Apos74 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Εμενα στο e-mail που μου εστειλε το ebay οταν εκανα την παραγγελια λεει ξεκαθαρα 5.5" DOOGEE X6 Pro 4G LTE Smart Phone Android Quad Core Dual Sim 16 GB Unlocked Παντως ο πωλητης δεν διαθετει πλεον κινητα και το πιο ακριβο πραγμα που πουλαει κοστιζει 13 ευρω. Εκανε Sold Out μαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 λολ "είμαι πλεονέκτης και γουστάρω" εντάξει ρε φίλε το παιδί σου ασκεί κριτική για το προφανές κι εσύ απαντάς με το πόση υποτιθέμενη οικονομική άνεση σπαταλάς λεφτά εν μέσω μιας δύσκολης εποχής για την πλειοψηφία. κουράγιο. α και μπουζουκάκι αύριο παραλιακή, να κλείσω έτσι; τζώνι με των 50 καλό έτσι; Μα καμία σχέση με εμένα το άτομο που περιγράφεις....Εσύ θεώρησες ως δεδομένο πως όσοι το πήραμε δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Εσύ θεώρησες ως δεδομένο πως όσοι το πήραμε δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα. Μη μένεις εκεί, δεν ήταν αυτό το point του Liakopaido. Σχολίασε απλά την τάση που έχει κάθε άνθρωπος να προσδοκά μόνο θετικές ειδήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos98765 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μιας και γίνεται κουβέντα.Γιατί έχετε αποκλείσει το ενδεχόμενο τα συγκεκριμένα κομμάτια να είναι διαλογής? Πολλά ηλεκτρονικά που έχω ψωνίσει από ebay με τιμές 20-30% φθηνότερες από άλλους πωλητές έχουν τα θεματακια τους. Έτσι και εδώ τα κινητά μπορεί να έχουν κάνα κολλημένο pixel ελαττώματα στα πλαστικά κτλ,που πιθανότατα να μην ενοχλήσουν τους περισσότερους αγοραστές! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μιας και γίνεται κουβέντα.Γιατί έχετε αποκλείσει το ενδεχόμενο τα συγκεκριμένα κομμάτια να είναι διαλογής? Πολλά ηλεκτρονικά που έχω ψωνίσει από ebay με τιμές 20-30% φθηνότερες από άλλους πωλητές έχουν τα θεματακια τους. Έτσι και εδώ τα κινητά μπορεί να έχουν κάνα κολλημένο pixel ελαττώματα στα πλαστικά κτλ,που πιθανότατα να μην ενοχλήσουν τους περισσότερους αγοραστές! Αυτό παίζει ναι. Αλλωστε ρε παιδιά εντάξει ένα κινητό των 80 το πήραμε κοντά 45 ευρώ. Δεν είναι και τόσο απίστευτο. Να μου έλεγες πήραμε κανα redmi note 3 pro στα 80 ευρώ να πω ok στάνταρ απάτη αλλά τώρα έχουμε ελπίδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μιας και γίνεται κουβέντα.Γιατί έχετε αποκλείσει το ενδεχόμενο τα συγκεκριμένα κομμάτια να είναι διαλογής? Πολλά ηλεκτρονικά που έχω ψωνίσει από ebay με τιμές 20-30% φθηνότερες από άλλους πωλητές έχουν τα θεματακια τους. Έτσι και εδώ τα κινητά μπορεί να έχουν κάνα κολλημένο pixel ελαττώματα στα πλαστικά κτλ,που πιθανότατα να μην ενοχλήσουν τους περισσότερους αγοραστές! Σε τετοια περιπτωση η εξαμηνη εγγυηση του Paypal τους καλυπτει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ηρεμήστε...δείτε τα ποσοστά του...μια χαρά πωλητής είναι Σε προϊόντα private και ευτελούς αξίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos98765 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Σε τετοια περιπτωση η εξαμηνη εγγυηση του Paypal τους καλυπτει;Και όχι και ναι, τυπικά σαν ελαττωματικό ηλεκτρονικό πρέπει να το στείλεις πίσω και να σου στείλουν άλλο, αλλά με πολύ πίεση κτλ μπορείς να καταφέρεις και κάνα μερικό refund .Την έχω πατήσει πάμπολλες φορές με ανταλλακτικά κινητών (οθόνες,ribbons κτλ) Αποτι φαίνεται μετά την διαλογή από το quality control των κινέζων δεν πετιέται τίποτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos vas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Ο κινέζος είναι δύναμη. Να βλέπουμε να μαθαίνουμε εντο στο Ελλαντισταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthipitza Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 παρέλαβε κανένας ? εκτιμώμενη παράδοση 13 Ιουνίου ~ 29 Ιουνίου . όποιος παραλάβει πρώτος ας μας ενημερώσει και εμάς για το τι ειχε μέσα το κουτί .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apos74 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 παρέλαβε κανένας ? εκτιμώμενη παράδοση 13 Ιουνίου ~ 29 Ιουνίου . όποιος παραλάβει πρώτος ας μας ενημερώσει και εμάς για το τι ειχε μέσα το κουτί .... Ακομα στην αναμονη ειμαστε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δεν παρελαβα ουτε εγω, καλου κακου ομως τραβηξτε σε βιντεο οσο ανοιγετε το κουτι, αν παει κατι στραβα ειναι πιεστηριο για το ebay. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos vas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ακόμα και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 ακομη τιποτα και γω.. Jun 13, 2016 - Jun 29, 2016 Tracking number:70965234517 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μήπως παρέλαβε κάποιος;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα