zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 http://www.kathimerini.gr/853837/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/29-erwthseis-kai-apanthseis-gia-ta-capital-controls Διάβασε το άρθρο. Αν είναι δυνατόν, με 1 χρόνο ισχύος cc να μην γνωρίζουμε ακόμα τι γίνεται με τις αγορές από το εξωτερικό και να τίθενται τέτοιες ερωτήσεις... Στην παράγραφο 7 εξηγεί. Είμαστε και offtopic... Οκ, αλλά το να λες ότι "τα είδη που συνηθίζουμε να ψωνίζουμε από το εξωτερικό" είναι κάπως ασαφές και διαφορετικό για τον καθένα. Εγώ πχ, όπως είπα, έχω ψωνίσει από ένα κάρο διαφορετικά sites, πολλά διαφορετικά πράγματα, όλα με ελληνικές κάρτες και όλα περάσανε κανονικά. Αυτό που λέω είναι να δοκιμάσει πρώτα όποιος θέλει να πάρει κάτι και μετά να πάει σε λύσεις τύπου revolut κλπ. Αυτά από μένα
libe13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως πήγα στην Πειραιώς πριν λίγες μέρες και μου είπαν πως από τον Μάρτιο ανοίγουν λογαριασμούς. Με πίεσε κιόλας η μανδάμ να ανοίξω λογαριασμό και το ίδιο συνέβη και στον αδερφό μου. εκει μου ειπαν οτι για τρεις λογους ανοιγουν λογαριασμο,μισθοδοσια,στρατο,σπουδες...εκτος κι αν φταει η ωρα που πηγα 14:15 και η ευσωμη κυρια πισω απο το ταμειο σκεφτοταν το φαγητο της
theopan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Νέοι λογαριασμοί δεν ανοίγονται σε τράπεζα που δεν είμαστε ήδη πελάτες, πλην των λιγοστών εξαιρέσεων που αναφέρθηκαν. Μην τη συνεχίζουμε άδικα αυτή τη συζήτηση.
gokuthelegend Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Νέοι λογαριασμοί δεν ανοίγονται σε τράπεζα που δεν είμαστε ήδη πελάτες, πλην των λιγοστών εξαιρέσεων που αναφέρθηκαν. Μην τη συνεχίζουμε άδικα αυτή τη συζήτηση. Αυτό δεν το ήξερα. Δηλαδή σε τράπεζα που είμαι ήδη πελάτης, μπορώ να ανοίξω όσους λογαριασμούς θέλω χωρίς να με περιορίζουν οι νόμοι των Capital Controls;
libe13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Νέοι λογαριασμοί δεν ανοίγονται σε τράπεζα που δεν είμαστε ήδη πελάτες, πλην των λιγοστών εξαιρέσεων που αναφέρθηκαν. Μην τη συνεχίζουμε άδικα αυτή τη συζήτηση. δεν σε υποχρεωνει κανεις να συμμετεχεις...αν δεν σ αρεσει υπαρχουν κι αλλα θεματα πανε εκει Αυτό δεν το ήξερα. Δηλαδή σε τράπεζα που είμαι ήδη πελάτης, μπορώ να ανοίξω όσους λογαριασμούς θέλω χωρίς να με περιορίζουν οι νόμοι των Capital Controls; πιθανον ναι αλλα καρτα μπορεις να εχεις μονο μια(χρεωστικη) και εκει ειναι το κωλυμμα μου εμενα γτ αν χρησιμοποιησω την καρτα π εχω συνδεμενη με τον κυριο λογαριασμο δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες για τα λεφτα π εχω μεσα μην χακαρουν μεσω paypal
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 και τα νεα συνεχιζονται..η paypal χωριανοι δεν δεχεται λογαριασμο εθνικης...λογαριασμο κρατικης και μεγαλυτερης τραπεζας της χωρας οποτε τι σκ@@@ δεχεται;
Silverage Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 και τα νεα συνεχιζονται..η paypal χωριανοι δεν δεχεται λογαριασμο εθνικης...λογαριασμο κρατικης και μεγαλυτερης τραπεζας της χωρας οποτε τι σκ@@@ δεχεται;Πολύ φρέσκα νέα, 1 χρόνο τώρα ξέρουμε οτι δεν μπορείς να συνδέσεις λογαριασμό απο το site αλλά θέλει να τους πάρεις τηλέφωνο.
theopan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 και τα νεα συνεχιζονται..η paypal χωριανοι δεν δεχεται λογαριασμο εθνικης...λογαριασμο κρατικης και μεγαλυτερης τραπεζας της χωρας οποτε τι σκ@@@ δεχεται; Υποδείξεις ξέρεις να κάνεις περί του πότε θα συμμετέχουμε και που, αλλά να ψάξεις να βρεις αυτά που χρειάζεσαι δεν τα καταφέρνεις... Είσαι εκτός θέματος εδώ. Να πας στα topics του Paypal να λύσεις την απορία σου. Έχει απαντηθεί εδώ και 1 χρόνο...
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Υποδείξεις ξέρεις να κάνεις περί του πότε θα συμμετέχουμε και που, αλλά να ψάξεις να βρεις αυτά που χρειάζεσαι δεν τα καταφέρνεις... Είσαι εκτός θέματος εδώ. Να πας στα topics του Paypal να λύσεις την απορία σου. Έχει απαντηθεί εδώ και 1 χρόνο... βρε μπας κ βρισκεται κανεις με νεφτι πισω σ κ σε υποχρεωνει να γραφεις εδω;;
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 βρε μπας κ βρισκεται κανεις με νεφτι πισω σ κ σε υποχρεωνει να γραφεις εδω;; Libe το θέμα είναι για έκδοση πιστωτικής και γράφεις για κάρτες στο paypal...
libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Libe το θέμα είναι για έκδοση πιστωτικής και γράφεις για κάρτες στο paypal... αν κανεις αναδρομη στις σελιδες θα δεις πως απο την πιστωτικη φτασαμε στην paypal...
ParhsG Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Το χειρότερο ειναι πως πολλοί δε το ξέρουν αυτό και είτε γελάνε είτε λένε "εγώ όποτε χρειάστηκα έκανα (μισθοδοσίας) οπότε στα @@ μου." Πολύ φρέσκα νέα, 1 χρόνο τώρα ξέρουμε οτι δεν μπορείς να συνδέσεις λογαριασμό απο το site αλλά θέλει να τους πάρεις τηλέφωνο. Εγω πάντως την εβαλα χωρις προβλημα
Silverage Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Εγω πάντως την εβαλα χωρις προβλημα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ εκτός και αν έβαλες λογαριασμό εξωτερικου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα