Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Doogee X6 PRO απο Ebay 43ευρω!

john654321

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε ενταξει,ειπαν καποια παιδια να δοκιμασουν μπας και.

Αν ισχυε,τι θα γινοταν?

Και τα δικα σας λεφτα δεσμευσαν στη τελικη?

Σωστος,

να θυμισω και μια προσφορα για ipad mini που ειχε βγει στα 150 ευρω,αν θυμαμαι καλα τα μισα λεφτα από ότι εκανε,εχω ασχοληθεί με τέτοιες ιστοριες αρκετα ,μεχρι τωρα δεν εχω χασει χρηματα στο paypal ,εκτος από καποια ποσα που παιρνουν αυτοι,υπαρχουν φυσικα και άλλες προσφορες που δεν βγηκαν.

Οποιος εχει πρόβλημα να μπλεχτεί με paypal,να χασει χρονο, σιγουρα δεν θα μπει στην διαδικασια.

Κι αν σου κατσει όμως?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οχι βρισιές στο feedback γιατί τα διαβάζουν απο το εβαυ και αντι να πάτε για μαλλί θα βγείτε κουρεμένοι, σε κάποια άλλη στραβή

...,εχω ασχοληθεί με τέτοιες ιστοριες αρκετα...

Κι αν σου κατσει όμως?

Σου έχει κάτσει κάποια φορά και αν ναι σε τι είδος?

Το αναφερω πιο πανω Ipad mini στα 150 ευρω.

Tην θυμάμαι την προσφορά (http://www.insomnia.gr/topic/509211-ebay-ipad-mini-149-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/), καλή προσφορά βέβαια εν σχέσει με τιμή Skroutz.gr δηλαδή Ελλάδας και φυσικά όχι από κινέζο με τέτοιο profile, μην συγχέουμε τις βούρτσες με τις...πούρτσες...

Και αν σου κατσει κατσε τωρα ποσους μηνες να τραβιεσαι για να παρεις τα λεφτα σου πισω...θα μου πεις σιγα το ποσο αλλα γιατι να μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια οταν ξερεις 100% οτι ειναι απατη με σκοπο να παρει τα λεφτα μαζικα οπως ειπαν και αλλα παιδια και να βγαλει κερδος απο τους τοκους!

Tην θυμάμαι την προσφορά (http://www.insomnia.gr/topic/509211-ebay-ipad-mini-149-ευρώ/), δεν ήταν όμως από κινέζο και μάλιστα με τέτοιο profile, μην συγχέουμε τις βούρτσες με τις...βουρτσες...

Nα σου πω την αληθεια ,δεν θυμαμαι το προφιλ του,αλλα μιλαμε για προσφορα με ..... όχι όπως αυτή εδώ. Παλι τα ιδια ελεγαν,μυριζει από μακρια και τετοια.

Υπαρχουν καποια παιδια εδώ μεσα που σχολιαζουν με σκοπο να σε προφυλαξουν,αλλα είναι και καποιοι που βγαζουν την χολη τους,μονο και μονο να στην πουν για την χαζομαρα που εκανες.

Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα σου πω την αληθεια ,δεν θυμαμαι το προφιλ του,αλλα μιλαμε για προσφορα με ..... όχι όπως αυτή εδώ. Παλι τα ιδια ελεγαν,μυριζει από μακρια και τετοια.

Υπαρχουν καποια παιδια εδώ μεσα που σχολιαζουν με σκοπο να σε προφυλαξουν,αλλα είναι και καποιοι που βγαζουν την χολη τους,μονο και μονο να στην πουν για την χαζομαρα που εκανες.

Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα...

Αυτό λέμε, πολύ καλή τιμή τότε εν σχέσει με τιμή Skroutz.gr και απλώς ενδιαφέρουσα εν σχέσει με τιμή Bestbuy.com, σύγκρινε όμως και το profile του αμερικάνου που το πούλαγε με το profile του κινεζου της προσφοράς του νήματος, στο ebay βρίσκεις με λίγα χρήματα πολλά καλά πράματα αν ξέρεις να διακρίνεις, αν δεν ξέρεις άστο γιατί θα μπλέξεις...

Επεξ/σία από zacharis1955

Περιτο να αναφερω οτι και σε μενα δεν μου ηρθε το κινητο. Αν και με ολα οσα ειχαν γραφτει, δεν περιμενα να ερθει ουτε σε μενα. Πριν κανα διωρο εκανα αιτηση για refund στο ebay και μεσα σε 1 ωρα ο κινεζος, μου πιστωσε τα χρηματα στο paypal.

Καναμε ενα ατοκο δανειο για 1 μηνα και παλι καλα που δεν ταλαιπωρηθηκαμε περρισσοτερο και πηραμε τα χρηματα μας πισω χωρις πολλα πολλα. :shock:

• Like 1

Περιτο να αναφερω οτι και σε μενα δεν μου ηρθε το κινητο. Αν και με ολα οσα ειχαν γραφτει, δεν περιμενα να ερθει ουτε σε μενα. Πριν κανα διωρο εκανα αιτηση για refund στο ebay και μεσα σε 1 ωρα ο κινεζος, μου πιστωσε τα χρηματα στο paypal.

Καναμε ενα ατοκο δανειο για 1 μηνα και παλι καλα που δεν ταλαιπωρηθηκαμε περρισσοτερο και πηραμε τα χρηματα μας πισω χωρις πολλα πολλα. :shock:

Όπως ο πρόεδρος σας; 17 άτομα έβαλαν τα λεφτά.. Αυτός πόσα; Κινέζος :)

Όπως ο πρόεδρος σας; 17 άτομα έβαλαν τα λεφτά.. Αυτός πόσα; Κινέζος :)

Τι σχεση εχει τωρα αυτο με το θεμα του κινητου? Εντελως off topic και ασχετο!

Ελα φίλε ένα αστείο έκανα :) απλά τώρα κατάλαβες τι σημαίνει να κάνει κάποιος τον Κινέζο :)

Ο κινεζος του θεματος, επεστρεψε αμεσα τα χρηματα μολις εγινε αιτηση για refund.

Θα μπορουσε να το καθυστερησει ακομα λιγο και να συνεχισει να κανει τον "Κινεζο".

Καλο θα ειναι οσοι το παραγγειλαν να κανουν αμεσα αιτημα για refund για να παρουν τα χρηματα τους πισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...