Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ημουν ανεκαθεν κατα των πιστωτικων ομως πρεπει να αγορασω κατι απο εξωτερικο οποτε μου γινονται απαραιτητες πλεον...το θεμα ειναι οτι δεν εχω καποιο εισοδημα-οπως διαβασα σ αλλο θεμα-οτι χρειαζεται...υπαρχει αλλος τροπος να βγαλω; και πως δουλευει αυτη;πρεπει να καταθετεις καποιο ποσο ανα διαστηματα αλλιως τρως προστιμο;

ή εναλλακτικη ερωτηση θα μπορουσε να ηταν αν υπαρχει αλλος τροπος να κανω αγορες απο το εξωτερικο;παιζει να περνανε οι χρεωστικες δλδ οι καρτες που παμε στο ατμ;αφου εχουν πανω το σημα της mastercard που ζητανε συνηθως οι online αγορες..σορυ αν λεω βλακεια

Γιατί θέλεις πιστωτική; Η κύρια διαφορά της πιστωτικής με τις άλλες κάρτες είναι ότι μπορείς να αγοράσεις κάτι και να το κάνεις με δόσεις. Κατά τα άλλα καλύτερα χρεωστική ή προπληρωμένη.

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν είσαι άνεργος πιστωτική δε βγάζεις.

εδώ άλλοι δουλεύουν και δε μπορούν να βγάλουν.

και βασικά καλώς δε βγάζεις.

εκτός αυτού δε τη χρειάζεσαι κιόλας (αν ο λόγος που τη θέλεις είναι μόνο αυτός που έγραψες).

προπληρωμένη δεν έχει νόημα.

η καλύτερη λύση είναι η revolut που είπε και ο φίλος παραπάνω,

Δημοσ.

Γιατί θέλεις πιστωτική; Η κύρια διαφορά της πιστωτικής με τις άλλες κάρτες είναι ότι μπορείς να αγοράσεις κάτι και να το κάνεις με δόσεις. Κατά τα άλλα καλύτερα χρεωστική ή προπληρωμένη.

Το οτι πληρώνεις αυτο που αγόρασες ενα μηνα μετα δεν σου λεει  κατι?

Προπληρωμένη με τίποτα, χρεωστική ναι

Υπάρχει βεβαια και η ρεβολυτ που λύνει με την μια ολα τα προβλήματα οσο αφορα τις ηλεκτρονικές αγορες

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Γνωμη μου, μακρια απο προπληρωμένες

Κάνω τις περισσότερες συναλλαγές μου με prepaid mastercard εδώ και χρόνια.

Δημοσ.

Κάνω τις περισσότερες συναλλαγές μου με prepaid mastercard εδώ και χρόνια.

Κακώς. Τι παραπάνω πιστεύεις ότι σου προσφέρει σε σχέση με μια χρεωστική; Ίσα-ίσα, που έχει παραπάνω χρεώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το οτι πληρώνεις αυτο που αγόρασες ενα μηνα μετα δεν σου λεει  κατι?

Προπληρωμένη με τίποτα, χρεωστική ναι

Υπάρχει βεβαια και η ρεβολυτ που λύνει με την μια ολα τα προβλήματα οσο αφορα τις ηλεκτρονικές αγορες

Το μονο πλεονεκτημα στα τοσα μειονεκτήματα της προπληρωμένης είναι ότι αν σου "σπασουν" τον κωδικο δεν μπορουν να σου παρουν τοσα πολλα οσο από την χρεωστικη στη οποια καποιοι μπορει να εχουν και χιλιαδες ευρω.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.

εμενα πιστωτικη μου βγαλανε με μηδενικο εισοδημα απλα εδωσα τον αριθμο αφμ, οταν πηγα τραπεζα και ειδε το επωνυμο μου μου λεει τον ταδε τι σχεση εχετε του λεω θειος μου....πηρε ενα τηλεφωνο στα κεντρικα μετα και του λεει για το ταδε να εγκριθει και του απανταει ο αλλος απο τα κεντρικα βλεπω στο κομπιουτερ εχει χαμηλο score λολ!!!μετα απο 3 μερες πηγα και την πηρα.Τελικο συμπερασμα αν εχεις βυσμα τα παντα γινονται

Δημοσ.

εμενα πιστωτικη μου βγαλανε με μηδενικο εισοδημα απλα εδωσα τον αριθμο αφμ, οταν πηγα τραπεζα και ειδε το επωνυμο μου μου λεει τον ταδε τι σχεση εχετε του λεω θειος μου....πηρε ενα τηλεφωνο στα κεντρικα μετα και του λεει για το ταδε να εγκριθει και του απανταει ο αλλος απο τα κεντρικα βλεπω στο κομπιουτερ εχει χαμηλο score λολ!!!μετα απο 3 μερες πηγα και την πηρα.Τελικο συμπερασμα αν εχεις βυσμα τα παντα γινονται

Ποτε εγινε αυτό ? Μηπως πριν από χρονια ?Δεν ξερω αν εχει σημασια σε αυτά "Αν εχεις μπαρμπα στην Κορωνη" .

Φοιτητικη visa με 300 ευρω οριο πηγε να βγαλει η κορη μου και ζηταγαν εγγυητή .

• Like 2
Δημοσ.

Ποτε εγινε αυτό ? Μηπως πριν από χρονια ?Δεν ξερω αν εχει σημασια σε αυτά "Αν εχεις μπαρμπα στην Κορωνη" .

Φοιτητικη visa με 300 ευρω οριο πηγε να βγαλει η κορη μου και ζηταγαν εγγυητή .

εγινε πριν 2 χρονια τραπεζα δεν λεω...απλα επειδη ειναι νησι γνωριζει ο ενας τον αλλον αν εισαι σωστο ονομα η πρωτη μουρη στον τειρεσια και οταν του ειπα ειμαι ανηψιος του ξεκινησε την διαδικασια αλλιως αδικα ο κοπος,απλα μου βγαλανε χαμηλο υπολοιπο στα 650 ευρω αν δεν κανω λαθος το ακριβως ποσο

Δημοσ.

εγινε πριν 2 χρονια τραπεζα δεν λεω...απλα επειδη ειναι νησι γνωριζει ο ενας τον αλλον αν εισαι σωστο ονομα η πρωτη μουρη στον τειρεσια και οταν του ειπα ειμαι ανηψιος του ξεκινησε την διαδικασια αλλιως αδικα ο κοπος,απλα μου βγαλανε χαμηλο υπολοιπο στα 650 ευρω αν δεν κανω λαθος το ακριβως ποσο

Αν το ξαναδοκιμζες τωρα νομιζω δεν θα ειχες την ιδια τυχη.

Δημοσ.

Αν το ξαναδοκιμζες τωρα νομιζω δεν θα ειχες την ιδια τυχη

για το μπαρμπα απλως να σου πω οταν πηρε στα κεντρικα κατω και του ειπε ο υπαλληλος εχω χαμηλο σκορ,του ειπε ο αλλος να πατησει το κουμπακι να δουν το γιατι και λεει ο αλλος απο τα κεντρικα προσωπικα δεδομενα ξανα το ιδιο με ιδια απαντηση..αφησε το τηλ και θα το κανονισω εγω σε τρεις μερες την ειχα παρει..Οταν θα ληξει η καρτα θα σου πω χαχαχα

• Super Moderators
Δημοσ.

Κακώς. Τι παραπάνω πιστεύεις ότι σου προσφέρει σε σχέση με μια χρεωστική; Ίσα-ίσα, που έχει παραπάνω χρεώσεις.

Η χρεωστική της πειραιώς δεν ισχύει για online συναλλαγές, παρά μόνο με τη φυσική μου παρουσία. 

Δημοσ.

Η χρεωστική της πειραιώς δεν ισχύει για online συναλλαγές, παρά μόνο με τη φυσική μου παρουσία.

Μια χαρά ισχύει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...