G.makrihairis Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εχει και το homtom ht7 pro ο ίδιος στα 43€: Site: http://www.ebay.com/itm/HOMTOM-HT7-PRO-5-5-4G-2GB-16GB-13MP-Android-5-1-3000mAh-Smartphone-S9F4-/272255622857 Μήπως είναι καλύτερη περίπτωση απο το Doogee x6 Pro? Bλέπω ότι έχει 13.0MP πίσω κάμερα! Μιλάω πάντα με δεδομένο την ίδια τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μήπως είναι καλύτερη περίπτωση απο το Doogee x6 Pro? Bλέπω ότι έχει 13.0MP πίσω κάμερα! Μιλάω πάντα με δεδομένο την ίδια τιμή. Αρκετά έως πολύ βαρύ (188gr) και δεν υποστηρίζει USB OTG... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Έχει αγορασει κανένας απο αυτόν τον πωλητή παιδιά,γιατι εκτός από το κινητό έχει πολλά και ενδιαφέρον για εμενα πραγματακια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthipitza Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 εριξα και εγώ μια παραγγελιά στα 44 ευρω με εκτιμώμενη παραλαβη 14-30 Ιουνίου. thanks john654321 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Απάτη είναι τζάμπα θα φάτε τον χρόνο σας. http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=doogee+x6+pro&_sop=15 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos vas Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Πάντως είναι τσάμπα... Μάλλον θα πάρω ενα και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktiniatros81 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Πάντως στο ebay αν ψάξετε, έχει διάφορα παρόμοια προφίλ, cn20k, cn18k, cn15k κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Και εγώ πιστεύω ότι είναι απάτη. Έχει τα πάντα πολυ φθηνά και ο αριθμός των πωλήσεων του έχει πέσει δραματικα τους τελευταίους 6 μήνες . Νομίζω μαζεύει χρήμα και κλείνει το μαγαζί . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Εμένα πάντως δεν δέχεται Paypal με κάρτα ΑLPHA BANK. American express της alpha έχω κι εγώ και πέρασε κανονικά...(σε άλλη αγορά, όχι για το συγκεκριμένο κινητό). Μηπως ηταν αγορα απο ευρωπη?ΚΙ εγω οτι εχω αγορασει μεω ebay αλλα με seller ισπανιας ιταλιας γερμανιας περναει Ναι ήταν στο ebay.co.uk σε πωλητή από Αγγλία. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Αν κ χτύπησα ενα κινητο, θεωρώ πως ειναι απατεωνιά. Θα δείξει. Ούτως η άλλως τα λεφτά μας δε χάνονται. Σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Αν κ χτύπησα ενα κινητο, θεωρώ πως ειναι απατεωνιά. Θα δείξει. Ούτως η άλλως τα λεφτά μας δε χάνονται. Σωστά?Χάνεις χρόνο όμως κ λίγο άγχος ίσως .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozzo Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Αν κ χτύπησα ενα κινητο, θεωρώ πως ειναι απατεωνιά. Θα δείξει. Ούτως η άλλως τα λεφτά μας δε χάνονται. Σωστά? λαθος...αν εδωσες 44 θα σου επιστραφει 42.... :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apos74 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 American express της alpha έχω κι εγώ και πέρασε κανονικά...(σε άλλη αγορά, όχι για το συγκεκριμένο κινητό). Η American Express ποτε δεν ειχε προβλημα για διαδικτυακες αγορες απο εξωτερικο. Τη χρησιμοποιω για αγορες απο Ali εδω και καιρο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paan71 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Και εγώ πιστεύω ότι είναι απάτη. Έχει τα πάντα πολυ φθηνά και ο αριθμός των πωλήσεων του έχει πέσει δραματικα τους τελευταίους 6 μήνες . Νομίζω μαζεύει χρήμα και κλείνει το μαγαζί . Του έστειλα μνμ μέσω ebay και τον ρώτησα για ένα ρολόι αν είναι γνήσιο κλπ και πήαρ την απάντηση : "hi dear customer: glad to received your message, our item was the same as the discription on ebay, if you have any questions you can feel free to contact us by ebay message, we will solve it for you. wish you have a good day." Πάντως το να τινάξει στον αέρα ένα "μαγαζί" των 26κ αξιολογήσεων είναι λίγο παράξενο. Επίσης μέσω paypal από όσο ξέρω, παίρνεις πίσω ότι ακριβώς έδωσες στο νόμισμα που έδωσες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Οποιος παρηγγειλε του εστειλε tracking number? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα