Προς το περιεχόμενο

Gaming Benchmarks/Gameplays GTX 970 OCed

Zombistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πάντως που σου περνάει τα 3.5 gb vram για παράδειγμα στο gta δεν βλέπω κάποιο stuttering που λένε γενικώς.... πως και ετσι :P

Για αυτο ποτε δεν ακουμε τους "λενε γενικως"..ψαχνομαστε...δημιουργουμε δικη μας αποψη :)

Ισως δεν εθεσα και εγω σωστα την ερωτηση.Ασχετο το usage του επεξεργαστη ΑΡΚΕΙ να μην 100αριζει.Στην περιπτωση σου ο επεξεργαστης επιανε μεχρι ~60%,αρα μπουκαλι δεν παιζει.Το προβλημα ειναι το χαμηλο usage της καρτας γραφικων το οποιο σε μερικες στιγμες επαιζε μεχρι και 40%,συνηθως ηταν στο 60-70%,τραγικα χαμηλο.Οντως αν η καρτα 100αριζε,θα ειχες περισσοτερα καρε.Μπουκαλι ο 4690 στην 970?Δεν νομιζω.Πιστευω οτι ειναι θεμα optimization.

Στον Firefox/Chrome ο CPU δεν βαραει 100%...αναλογως τι κανεις...οποτε ναι ειναι πιο πολυ θεμα Optimization.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγω 970 εχω απλά δεν εχω μετρησει κάποιο βαρύ παιχνίδι κυρίως cs έπαιζα και τωρα κατέβασα bf4 :P πολυ χάρηκα που το ειδα :P και 4690κ

Επεξ/σία από Eragon1996
  • Like 1

Βαλτε 1080p@60fps...και δειτε πως περιπου επρεπε να ειναι το Watch Dogs απο θεμα γραφικων/φωτισμου και αλλων εφε.

Υ.γ Δινω και το λινκ στην περιγραφη απο οπου μπορειται να κατεβασετε το Mod.

• Like 3

Σε γενικές γραμμές είναι ένα παιχνίδι το οποίο αγγίζει τον όρο most unoptimized game ever. Πάντως μπράβο έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά, συνέχισε έτσι!

Να πω για το μπουκάλι που ανέφερα σε προηγούμενο post μου δεν εννοούσα ποτέ για το συνδυασμό κάρτας γραφικών και επεξεργαστή, ανέφερα μπουκάλι λόγω του κακού optimized του παιχνιδιού. Αναμένουμε καινούριες μετρήσεις keep up good work man!!!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Enjoy!

Y.γ. Δεν μπορω να καταλαβω τι ζορυ τραβαει με το Thumbnail και το δειχνει λαθος...ενω σε Fb/Youtube/Twitter το δειχνει σωστα :@@ Grrr

Επεξ/σία από Zombistas
  • Like 3

Τελικα το προβλημα ηταν με την Cache του Youtube...για αυτο και επεσε σημερα...διορθωθηκε τωρα δειχνει το σωστο Thumbnail! Και μου σπασε τα νευρα...:D

Έχεις μεγάλο dpi στο ποντίκι σου και διακρίνω κολληματάκι στη κάμερα όταν γυρίζει; Δεν έχεις κολλήματα γενικότερα ε;

Στα Settings πρεπει να ηταν μεγαλο το sensitivity.Οχι τιποτα δεν ειχα απο κολληματα :P Απλα εβαλα high sensitivity στο μενου του παιχνιδιου για να κανει μεγαλυτερη κινηση η καμερα καθως κουναω το ποντικι ωστε να μην κανω μεγαλη κινηση του ποντικιου.

• Like 1

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω να πω οτι το παιχνιδι δειχνει πανεμορφο σε 4K αναλυση...ακομη και σε 1080p monitor με DSR...

Επεξ/σία από Zombistas
  • Like 3

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...