Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ημουν ανεκαθεν κατα των πιστωτικων ομως πρεπει να αγορασω κατι απο εξωτερικο οποτε μου γινονται απαραιτητες πλεον...το θεμα ειναι οτι δεν εχω καποιο εισοδημα-οπως διαβασα σ αλλο θεμα-οτι χρειαζεται...υπαρχει αλλος τροπος να βγαλω; και πως δουλευει αυτη;πρεπει να καταθετεις καποιο ποσο ανα διαστηματα αλλιως τρως προστιμο;

ή εναλλακτικη ερωτηση θα μπορουσε να ηταν αν υπαρχει αλλος τροπος να κανω αγορες απο το εξωτερικο;παιζει να περνανε οι χρεωστικες δλδ οι καρτες που παμε στο ατμ;αφου εχουν πανω το σημα της mastercard που ζητανε συνηθως οι online αγορες..σορυ αν λεω βλακεια

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ημουν ανεκαθεν κατα των πιστωτικων ομως πρεπει να αγορασω κατι απο εξωτερικο οποτε μου γινονται απαραιτητες πλεον...το θεμα ειναι οτι δεν εχω καποιο εισοδημα

Μεχρι εκει έπρεπε να γράψεις, ολα τα υπόλοιπα δεν εχουν νόημα, πιστωτική χωρις εισόδημα και μάλιστα μεγάλο δεν βγάζουν πλέον οι τράπεζες

• Like 5
Δημοσ.

ημουν ανεκαθεν κατα των πιστωτικων ομως πρεπει να αγορασω κατι απο εξωτερικο οποτε μου γινονται απαραιτητες πλεον...το θεμα ειναι οτι δεν εχω καποιο εισοδημα-οπως διαβασα σ αλλο θεμα-οτι χρειαζεται...υπαρχει αλλος τροπος να βγαλω; και πως δουλευει αυτη;πρεπει να καταθετεις καποιο ποσο ανα διαστηματα αλλιως τρως προστιμο;

ή εναλλακτικη ερωτηση θα μπορουσε να ηταν αν υπαρχει αλλος τροπος να κανω αγορες απο το εξωτερικο;παιζει να περνανε οι χρεωστικες δλδ οι καρτες που παμε στο ατμ;αφου εχουν πανω το σημα της mastercard που ζητανε συνηθως οι online αγορες..σορυ αν λεω βλακεια

Περνάνε και οι χρεωστικές στα περισσότερα sites και ειδικά στο Paypal μπορείς να κάνεις μεταφορά από τη χρεωστική σου στο Paypal και να έχεις καβάτζα εκεί.

Δημοσ.

Περνάνε και οι χρεωστικές στα περισσότερα sites και ειδικά στο Paypal μπορείς να κάνεις μεταφορά από τη χρεωστική σου στο Paypal και να έχεις καβάτζα εκεί.

Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει τελευταία, τα capital control καταργήθηκαν;

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει τελευταία, τα capital control καταργήθηκαν;

Όχι βεβαια !!!Αν εχεις μεινει στα 60 ευρω την ημερα εχουν γινει 420 την εβδομαδα για αναληψεις με μηδενισμο της εβδομάδας τα μεσάνυχτα κάθε Παρασκευης

Δημοσ.

Όχι βεβαια !!!Αν εχεις μεινει στα 60 ευρω την ημερα εχουν γινει 420 την εβδομαδα για αναληψεις με μηδενισμο της εβδομάδας τα μεσάνυχτα κάθε Παρασκευης

Εννοώ για τις συναλλαγές με το εξωτερικό & paypal top up

Δημοσ.

Δεν ξερω κατά ποσο είναι αληθεια αλλα ατομο που δουλευει σε Τραπεζα  μου ειπε σχετικα με το paypal ότι αν επιτρεπεται ή όχι αγορα μεσω χρεωστικης ή πιστωτικης εχει σημασια σαν τι είναι δηλωμένος ο εμπορος (επαγγελματικη δραστηριοτητα) στο paypal και για άλλες ισχυουν τα cc και για άλλες όχι .

• Like 1
Δημοσ.

Πιστωτικη θελει τουλαχιστον 9.000 ευρω εισοδημα και αν......

Σίγουρα μπορείς και με λίγο χαμηλότερο. Για αγορές απ έξω λύση είναι η revolut. Με μια αναζήτηση στο γοογλε βγάζει πάνω πάνω και τον οδηγό από το Insomnia.

Δημοσ.

To topup στο paypal δεν επιτρέπετε λογο cc

Το αυτό.

Επομένψς αυτό που γράφει παραπάνω ο Highlander δεν ισχύει.

Δημοσ.

Το αυτό.

Επομένψς αυτό που γράφει παραπάνω ο Highlander δεν ισχύει.

Μονο με εμβάσματα μπορεις να στείλεις χρήμα στο ππ

• Super Moderators
Δημοσ.

Βγάλε μια προπληρωμένη (prepaid). Θα είναι είτε Visa είτε mastercard και γίνεται δεκτή όπου και οι υπόλοιπες πιστωτικές. Τη φορτίζεις μετά με μετρητά από κατάστημα, web banking, atm και έχεις το ποσό αυτό διαθέσιμο για online αγορές. Οπότε έτσι δεν μπλέκεις με δόσεις, αποστολή λογαριασμών, εισοδήματα, κλπ κλπ. Απλά πλεον με τα Ccontrols δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πως η συγκεκριμένη συναλλαγή που θες να κάνεις στο εξωτερικό, θα εγκριθεί από τη συγκεκριμένη κάρτα-τράπεζα.

Δημοσ.

Βγάλε μια προπληρωμένη (prepaid). Θα είναι είτε Visa είτε mastercard και γίνεται δεκτή όπου και οι υπόλοιπες πιστωτικές. Τη φορτίζεις μετά με μετρητά από κατάστημα, web banking, atm και έχεις το ποσό αυτό διαθέσιμο για online αγορές. Οπότε έτσι δεν μπλέκεις με δόσεις, αποστολή λογαριασμών, εισοδήματα, κλπ κλπ. Απλά πλεον με τα Ccontrols δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πως η συγκεκριμένη συναλλαγή που θες να κάνεις στο εξωτερικό, θα εγκριθεί από τη συγκεκριμένη κάρτα-τράπεζα.

Γνωμη μου, μακρια απο προπληρωμένες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...