Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που; στο paypal.com? ή παω στην τραπεζα που εχω λογαριασμο και τους λεω να μου συνδεσουν την καρτα με την paypal?

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

που; στο paypal.com? ή παω στην τραπεζα που εχω λογαριασμο και τους λεω να μου συνδεσουν την καρτα με την paypal?

Στο paypal.

Οι τράπεζες ουδέν σχέση έχουν με το paypal.

Δημοσ.

Στο paypal.

Οι τράπεζες ουδέν σχέση έχουν με το paypal.

μπορεις να περιγραψεις την διαδικασια;

Επισκέπτης
Δημοσ.

μπορεις να περιγραψεις την διαδικασια;

Μπες στο θέμα paypal, στην κατηγορία Internet.
Δημοσ.

δεν εχει σχεση αυτο π ρωταω μ αυτο π συζητανε εκει...

1.βγαζω μια νεα χρεωστικη απο την τραπεζα που εχω ηδη λογαριασμο και φορτωνω την νεα καρτα με το ποσο που θελω για αγορες απο την κυρια χρεωστικη που ηδη εχω

2.παω στο paypal βαζω τα στοιχεια μου τον αριθμο της νεας χρεωστικης που εβγαλα

3.παω στο ηλεκτρονικο καταστημα που θελω να κανω αγορα και εφοσον επιλεξω την αγορα μεσω paypal γινεται αυτοματα η συναλλαγη;

αυτη ειναι η διαδικασια;

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν εχει σχεση αυτο π ρωταω μ αυτο π συζητανε εκει...

1.βγαζω μια νεα χρεωστικη απο την τραπεζα που εχω ηδη λογαριασμο και φορτωνω την νεα καρτα με το ποσο που θελω για αγορες απο την κυρια χρεωστικη που ηδη εχω

2.παω στο paypal βαζω τα στοιχεια μου τον αριθμο της νεας χρεωστικης που εβγαλα

3.παω στο ηλεκτρονικο καταστημα που θελω να κανω αγορα και εφοσον επιλεξω την αγορα μεσω paypal γινεται αυτοματα η συναλλαγη;

αυτη ειναι η διαδικασια;

Ναι, μόνο που λόγω cc είναι πολύ πιθανόν να μην περάσει η αγορα σε καταστήματα του εξωτερικού.

Σχετικά με την χρεωστικές. Οι χρεωστικές δεν φορτόνωνται, αφού είναι συνδεδεμένες με τραπεζικους λογαριασμούς και όσα λεφτά έχει ο λογαριασμός έχει και η κάρτα.

Δημοσ.

Ναι, μόνο που λόγω cc είναι πολύ πιθανόν να μην περάσει η αγορα σε καταστήματα του εξωτερικού.

Σχετικά με την χρεωστικές. Οι χρεωστικές δεν φορτόνωνται, αφού είναι συνδεδεμένες με τραπεζικους λογαριασμούς και όσα λεφτά έχει ο λογαριασμός έχει και η κάρτα.

oταν λεμε χρεωστικη εννοουμε αυτην που κανουμε αναληψη απο τα atm ή ειναι αλλη;

οταν λεω να φορτωσω εννοω να παρω μεσω atm απο τον κυριο λογαριασμο μου, αυτον που εχω τωρα το ποσο που θελω για αγορα και να το παω στον νεο λογαριασμο που θα ανοιξω γι αυτο το σκοπο...τα cc πιστευω ειναι για αγορες μεχρι πριν μια εβδομαδα για 420 και τωρα 500 δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα για μικροτερο ποσο ή μπορει να παθουμε πλακα;

Επισκέπτης
Δημοσ.

oταν λεμε χρεωστικη εννοουμε αυτην που κανουμε αναληψη απο τα atm ή ειναι αλλη;

οταν λεω να φορτωσω εννοω να παρω μεσω atm απο τον κυριο λογαριασμο μου, αυτον που εχω τωρα το ποσο που θελω για αγορα και να το παω στον νεο λογαριασμο που θα ανοιξω γι αυτο το σκοπο...τα cc πιστευω ειναι για αγορες μεχρι πριν μια εβδομαδα για 420 και τωρα 500 δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα για μικροτερο ποσο ή μπορει να παθουμε πλακα;

Ναι, αυτή εννοούμε.

Δεν μπορείς να ανοίξεις καινούργιο λογαριασμό.

Τα cc αφορούν πάρα πολλά πράγματα, όχι μόνο την ανάληψη μετρητών.

Δημοσ.

κατσε τα cc εχουν επηρεασει και αυτο το κομματι εγω θυμαμαι παλιοτερα και ειχα δυο λογαριασμους στην ιδια τραπεζα για εθνικη μιλαμε

Επισκέπτης
Δημοσ.

κατσε τα cc εχουν επηρεασει και αυτο το κομματι εγω θυμαμαι παλιοτερα και ειχα δυο λογαριασμους στην ιδια τραπεζα για εθνικη μιλαμε

Το παλιά δεν μετράει. Εχουμε cc, ισχύουν αλλά πράγματα τώρα.

Μόνο αν ανήκεις σε ένα από αυτά μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό

http://www.zougla.gr/money/article/pos-mporite-na-aniksete-trapeziko-logariasmo-en-meso-capital-controls

Δημοσ.

Αν εχεις ηδη δυο λογαριασμους θα σου βγαλουν χρεωστικη. Αν και λογικα θα σου ειχαν βγαλει απο τη στιγμη που τον ανοιξες και τον δευτερο. Παντως τωρα δεν μπορεις να ανοιξεις αλλον...

Δημοσ.

μολις επικοινωνησα με την εθνικη θελουν λενε να εχω κωδικο πελατη που να ειναι ενεργος και με την τραπεζα...οποτε πιασ τ αυγο...ισχυει οτι η κυπρου εχει την χαμηλοτερη προμηθεια απο paypal σε σχεση με τις υπολοιπες τραπεζες;ποση ειναι η διαφορα στην προμηθεια π.χ η κυπρου κραταει 1 ευρω και η εθνικη 3;

Δημοσ.

μολις επικοινωνησα με την εθνικη θελουν λενε να εχω κωδικο πελατη που να ειναι ενεργος και με την τραπεζα...οποτε πιασ τ αυγο...ισχυει οτι η κυπρου εχει την χαμηλοτερη προμηθεια απο paypal σε σχεση με τις υπολοιπες τραπεζες;ποση ειναι η διαφορα στην προμηθεια π.χ η κυπρου κραταει 1 ευρω και η εθνικη 3;

Παραπάνω λες ότι έχεις λογαριασμό (άρα έχεις και κωδικό πελάτη) και τώρα τα λες αλλιώς. Αν έχεις κωδικό πελάτη σε μια τράπεζα, ανοίγεις κι άλλο λογαριασμό. Δεν βλέπω το λόγο βέβαια να κάνεις κάτι τέτοιο αφού έχεις ήδη έναν.

Τράπεζα Κύπρου δεν υφίσταται στην Ελλάδα εδώ και κάπου 3 χρόνια. Όταν λες "προμήθεια" τέλος πάντων, πρέπει να διευκρινήσεις σε ποιά εργασία αναφέρεσαι. Πληρωμής με τη χρεωστική; Εμβάσματος εξερχόμενου; Εμβάσματος εισερχόμενου;  Συνεννόηση μπουγαδοκόφινο...

Δημοσ.

Προμήθεια σε τί;

...και ποια κυπρου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...