Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος παρηγγειλε του εστειλε tracking number?

Ακομα δεν το εχει στειλει. Θα δουμε στο μελλον! :fear:

Δημοσ.

Η American Express ποτε δεν ειχε προβλημα για διαδικτυακες αγορες απο εξωτερικο. Τη χρησιμοποιω για αγορες απο Ali εδω και καιρο.

Αυτό υποψιάστηκα...ότι τζάμπα τόσο καιρό δεν ψώνιζα από ebay πιστεύοντας ότι δεν θα περάσει η πληρωμή! Δεν πειράζει, γλίτωσα μερικά λεφτά! :D

• Like 1
Δημοσ.

έχει περάσει μια μερα και δεν έχει αποσταλεί το δέμα. Σίγουρα θα παιχτεί απατεωνιά

Παιζει και το ενδεχομενο να μας στειλει κανα κουτι με τουβλο μεσα! Ολα να τα περιμενουμε! :ph34r:

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι εχει και αλλα ενδιαφεροντα προιοντα σε χαμηλη τιμη. Συμβουλη μου ειναι  οταν ανοιξετε το πακετο να τραβατε βιντεο ως αποδεικτικο στοιχειο αν χρειαστει :) ;)

• Like 1
Δημοσ.

Με την κάρτα μισθοδοσίας μπορεί να γίνει η αγορά;

καλο ειναι να μην χρησιμοποιεις την μισθοδοσιας σου για αγορες γενικοτερα, ουτε καν ελλαδα.

• Like 2
Δημοσ.

Λέτε να διαβάζει το φόρουμ ο πωλητης? Μολις απάντησα, μετα απο λίγο μου ήρθε μηνυμα πως το δέμα απεστάλη κ θα φτάσει σε 22-30 μερες το πολύ. Είμαι περιέργος να δώ τί θα εχει μεσα το δέμα!

• Like 1
Δημοσ.

Λέτε να διαβάζει το φόρουμ ο πωλητης? Μολις απάντησα, μετα απο λίγο μου ήρθε μηνυμα πως το δέμα απεστάλη κ θα φτάσει σε 22-30 μερες το πολύ. Είμαι περιέργος να δώ τί θα εχει μεσα το δέμα!

τούβλο η κανένα κουτί με ασπιρινές ;)

Δημοσ.

Και σε μενα ηρθε e-mail και απο τον πωλητη και απο το ebay οτι το εστειλε.

Δεν βρηκα καπου tracking number. Δεν θα επρεπε λογικα να εχει? (τωρα θα μου πεις, αν ειναι απατεωνια...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...