zio10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Εννοώ για τις συναλλαγές με το εξωτερικό & paypal top up Συναλλαγές με το εξωτερικό δεν μου έχει απορριφθεί καμία τον τελευταίο χρόνο με τα cc και αγόρασα πρόσφατα και από ebay με paypal χωρίς πρόβλημα. Προσωπικά κάρτες τύπου revolut κλπ δεν τις εμπιστεύομαι. Μπορεί να είμαι και λάθος.
Silverage Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ...και ποια κυπρου; Μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό, είτε πηγαίνωντας Κύπρο είτε ηλεκτρονικά. Εγώ έχω ανοίξει.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό, είτε πηγαίνωντας Κύπρο είτε ηλεκτρονικά. Εγώ έχω ανοίξει. Ηλεκτρονικα στην κυπρου; πως για δωσε μας οδηγιες
Silverage Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ηλεκτρονικα στην κυπρου; πως για δωσε μας οδηγιες http://www.bankofcyprus.com.cy/Cyprus_Gr/International_gr/Open-an-account_gr/ACCOUNT-OPENING_gr/Individuals-gr/
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 http://www.bankofcyprus.com.cy/Cyprus_Gr/International_gr/Open-an-account_gr/ACCOUNT-OPENING_gr/Individuals-gr/ ...και πως άνοιξες λογαριασμό πηγες στην κυπρο? ________________________________________________________ Για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να υποβληθούν, είτε απευθείας στην Τράπεζα, είτε μέσω ενός εγκεκριμένου επαγγελματία συνεργάτη, τα ακόλουθα έγγραφα / πιστοποιητικά (πρωτότυπα ή πιστοποιημένα αντίγραφα) τα οποία να συνοδεύουν την αίτηση σας:
theopan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Όσο λειτουργούσε στην Ελλάδα και είχε η υποκαταστήματα η Τράπεζα Κύπρου, πήγαινες σε ένα κατάστημα εδώ (της θυγατρικής) και άνοιγες λογαριασμό στην Κύπρο. Αυτό πλέον δεν γίνεται. Και η ένσταση/απορία μου για αυτά που γράφει ο libe13 ήταν ως προς το ότι εφόσον δεν υφίσταται η τράπεζα πλέον στην Ελλάδα, δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να τροφοδοτηθεί ο οποιοσδήποτε λογαριασμός σε αυτήν. Ισχύει ό,τι ακριβώς ισχύει και για τις Ν26, Leupay κλπ. που ανοίγουμε λογαριασμούς. Κάποιοι θα πούν "αυτή είναι "κανονική" τράπεζα". Τρίχες κατσαρές θα τους πω. Είναι μια "κανονική" τράπεζα η οποία χρεοκόπησε και κούρεψε τις καταθέσεις των πελατών της στο πρόσφατο παρελθόν. Και ακούγεται ότι και πάλι δεν πάει καθόλου καλά.
Silverage Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ...και πως άνοιξες λογαριασμό πηγες στην κυπρο? ________________________________________________________ Για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να υποβληθούν, είτε απευθείας στην Τράπεζα, είτε μέσω ενός εγκεκριμένου επαγγελματία συνεργάτη, τα ακόλουθα έγγραφα / πιστοποιητικά (πρωτότυπα ή πιστοποιημένα αντίγραφα) τα οποία να συνοδεύουν την αίτηση σας: Ναι, πήγα απο εκεί. Αλλά στις συνενοήσεις που κάναμε μου είπαν οτι γίνεται και μέσω skype και οτι μπορώ να στείλω τα χαρτιά με το ταχύδρομείο.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ναι, πήγα απο εκεί. Αλλά στις συνενοήσεις που κάναμε μου είπαν οτι γίνεται και μέσω skype και οτι μπορώ να στείλω τα χαρτιά με το ταχύδρομείο. Ημαρτον οταν γραφετε κατι
Silverage Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ημαρτον οταν γραφετε κατι Σου είπα, μου είπαν οτι ανοίγουν και ηλεκτρονικά, εγώ πήγα απο εκεί για να μεταφέρω και κάποια χρήματα στο λογαριασμό. Ορίστε και το μήνυμα που μου έστειλαν
theopan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Σου είπα, μου είπαν οτι ανοίγουν και ηλεκτρονικά, εγώ πήγα απο εκεί για να μεταφέρω και κάποια χρήματα στο λογαριασμό. Ορίστε και το μήνυμα που μου έστειλαν swfwqeweg.JPG "Προσωπική συνέντευξη" για να μου επιτρέψουν να γίνω πελάτης τους και να τους εμπιστευθώ τα λεφτά μου! Αντί να μου δώσει εμένα συνέντευξη ο πρόεδρός τους να κόψω φάτσα να δω αν είναι φέρεγγυος! Ρε άντε από δω χάμου που λένε και στο χωριό μου...
Silverage Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 "Προσωπική συνέντευξη" για να μου επιτρέψουν να γίνω πελάτης τους και να τους εμπιστευθώ τα λεφτά μου! Αντί να μου δώσει εμένα συνέντευξη ο πρόεδρός τους να κόψω φάτσα να δω αν είναι φέρεγγυος! Ρε άντε από δω χάμου που λένε και στο χωριό μου... Σιγά μην σου κάνουν και ανάκριση. Εγώ που πήγα απο εκεί, άφησα τα χαρτιά και έφυγα. Σε 10 λεπτά είχαν ανοίξει το λογαριασμό.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Σου είπα, μου είπαν οτι ανοίγουν και ηλεκτρονικά, εγώ πήγα απο εκεί για να μεταφέρω και κάποια χρήματα στο λογαριασμό. Ορίστε και το μήνυμα που μου έστειλαν swfwqeweg.JPG Aυτο που περιγράφεις δεν ειναι ηλεκτρονικά αλλα κατι τετοιο
Silverage Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δηλαδή εσείς παιδιά θέλετε να μπείτε στα site της Deutsche Bank και της UBS, να συμπληρώσετε μια φόρμα και σε 5 λεπτά να έχετε λογαριασμό στο εξωτερικό. Δυστυχώς αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δηλαδή εσείς παιδιά θέλετε να μπείτε στα site της Deutsche Bank και της UBS, να συμπληρώσετε μια φόρμα και σε 5 λεπτά να έχετε λογαριασμό στο εξωτερικό. Δυστυχώς αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο. Μάλλον δεν παρακολουθεις το φόρουμ, παρόλα τα 3500 ποστ που έχεις
Silverage Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μάλλον δεν παρακολουθεις το φόρουμ, παρόλα τα 3500 ποστ που έχεις Εννοείς τις leupay, revolut κλπ ε; Αυτές δεν είναι τράπεζες και σίγουρα δεν είναι αξιόπιστες για να βγάλεις τα λεφτά σου εκεί. Όχι oτι η Κύπρος είναι τέρας αξιοπιστίας αλλά εγώ τουλάχιστον νιώθω περισσότερη ασφάλεια να έχω τα λεφτά μου εκεί απ'οτι στις ελληνικές τράπεζες. Αργότερα πάντως σκοπεύω να επικοινωνήσω και με μια καλή τράπεζα, π.χ. HSBC, Credit Suisse, Lloyds... μήπως ανοίξω λογαριασμό εκεί αλλά πρώτα θε περιμένω να δώ τί θα γίνει με το Brexit. Ο καθένας βέβαια κάνει ό,τι νομίζει. Εγώ ενημέρωσα πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα