Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Doogee X6 PRO απο Ebay 43ευρω!

john654321

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δηλαδή... ο τύπος στέλνει όλα τα παρελκόμενα εκτός από το κινητό;;

Θα ήθελα να δω πως θα εξελιχθεί αυτή η "κουβέντα" στο resolution center...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφοσον ΔΕΝ υπαρχει tracking number, πως θα αποδειξει αυτος οτι εμεις παραλαβαμε το πακετο?

Δηλαδη, ΑΝ λεμε δεν στειλει το κινητο ή στειλει βλακειες μεσα στο πακετο, μπορουμε ανετα να κανουμε

ενα dispute οτι δεν μας ηρθε τιποτα και να ζητησουμε αποζημιωση στον προβλεπομενο χρονο απo paypal - ebay.

Θα ειναι προτιμοτερο απ΄το να μπλεξουμε σε ερωτησεις-απαντησεις απο paypal-ebay για το τι παραγγειλαμε και τι μας ηρθε.

Εκτος αν κανω καπου λαθος, αν γνωριζει καποιος κατι περρισσοτερο ας μας πει.

• Like 2

Εφοσον ΔΕΝ υπαρχει tracking number, πως θα αποδειξει αυτος οτι εμεις παραλαβαμε το πακετο?

Δηλαδη, ΑΝ λεμε δεν στειλει το κινητο ή στειλει βλακειες μεσα στο πακετο, μπορουμε ανετα να κανουμε

ενα dispute οτι δεν μας ηρθε τιποτα και να ζητησουμε αποζημιωση στον προβλεπομενο χρονο απo paypal - ebay.

Θα ειναι προτιμοτερο απ΄το να μπλεξουμε σε ερωτησεις-απαντησεις απο paypal-ebay για το τι παραγγειλαμε και τι μας ηρθε.

Εκτος αν κανω καπου λαθος, αν γνωριζει καποιος κατι περρισσοτερο ας μας πει.

από Κίνα ότι έχω παραγγείλει τον τελευταίο καιρό από 1$ μέχρι και... $ μου έρχονται συστημενα.

λογικά το ίδιο θα κάνει και αυτός

από Κίνα ότι έχω παραγγείλει τον τελευταίο καιρό από 1$ μέχρι και... $ μου έρχονται συστημενα.

λογικά το ίδιο θα κάνει και αυτός

Εμενα πολλα ψιλοπραγματακια μου ερχονται ετσι. Τα αφηνει ο ταχυδρομος χωρις να υπογραψω. Τεσπα, θα δουμε τι θα γινει με αυτη την ιστορια.

Οχι. Μπες και βρες.

Μπήκα και δεν το βρήκα.

Και απο οτι φαίνεται μόνο εσύ το έχεις δει σε τέτοια τιμή.

Ουγκ;

ο τύπος έχει κάνει 249 πωλήσεις το τελευταίο εξάμηνο

και ξαφνικά χτυπάει συνολικά μερικές χιλιάδες την μέρα

θέμα ημερών να του κλείσει το store το ebay

• Like 2

η Paypal με τέτοια fee που βάζει σε πωλητές και αγοραστές δεν παθαίνει καμία ζημιά. :)

Εκεί βασίζεται το buyer protection, ότι και συμβεί στον πωλητή εσύ βρίσκεις λύση.

Έχεις λάθος το ππ δεν ανακατεύεται και ουτε δεινει χρήμα σε κανένα απο τα fee ή απο τα ταμεια του(αυτό έλλειπε),

Tι γίνεται σε μεγάλης κλίμακας άπατη (οπως αν υποθέσουμε οτι ειναι αυτή) το ππ εχει counters και τσεκάρει την συμπεριφορά των όλων, στην περίπτωση μας εχει χτυπήσει ηδη καμπανάκι στο ππ και τα χρήματα του πωλητή είναι δεσμευμένα

Τωρα πως φέρνει σε πέρας μια τέτοια υπόθεση σε περίπτωση απανωτών dispute, απλα αρχίζει και στέλνει χρήμα με κάποια προτεραιότητα μεχρι να τελειώσουν τα χρήματα του πωλητή, οταν τελειώσουν ο επόμενος παίρνει ενα ωραιότατο μηνυματάκι απο το ππ που περιγραφικά λεει "δυστυχώς προσπαθήσαμε να πάρουμε τα χρήματα σας απο τον πωλητή αλλα δεν ηταν εφικτό, συγνώμη για την ταλαιπωρία" 

Εύχομαι να μην δείτε αυτό το μήνυμα στα εισερχόμενα σας

αυτό που λέμε "ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται".

με το ζόρι μερικοί προσπαθούν να ξεγελάσουν τον εαυτό τους ότι όλα θα πάνε καλά.

κι αυτό γίνεται σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις "προσφορών".

και ο ίδιος ο πωλητής να σας στείλει μήνυμα "Μαλάκα ευχαριστώ για τα λεφτά σου",

ακόμα θα περιμένετε να παραλάβετε.

σας έχει τύχει πολλές φορές να πάρετε κάτι από Κίνα >40€ χωρίς track?

• Like 2

με το ζόρι μερικοί προσπαθούν να ξεγελάσουν τον εαυτό τους ότι όλα θα πάνε καλά.

και ο ίδιος ο πωλητής να σας στείλει μήνυμα "Μαλάκα ευχαριστώ για τα λεφτά σου",

Την πιθανότητα να μην είμαστε νηστικοί και απλά να μπορούμε να κάψουμε 40 ευρω έτσι μπας και παραλάβουμε την σκέφτηκες;

δηλαδη για να καταλάβω εκτός απο το Doogee x6 εχω παραγγείλει ταυτόχρονα και ένα lcd+digitizer για ταμπλετ αξίας 40 λιρών και μου το έστειλε σήμερα ο πωλητής χωρίς track numper οπότε να μην περιμένω τίποτα........

Δεν ειναι μόνο το κινητό, ειναι και το tv box minim8s που δίνει στα 18€.

Στην περιγραφή αναφέρει οτι έχει κανονικά και το tvbox, σε αντίθεση με αυτο που συμβαίνει με το κινητό.

Επισκέπτης

Την πιθανότητα να μην είμαστε νηστικοί και απλά να μπορούμε να κάψουμε 40 ευρω έτσι μπας και παραλάβουμε την σκέφτηκες;

λολ "είμαι πλεονέκτης και γουστάρω" εντάξει ρε φίλε το παιδί σου ασκεί κριτική για το προφανές κι εσύ απαντάς με το πόση υποτιθέμενη οικονομική άνεση σπαταλάς λεφτά εν μέσω μιας δύσκολης εποχής για την πλειοψηφία. κουράγιο.

α και μπουζουκάκι αύριο παραλιακή, να κλείσω έτσι; τζώνι με των 50 καλό έτσι;

λολ "είμαι πλεονέκτης και γουστάρω" εντάξει ρε φίλε το παιδί σου ασκεί κριτική για το προφανές κι εσύ απαντάς με το πόση υποτιθέμενη οικονομική άνεση σπαταλάς λεφτά εν μέσω μιας δύσκολης εποχής για την πλειοψηφία. κουράγιο.

α και μπουζουκάκι αύριο παραλιακή, να κλείσω έτσι; τζώνι με των 50 καλό έτσι;

Χαχαχαχα κρύβε λόγια..

Πέρα απο την πλάκα, ελπίζω κι εγώ να παραλάβουν όσοι παρήγγειλαν. Κι αν δεν, τα λεφτά τους θα τα πάρουν πίσω σχεδόν άκοπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...