theopan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Σιγά μην σου κάνουν και ανάκριση. Εγώ που πήγα απο εκεί, άφησα τα χαρτιά και έφυγα. Σε 10 λεπτά είχαν ανοίξει το λογαριασμό. Δηλαδή εσείς παιδιά θέλετε να μπείτε στα site της Deutsche Bank και της UBS, να συμπληρώσετε μια φόρμα και σε 5 λεπτά να έχετε λογαριασμό στο εξωτερικό. Δυστυχώς αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο. Εγώ σχόλιασα το "ύφος" του μηνύματος και ειδικότερα της έκφρασης "προσωπική συνέντευξη", το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτο. Έχουν ξεχάσει οι τράπεζες ότι είμαστε οι πελάτες και είναι οι πάροχοι υπηρεσιών. Και οι πελάτες "έχουν πάντα δίκιο".
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Εγώ σχόλιασα το "ύφος" του μηνύματος και ειδικότερα της έκφρασης "προσωπική συνέντευξη", το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτο. Έχουν ξεχάσει οι τράπεζες ότι είμαστε οι πελάτες και είναι οι πάροχοι υπηρεσιών. Και οι πελάτες "έχουν πάντα δίκιο".Το οι πελάτες "έχουν πάντα δίκιο" δεν ισχύει.Προφανώς και θα σου παρουν συνέντευξη, όταν θες να ανοίξεις λογαριασμό σε ξένη χώρα.
libe13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 εφτιαξα λογαριασμο στο paypal με τον δευτερο λογαριασμο της εθνικης που εχω-μην παθω καμια πλακα στον πρωτο που μπαινουν λεφτα- και εχω ενα προβλημα, η χρεωστικη του συγκεκριμενη λογαριασμου μας εχει αφησει χρονους, επειδη πρεπει να περιμενω παλι καμια δεκαπενταρια-εικοσι μερες για να εκδοθει νεα ομως πρεπει να πληρωσω αυτο που αγορασα τωρα, μπας και γινεται συναλλαγη μονο μεσω τραπεζικου λογαριασμου διχως καρτα ξερει κανεις;
theopan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 εφτιαξα λογαριασμο στο paypal με τον δευτερο λογαριασμο της εθνικης που εχω-μην παθω καμια πλακα στον πρωτο που μπαινουν λεφτα- και εχω ενα προβλημα, η χρεωστικη του συγκεκριμενη λογαριασμου μας εχει αφησει χρονους, επειδη πρεπει να περιμενω παλι καμια δεκαπενταρια-εικοσι μερες για να εκδοθει νεα ομως πρεπει να πληρωσω αυτο που αγορασα τωρα, μπας και γινεται συναλλαγη μονο μεσω τραπεζικου λογαριασμου διχως καρτα ξερει κανεις; Οι χρεωστικές εκδίδονται άμεσα. Να πληρώσεις κατευθείαν από τον τραπεζικό λογαριασμό είναι αδύνατο. Μόνο αν στείλεις έμβασμα στο Paypal balance, πράγμα που θα πάρει 2-3 μέρες.
libe13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Οι χρεωστικές εκδίδονται άμεσα. Να πληρώσεις κατευθείαν από τον τραπεζικό λογαριασμό είναι αδύνατο. Μόνο αν στείλεις έμβασμα στο Paypal balance, πράγμα που θα πάρει 2-3 μέρες. δεν μπορω δηλαδη μονο με τον αριθμο τραπεζικου λογαριασμου ε; οχι οι χρεωστικες δεν εκδιδονται αμεσα...πρεπει να περασει καποιο διαστημα μεχρι να σου σταλλουν σπιτι με τον κωδικο και τα σχετικα, τουλαχιστον ετσι εγινε σε μενα οταν πηγα να βγαλω χρεωστικη για τον κυριο λογαριασμο μου
theopan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 δεν μπορω δηλαδη μονο με τον αριθμο τραπεζικου λογαριασμου ε; οχι οι χρεωστικες δεν εκδιδονται αμεσα...πρεπει να περασει καποιο διαστημα μεχρι να σου σταλλουν σπιτι με τον κωδικο και τα σχετικα, τουλαχιστον ετσι εγινε σε μενα οταν πηγα να βγαλω χρεωστικη για τον κυριο λογαριασμο μου Άμεσα ξαναλέω. Τουλάχιστον από πέρυσι μετά τα capital controls. Και είναι εύλογο και αναμενόμενο κάτι τέτοιο όταν ουσιαστικά δεν έχεις πρόσβαση στα χρήματα σου με άλλον τρόπο.
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 δεν μπορω δηλαδη μονο με τον αριθμο τραπεζικου λογαριασμου ε; οχι οι χρεωστικες δεν εκδιδονται αμεσα...πρεπει να περασει καποιο διαστημα μεχρι να σου σταλλουν σπιτι με τον κωδικο και τα σχετικα, τουλαχιστον ετσι εγινε σε μενα οταν πηγα να βγαλω χρεωστικη για τον κυριο λογαριασμο μου Ανάλογα την τράπεζα. Η πειραιώς πχ τις δίνει επιτόπου. 1
libe13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Άμεσα ξαναλέω. Τουλάχιστον από πέρυσι μετά τα capital controls. Και είναι εύλογο και αναμενόμενο κάτι τέτοιο όταν ουσιαστικά δεν έχεις πρόσβαση στα χρήματα σου με άλλον τρόπο. αρχες νοεμβρη του 15 ειχα βγαλει την καρτα γυρω στις 20 του μηνα ηρθε ταχυδρομικως-για εθνικη μιλαμε-
libe13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 μολις γυρισα απο εθνικη, μου ειπαν οτι εφοσον εχω καρτα στον κυριο λογαριασμο μου δεν μπορω να βγαλω δευτερη-οχι δεν εχω ιδιαιτερη σχεση με τραπεζες για οσους θα θελησουν να σχολιασουν- οποτε πρεπει να παω σε αλλη τραπεζα για χρεωστικη...ποια εχει την πιο συντομη διαδικασια, ποια βολευει καλυτερα για συναλλαγες μεσω ιντερνετ;πειραιως;
zio10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 μολις γυρισα απο εθνικη, μου ειπαν οτι εφοσον εχω καρτα στον κυριο λογαριασμο μου δεν μπορω να βγαλω δευτερη-οχι δεν εχω ιδιαιτερη σχεση με τραπεζες για οσους θα θελησουν να σχολιασουν- οποτε πρεπει να παω σε αλλη τραπεζα για χρεωστικη...ποια εχει την πιο συντομη διαδικασια, ποια βολευει καλυτερα για συναλλαγες μεσω ιντερνετ;πειραιως; Η πειραιώς μάλλον είναι η πιο γρήγορη. Δίνουν την κάρτα επιτόπου και περνάει σχεδόν παντού. 1
libe13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Η πειραιώς μάλλον είναι η πιο γρήγορη. Δίνουν την κάρτα επιτόπου και περνάει σχεδόν παντού. περαν εκκαθαριστικου και ταυτοτητας χρειαζεται τιποτα αλλο π.χ να χω καποιο ποσο στον λογαριασμο μου;
zio10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 περαν εκκαθαριστικου και ταυτοτητας χρειαζεται τιποτα αλλο π.χ να χω καποιο ποσο στον λογαριασμο μου; Αν έχει καιρό να κινηθεί ο λογαριασμός πρέπει να γίνει μια κίνηση, μια κατάθεση ας πούμε. Μετά ίσως θέλει επικαιροποίηση στοιχείων αν έχει αλλάξει κάτι (διεύθυνση, κινητό κλπ).
libe13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Αν έχει καιρό να κινηθεί ο λογαριασμός πρέπει να γίνει μια κίνηση, μια κατάθεση ας πούμε. Μετά ίσως θέλει επικαιροποίηση στοιχείων αν έχει αλλάξει κάτι (διεύθυνση, κινητό κλπ). δεν εχω λογαριασμο καν στην πειραιως...σκοπευω να ανοιξω αν δεν εχει πολλη φασαρια για τις συναλλαγες π θελω μεσω ιντερνετ με χρεωστικη
zio10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 δεν εχω λογαριασμο καν στην πειραιως...σκοπευω να ανοιξω αν δεν εχει πολλη φασαρια για τις συναλλαγες π θελω μεσω ιντερνετ με χρεωστικη Μπορεί και να μη σου ανοίξουν καν.... Αν όμως σου ανοίγουν θέλει ταυτότητα, εκκαθαριστικό, ένα λογαριασμό για να φανεί η διεύθυνση και ένα χαρτί από τον πάροχο κινητής ότι σου ανήκει ο αριθμός που δηλώνεις (νομίζω μόνο για καρτοκινητά το τελευταίο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα