο και λεει ενας πρεπει να εχεις το Service Pack 1 (Win7 home prem 64bit) και γιαυτο κανει fail.

Δεν το ειχα, και εκανα οοολα τα αυτοματα μανησια updates μαζι φυσικα και το SP1.

Παλι το ιδιο.

Καμια ιδεα;

Επισης τελευταιο, το "PCI Simple Communications Controller" στα "Other Devices" δεν εχει drivers. Χρειαζεται;

Ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ.

Λοιπον, αλλο παλι και τουτο.

Εβαλα το catalyst center v15.κατι.κατι

Το προτελευταιο, οπως αποδειχθηκε.

Αυτο ειχε ως τελευταιο στο site η amd.

Ναι για τη συγκεκριμενη καρτα, δεν εκανα λαθος.

Αλλο δηλαδη προτεινε το utility τους και αλλο ειχαν στο site, για την R9 390, win7 64bit.

Σε καποια φαση κατω δεξια, βγαζει notification οτι εχει καινουριο update για το catalyst (v16.3.2)

Ναι, ->catalyst<- κατα λεξη.
Tο κατεβαζω και ξεκιναω install.

Αφου προς το τελος του installation εχει παγωσει λιγο το πισι και το taskbar εξαφανιστηκε...

Blue screen!

Πρωτο try, σε safe mode με network να κανω restore system image που προνοησα... δεν πατιεται τιποτα και... blue screen!

Δευτερο try, σε safe mode σκετο.... κολλαει πριν μπει στα windows, με το σηματακι των windows να γινεται σαν πινακας του πικασο.

Τριτη φορα, παει να μπει... κολλαει παλι κατι κοκκινες γραμμες, ποτε πανω, ποτε κατω... (απο το background της mobo ηταν, το εκοψα).

Τεταρτη φορα αφου εφαγε ενα κλοτσο η ηλεκτρικη μου σκουπα στον τοιχο και εσπασε... ΜΠΗΚΕ. κακονικα. οχι safe ή τιποτα.
Αφου εκανε κατι δικα του check-κλπ-κλπ κατεβατά σε ασπρομαυρο.

Μονη διαφορα ειναι οτι απο κει που δεν ακουγοταν ΚΑΘΟΛΟΥ η gpu, εκανε σαν κουρευτικη του γκαζον.

Τρεχω λοιπον να προλαβω πριν το crash να κανω uninstall το driver. 

Βλεπω οτι δεν εχω catalyst center, αλλα... amd install manager... που σε πεταει στο crimson-κατι, αλλο driver τεσπα.. αλλα το ιδιο.. αλλα αλλο.. αλλα το ιδιο. χμμ..

Τεσπα, ανοιγω μια το chrome να γραψω εδω... τσουπ! σταματαει η φασαρια, μηδεν ντεσιμπελ.

Και ολα κομπλε μεχρι τωρα. Ιδωμεν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...