ougachallenge Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Γατουλη δεν υπαρχει σε αυτη την τιμη στο αλιεχπρεσσΜαλλον δεν ψαχνεις σωστα γατακι. και σε μένα που τον ρώτησα για tracking numper μου είπε να περιμένω 22 - 30 μέρες ειδάλλως να μου στείλει τα χρηματα μου πίσω.... τώρα τι να του πω ???Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ρωτα τον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnMik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ρε παιδιά καλές οι προσφορές αλλά ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές. Ο τύπος έχει τα πάντα πάμφηνα ενδεικτικά: SJ4000 10€, smartwatch με 6€, ραδιοusb αυτοκινήτου 7€, car DVR 6.5 και άλλα διάφορα! Μακάρι να παραλάβετε αλλά η γνώμη μου είναι οτι μυρίζει απατεωνιά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougachallenge Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ρε παιδιά καλές οι προσφορές αλλά ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές. Ο τύπος έχει τα πάντα πάμφηνα ενδεικτικά: SJ4000 10€, smartwatch με 6€, ραδιοusb αυτοκινήτου 7€, car DVR 6.5 και άλλα διάφορα! Μακάρι να παραλάβετε αλλά η γνώμη μου είναι οτι μυρίζει απατεωνιά! Η απατεωνια πως μυριζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μαλλον δεν ψαχνεις σωστα γατακι. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ρωτα τον. To Πιο φθηνο που βρισκω ειναι στα 57$ και δεν ειναι η εκδοση pro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Οτι να ναι. Δεν αξιζεις ουτε για james bond να γινεις. 1ον εκτος οτι ειναι διαφορετικα προιοντα 2ον ειναι κλασσικη τακτικη η διαφορα των 1 cent κλπ. για να εμφανιζεται περισσοτερες φορες στα αποτελεσματα. Το φθηνοτερο κατα ενα λεπτο ειναι και καλα η προσφορα που ειναι για περιορισμενο χρονικο διαστημα. Επισης το οτι το private το ειδες πρωτη φορα σε αξιολογηση ειναι γιατι δεν εχεις εμπειρια απο ebay. Oποτε ας εισαι λιγο επιφυλακτικος στο τι γραφεις εδω μεσα!!! Η τιμη του κινητου ειναι φυσιολογικη στο gearbest εχουν ενα 20αρικο ακριβοτερα. Ας μαθουμε να διαβαζουμε, εγραψα για διαφορες σε προιοΝΤΑ οχι σε στο προιοΝ, το ξερω οτι ειναι δυο κινητα για αυτο το εβαλα το αλλο για παραδειγμα... Οταν βαζει το λιντλ σουπερ προσφορα απο 37, τωρα 36, γελατε, εδω ειναι ΟΚ?? Οσο για τα Private οντως δεν εχω μεγαλη εμπειρια, κανα δεκαρι φορες εχω ψωνησει και μετα τα καπιταλ καθολου, ομως γιατι ενας αξιοπιστος πωλητης να κρυψει το προιον που δεχτηκε θετικη κριτικη?? Μακαρι να παρατε και αν δεν τα παρετε απλα θα χασετε ενα μηνα σε ανταλλαγη μηνυματων με το ebay και καποια ελαχιστα ευρω στην διαφορα ισοτιμιας, μια φορα την ειχα πατησει με ταμπλετ, ειχα ψηλιαστει οτι θα ηταν μουφα αλλα την προχωρησα για να δω και την διαδικασια επιστροφης... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Θα προκαλεσω λιγη αναστατωση στο thread.Eιχα πει πως θα παραγγειλω κεγω απο αυτην την "προσφορα" , απλα πριν τον κανω ηθελα να τον ρωτησω τι περιεχει το πακετο μεσα για να ειμαι πιο "σιγουρος" οτι δεν θα στειλει κανα ποπ κορν και μου απαντησε σημερα,αφου ειχε γινει sold out. ( τυχαιο; ) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Θα προκαλεσω λιγη αναστατωση στο thread. Eιχα πει πως θα παραγγειλω κεγω απο αυτην την "προσφορα" , απλα πριν τον κανω ηθελα να τον ρωτησω τι περιεχει το πακετο μεσα για να ειμαι πιο "σιγουρος" οτι δεν θα στειλει κανα ποπ κορν και μου απαντησε σημερα,αφου ειχε γινει sold out. ( τυχαιο; ) Στην ερωτηση στο τι περιεχει μου απαντησε το εξης: Μηπως καταλαβε το πακετο του κινητου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Θα προκαλεσω λιγη αναστατωση στο thread. Eιχα πει πως θα παραγγειλω κεγω απο αυτην την "προσφορα" , απλα πριν τον κανω ηθελα να τον ρωτησω τι περιεχει το πακετο μεσα για να ειμαι πιο "σιγουρος" οτι δεν θα στειλει κανα ποπ κορν και μου απαντησε σημερα,αφου ειχε γινει sold out. ( τυχαιο; ) κουφο ακουγεται πιστευω ομως οτι σε τετοια περιπτωση αν φτασει στο ebay η υποθεση θα δικαιωθουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
so93 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Θα προκαλεσω λιγη αναστατωση στο thread. Eιχα πει πως θα παραγγειλω κεγω απο αυτην την "προσφορα" , απλα πριν τον κανω ηθελα να τον ρωτησω τι περιεχει το πακετο μεσα για να ειμαι πιο "σιγουρος" οτι δεν θα στειλει κανα ποπ κορν και μου απαντησε σημερα,αφου ειχε γινει sold out. ( τυχαιο; ) Έδωσε πόνο ο αρχηγός! Παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον το thread!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Tι ομως? Το μονο που βλεπω ειναι οτι ολα ειναι Private Επίσης στο πακετο δεν περιγράφει το τηλέφωνο παρα μονο τα αξεσουάρ Θα προκαλεσω λιγη αναστατωση στο thread. Eιχα πει πως θα παραγγειλω κεγω απο αυτην την "προσφορα" , απλα πριν τον κανω ηθελα να τον ρωτησω τι περιεχει το πακετο μεσα για να ειμαι πιο "σιγουρος" οτι δεν θα στειλει κανα ποπ κορν και μου απαντησε σημερα,αφου ειχε γινει sold out. ( τυχαιο; ) To ανέφερα στο τριτο ποστ, οτι δηλαδή το πακέτο δεν περιεχέι το τηλέφωνο, διαβάστε την περιγραφή του πακέτου, ο ανθρωπος ειναι αρκετα εξυπνος και πεσατε στην παγιδα του κουφο ακουγεται πιστευω ομως οτι σε τετοια περιπτωση αν φτασει στο ebay η υποθεση θα δικαιωθουν Πως το συμπεραίνεις αυτο. οτι θα δικαιωθούν δηλαδη Διάβασε τι λεει στην περιγραφη? δεν το εκανε και παράθεση ρε γμτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 To ανέφερα στο τριτο ποστ, οτι δηλαδή το πακέτο δεν περιεχέι το τηλέφωνο, διαβάστε την περιγραφή του πακέτου, ο ανθρωπος ειναι αρκετα εξυπνος και πεσατε στην παγιδα του Πως το συμπεραίνεις αυτο. οτι θα δικαιωθούν δηλαδη Διάβασε τι λεει στην περιγραφη? δεν το εκανε και παράθεση ρε γμτο Σε ενα σημειο λεει "The Product we have Black and White color. if you want choose to white color. pls send us ebay message." επισης κοιτοντας μια αγγελια ενος διαφορετικου πωλητη http://www.ebay.com/itm/5-5-DOOGEE-X6-Pro-Dual-SIM-4G-Quad-Core-2G-16G-Android-5-1-Smartphone-EU-White-/311567390441?hash=item488add16e9:g:6oUAAOSwvgdW5-3z και σε 3 πωλητη http://www.ebay.com/itm/5-5-DOOGEE-X6-Pro-4G-LTE-Smart-Phone-Android-Quad-Core-Dual-Sim-16GB-Unlocked-/272259190488?hash=item3f63e98ed8:g:gfUAAOSwwIZXTLKB στο κουτακι package αναφερει τα ιδια πραγμα Package Size 181 x 102 x 45mm/7.13 x 4.02 x 1.77inch Weight 372g/0.82lb Accessories 1 x 3000mAh Battery 1 x USB Cable 1 x Charger 1 x User Manual 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τελος πάντων μακάρι να πάνε ολα καλα, οταν με το καλο παραλάβετε μας ενημερώνετε, θα εχει ενδιαφέρον να μάθουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Η απατεωνια πως μυριζει; αγορασε το... ανοιξε το κουτι και με το που το ανοιξεις παρε μια βαθια ανασα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stef_25 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 190 κομματια πουλησε ...... τωρα σε ολα αυτα να ειναι απατη;;;; αν ναι ειναι μεγαλος απατεωνας , αλλα δεν πιστευω , τεσπα περιμενουμε νεοτερα οσοι θα το παραλάβετε Παλιότερα κάποιος αντίστοιχος "έμπιστος" πωλητής πούλησε χιλιάδες samsung 840 evo στο ebay και εξαφανίστηκε Ένας στους 50 να μην μπόρεσε να πάρει Refund έβγαλε και πάλι πολύ γερή μπάζα. Να ρωτησω και εγώ κάτι πάνω σε αυτό μιας και δεν γνωριζω. Υποθέτουμε ότι πληρώνουν όλοι όσοι κάνουν παραγγελία, μαζεύει τα χρήματα αυτός στο paypal του και μόλις κάνει μία γερή μπάζα, τα κάνει ανάληψη σε έναν λογαριασμό του τα χρήματα ή τα στέλνει σε ένα άλλο pp account. Περνούν οι μέρες και δν στέλνει τίποτα αυτός, κ ξεκινούν τα dispute και τα refund από τους αγοραστές για να πάρουν τα χρήματα τους πίσω. Υποθέτω ότι το pp επιστρεφει τα χρήματα στα "θύματα" αλλά ο λογαριασμός του απατεώνα είναι 0 (αφού έχει κάνει ανάληψη τα χρήματα ή τα έχει μεταφέρει σε άλλο pp). Υποθέτω ότι το υπόλοιπο στο pp του γίνεται αρνητικό έτσι δεν είναι? Ωραία! Αυτός όμως δεν ξανά χρησιμοποιεί το pp. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Απλά το pp έχει χάσει όλο αυτό το ποσό το οποίο έχει κληθεί να επιστρέψει στα θύματα? Κυνηγάει τον απατεώνα το pp? Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Να ρωτησω και εγώ κάτι πάνω σε αυτό μιας και δεν γνωριζω. Υποθέτουμε ότι πληρώνουν όλοι όσοι κάνουν παραγγελία, μαζεύει τα χρήματα αυτός στο paypal του και μόλις κάνει μία γερή μπάζα, τα κάνει ανάληψη σε έναν λογαριασμό του τα χρήματα ή τα στέλνει σε ένα άλλο pp account. Περνούν οι μέρες και δν στέλνει τίποτα αυτός, κ ξεκινούν τα dispute και τα refund από τους αγοραστές για να πάρουν τα χρήματα τους πίσω. Υποθέτω ότι το pp επιστρεφει τα χρήματα στα "θύματα" αλλά ο λογαριασμός του απατεώνα είναι 0 (αφού έχει κάνει ανάληψη τα χρήματα ή τα έχει μεταφέρει σε άλλο pp). Υποθέτω ότι το υπόλοιπο στο pp του γίνεται αρνητικό έτσι δεν είναι? Ωραία! Αυτός όμως δεν ξανά χρησιμοποιεί το pp. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Απλά το pp έχει χάσει όλο αυτό το ποσό το οποίο έχει κληθεί να επιστρέψει στα θύματα? Κυνηγάει τον απατεώνα το pp? Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση ? Ναι το υπολοιπο γινεται αρνητικο το paypal δινει τα λεφτα στους αγοραστες και λογικα μετα κυνηγαει το pp το πωλητη . Στο paypal για να μπορεσεις να τραβηξεις πανω απο ενα ορισμενο ποσο νομιζω 2500$$ πρεπει να γινεις un-limit ,στελνωντας ταυτοτητα,λογαριασμο απο τι θυμαμαι ! Οποτε(λογικα) εχουν ολα τα στοιχεια σου για να κινηθουν νομικα εναντιων σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα