Pokemon640 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 To topup στο paypal δεν επιτρέπετε λογο ccΕγώ μια χαρά κάνω έτσι top up, Μόλις βγήκε το limit των 500Ευρώ/μήνα, μπορώ άνετα να στέλνω αρκετά χρήματα και σε εποχή CC. Έχω δηλώσει όλα μου τα στοιχεία που ζητούσε η Paypal και έχω περάσει όλα μου τα iban εκεί. Σκαναρισμένα βιβλιάρια τράπεζας, bank statement, ΔΕΗ, ταυτότητα στέλνεις και είσαι verified. Ούτως η άλλως η διαδικασία που έκανα (Verification) είναι προϋπόθεση για να μην έχεις θέματα στο μέλλον.
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Εγώ μια χαρά κάνω έτσι top up, Μόλις βγήκε το limit των 500Ευρώ/μήνα, μπορώ άνετα να στέλνω αρκετά χρήματα και σε εποχή CC. Έχω δηλώσει όλα μου τα στοιχεία που ζητούσε η Paypal και έχω περάσει όλα μου τα iban εκεί. Σκαναρισμένα βιβλιάρια τράπεζας, bank statement, ΔΕΗ, ταυτότητα στέλνεις και είσαι verified. Ούτως η άλλως η διαδικασία που έκανα (Verification) είναι προϋπόθεση για να μην έχεις θέματα στο μέλλον. Για πες μας λοιπον πως κανεις topup? γιατι εχει ενδιαφέρον αν εσυ μπορεις
Acid_raiN Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Για πες μας λοιπον πως κανεις topup? γιατι εχει ενδιαφέρον αν εσυ μπορεις Μπορείς να ζητήσεις λεφτά από κάποιο email που δεν έχει paypal μέσα από τον λογαριασμό σου στο paypal. Στο mail που έρχεται έχει ένα link, το πατάς και επιλέγεις να πληρώσεις χωρίς να κάνεις login βάζοντας απλά τα στοιχεία της κάρτας. Το έχω κάνει 3-4 φορές μέσα στα CC. Νομίζω εδώ το είχα δει το κόλπο...
theopan Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μπορείς να ζητήσεις λεφτά από κάποιο email που δεν έχει paypal μέσα από τον λογαριασμό σου στο paypal. Στο mail που έρχεται έχει ένα link, το πατάς και επιλέγεις να πληρώσεις χωρίς να κάνεις login βάζοντας απλά τα στοιχεία της κάρτας. Το έχω κάνει 3-4 φορές μέσα στα CC. Νομίζω εδώ το είχα δει το κόλπο... Τι λες ρε φίλε! Κοίτα να δεις τι γίνεται... http://www.insomnia.gr/topic/579289-αγορές-με-paypal-ebay-μέθοδος-request-money/page-29?hl=%2Bleupay#entry54682919 Αυτό το αποκαλείς εσύ "top up"; Δεν είναι.
Acid_raiN Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Τι λες ρε φίλε! Κοίτα να δεις τι γίνεται... http://www.insomnia.gr/topic/579289-αγορές-με-paypal-ebay-μέθοδος-request-money/page-29?hl=%2Bleupay#entry54682919 Αυτό το αποκαλείς εσύ "top up"; Δεν είναι. Ο στόχος δεν είναι να μπουν λεφτά στο PP ενώ έχουμε CC? Δεν είναι αυτό μία λύση ή χάνω κάτι?
LEFteriz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 με τον παραπανω τροπο ομως εχεις μεγαλυτερη χασούρα, διοτι κρατάει προμήθεια το paypal. το καλυτερο ειναι ή με topup ή με Revolut οπου χρεώνει μονο 1 ευρώ το έμβασμα.
theopan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ο στόχος δεν είναι να μπουν λεφτά στο PP ενώ έχουμε CC? Δεν είναι αυτό μία λύση ή χάνω κάτι? Αυτό όμως δεν λέγεται "top up" σου ξαναλέω! Είναι μια πλάγια μέθοδος (με πολλά προβλήματα, όχι μόνο τις προμήθειες) με την οποία φορτίζεις balance σε άλλο Paypal account και όχι στο ίδιο. Για αυτό "απόρησε" -και σωστά- κι ο NikosKallithea. Το top up όντως είναι κλειδωμένο εδώ και πολύ καιρό.
Acid_raiN Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Αυτό όμως δεν λέγεται "top up" σου ξαναλέω! Είναι μια πλάγια μέθοδος (με πολλά προβλήματα, όχι μόνο τις προμήθειες) με την οποία φορτίζεις balance σε άλλο Paypal account και όχι στο ίδιο. Για αυτό "απόρησε" -και σωστά- κι ο NikosKallithea. Το top up όντως είναι κλειδωμένο εδώ και πολύ καιρό. ΟΚ κατάλαβα τι εννοείς, εγώ θεώρησα το top up ως τη γενική έννοια βάζω λεφτα στο paypal. Προμήθεια έχει όντως. Στο account όμως το δικό μου πήγαν τα λεφτά όχι σε κάποιου άλλου..
libe13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 τελικα καταληγω στην paypal-αφου ειναι η μονη αξιοπιστη απ οσες μεθοδους αναφερονται στο On line της εταιριας που βρηκα-μπορει να μου πει καποιος απο τους φανατικους-οπως ειδα παραπανω- υποστηρικτες της την διαδικασια...παω σε τραπεζα;συνδεω την χρεωστικη που εχω με την υπηρεσια paypal;τι δικαιολογητικα θελει και τα σχετικα;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 τελικα καταληγω στην paypal-αφου ειναι η μονη αξιοπιστη απ οσες μεθοδους αναφερονται στο On line της εταιριας που βρηκα-μπορει να μου πει καποιος απο τους φανατικους-οπως ειδα παραπανω- υποστηρικτες της την διαδικασια...παω σε τραπεζα;συνδεω την χρεωστικη που εχω με την υπηρεσια paypal;τι δικαιολογητικα θελει και τα σχετικα;1) Συνδεεις τραπεζικό λογαριασμό2)Συνδέεις κάρτα (οι ελληνικές είναι πολύ πιθανόν σε πολλές αγορές να τρώνε απόρριψη λόγω cc). 3) Μέθοδος send/request
libe13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 1) Συνδεεις τραπεζικό λογαριασμό 2)Συνδέεις κάρτα (οι ελληνικές είναι πολύ πιθανόν σε πολλές αγορές να τρώνε απόρριψη λόγω cc). 3) Μέθοδος send/request εχει η εθνικη paypal?λογικα θα χει ε;...και ο λογαριασμος σου ειναι ασφαλης ετσι γιατι καποιοι απο πανω λεγανε οτι ειναι επικινδυνο...ή καλυτερα να ανοιξεις νεο λογαριασμο αποκλειστικα για paypal...;
Silverage Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Τί δουλειά έχει η εθνική το paypal; Η εθνική είναξ τράπεζα, το paypal εταιρία.
libe13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Τί δουλειά έχει η εθνική το paypal; Η εθνική είναξ τράπεζα, το paypal εταιρία. πως αποκτω δηλαδη προσβαση στην paypal?
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μπορείς να ζητήσεις λεφτά από κάποιο email που δεν έχει paypal μέσα από τον λογαριασμό σου στο paypal. Στο mail που έρχεται έχει ένα link, το πατάς και επιλέγεις να πληρώσεις χωρίς να κάνεις login βάζοντας απλά τα στοιχεία της κάρτας. Το έχω κάνει 3-4 φορές μέσα στα CC. Νομίζω εδώ το είχα δει το κόλπο... Το ήξερα αλλα ήθελα απλα να βεβαιωθώ οτι δεν ξέρεις τι είναι το topup Τo TOPUP ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ και δεν δουλεύει με τα cc @libe13 καλο θα ηταν να διαβάσεις λιγο και αυτο το θεμα και γενικά για ηλεκτρονικές συναλλαγές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 πως αποκτω δηλαδη προσβαση στην paypal?Απλώς ανοίγεις ένα account.Δεν είναι τραπεζικό ίδρυμα το paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα