Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Εχουμε καποιο προγραμμα για να φτιαξω Samba server στο Note 5 με marshmallow?Χρησιμοποιουσα το Sambadroid αλλα μετα το update της συσκευης σε 6.0.1 δε λειτουργει γιατι θελει το selinux να ειναι permissive. Βρηκα στους xda μια εφαρμογη που το κανει permissive, αλλα δε λειτουργει (θεωρητικα) στα samsung λογω Knox. Δεν την δοκιμασα λοιπον γιατι παιζει και να softbrickαρω τη συσκευη και δεν τρελαινομαι να φλασαρω σε αυτην τη φαση Ισως αν εβγαζα ο,τι εχει να κανει με ΚΝΟΧ να λειτουργησει, αλλα δεν ξερω μεχρι ποιο επιπεδο ενσωματωσης στο λειτουργικο φτανει. Οποτε αν εχει καποιος να προτεινει καποια Samba εφαρμογη που να δουλευει σε Samsung και MM, θα το εκτιμουσα.Εναλλακτικα δοκιμασα το Portal αλλα δε με ενθουσιασε και ιδιαιτερα (αν και αν δε βρεθει κατι αλλο θα μεινω εδω) γιατι δεν εχω πληρη προσβαση στο filesystem και πρεπει να θετω συγκεκριμενο φακελο καθε φορα. Απο την αλλη δουλευει μονο Pc to Phone και οχι αντιστροφα.Mε WiFi Explorers δε θα ηθελα να ασχοληθω, τους ειχα στο παρελθον, καλοι ειναι, αλλα υποτιθεται πως το Samba ειναι η πιο ολοκληρωμενη λυση για ολο αυτο που θελω να κανω Παρεμπιπτοντως βλεπω γινεται μεσα απο τον Root Explorer στο Add SMB Tab αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη με τα settings που ζητα οταν το επιλεγω... Η τελευταια εναλλακτικη ειναι με Network Brower να πεταω δηλ τα αρχεια που θελω να μεταφερω απο τον υπολογιστη στο κινητο σε ενα Shared Folder και μετα μεσω του Network Brower στη συσκευη να τα κανω locally saved. Αλλα ειναι ψιλοβαρετο. Εχω καλομαθει με το Sambadroid και τις drag n' drop ιδιοτητες του και τωρα μου κακοφαινεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα