MechaCorn Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Καλησπερα, πριν ενα μηνα εχτισα τo pc της υπογραφης και το ειχα σε ενα χαρτοκουτο μεχρι οι ανικανοι του digital master να μου στειλουν το κουτι (θα ανοιξω ενα αλλο thread για το πως το digital master χρειαστηκε ενα μηνα για να στειλει ενα κουτι που υποτιθεται οτι θα το ειχα σε μια εβδομαδα και με κοροιδευε για ολο αυτο το διαστημα λεγοντας μου μπουρδες ενω τελικα δεν ειχαν καν το κουτι και περιμεναν για την επομενη παραλαβη, αμα ηταν εδω κοντα το καταστημα θα ειχα παει να σπασω την βιτρινα). Για να μην βγαινω off topic: εχω το pc της υπογραφης μου και τα δυο φανακια με τα οποια ηρθε το κουτι. Επειδη δεν ειμαι ομως και τρελα ευχαριστημενος απο τις θερμοκρασιες (ειναι και πολυ μικρο) θελω να προσθεσω αλλα δυο φανακια. Το θεμα ειναι οτι η motherboard μου εχει μονο δυο 4pin system fan connectors και δεν θελω να χρησιμοποιησω μολεξ καλωδιο. Ελεγα να παρω κατι τετοιο http://www.eworld.com.gr/products/details/4976 για να τροφοδοτισω δυο φανακια με καθε connector. Μεχρι ποσα φανς θα ηταν καλο να βαλω σε καθε splitter; Επισης αυτο εχει ενα male Και ενα female, τα case fans απο οσο ξερω χρειαζονται male, πρεπει να παρω αυτο αναγκαστικα http://www.eworld.com.gr/products/details/6673 που εχει 2male και ενα female Και να χρησιμοποιησω μονο τα males; Επισης τα fanακια που κοιταζα ειναι αυτα https://www.skroutz.gr/s/4040548/Corsair-AF120-LED-White-Quiet-Edition-High-Airflow-120mm.html τα οποια εχουν και Ledακια, αυτο δεν θα επιβαρυνει την κατασταση; Υ.Γ.: Ειμαι αναμεσα στα fans που παρεθεσα και στην high static pressure εκδοση. Θα ηταν καλυτερο να παρω ενα High airflow για rear exhaust και ενα high static pressure για να το βαλω πανω απο την gpu αντι να παρω δυο High airflow; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 συνηθως τα header στην μητρικη δεν ειναι για μεγαλα φορτια οποτε καλυτερα ειτε κοιταξε για καποιο fan controller ειτε αναγκαστηκα θα τροφοδοτησεις απο μολεξ βαζοντας 2 ανεμηστηρες σε ενα header μητρικης τραβας αρκετο παραπανω ρευμα με αποτελεσμα πολυ συχνα να καιγοντε τα header της μητρικης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MechaCorn Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 συνηθως τα header στην μητρικη δεν ειναι για μεγαλα φορτια οποτε καλυτερα ειτε κοιταξε για καποιο fan controller ειτε αναγκαστηκα θα τροφοδοτησεις απο μολεξ βαζοντας 2 ανεμηστηρες σε ενα header μητρικης τραβας αρκετο παραπανω ρευμα με αποτελεσμα πολυ συχνα να καιγοντε τα header της μητρικης αμα χρησιμοποιησω μολεξ θα τρεχουν μονιμως στο 100%? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis-keza Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 αμα χρησιμοποιησω μολεξ θα τρεχουν μονιμως στο 100%? οπως ειπε ο Inuyasha αν βαλεις fan controller θα μπορεις να ρυθμισεις τις στροφες στα fan σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MechaCorn Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 οπως ειπε ο Inuyasha αν βαλεις fan controller θα μπορεις να ρυθμισεις τις στροφες στα fan σου εχεις καποιο φθηνο να προτεινεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis-keza Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 εχεις καποιο φθηνο να προτεινεις; http://www.e-shop.gr/akasa-ak-fc-06u3bk-3-channel-fan-controller-35--p-PER.805984 Υπαρχουν αρκετα "σχεδια" ριξε μια ματια στο γοογλη, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MechaCorn Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 http://www.e-shop.gr/akasa-ak-fc-06u3bk-3-channel-fan-controller-35--p-PER.805984 Υπαρχουν αρκετα "σχεδια" ριξε μια ματια στο γοογλη, Οκ σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, θα κοιτάξω για fan controller λοιπόν. Δυστυχώς εδώ έχουμε πολύ λίγες επιλογές σε σχέση με έξω και συνήθως αρκετά πιο ακριβές. Δεν βρίσκω κανένα λευκό fan controller σε χαμηλή τιμή, θα κοιτάξω για κάποιο με " λιτό" και μινιμαλιστικό design που να σηκώνει 4 φανακια χωρίς ledακια κτλ ώστε να ταιριάζει και με το κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 προσφατα επειδη και εγω ηθελα να βαλω αρκετα ανεμιστηρια επανω αλλα χωρος εμπρος μηδεν λογο καθετου τριπλου ψυγειου. αγορασα απο εξωτερικο αυτα τα ανταπτορακια στα 4 ευρω το ενα και εκανα και μια προεκταση και αλλο διακοπτακι και τα εβαλα στο πλαι , εχουν 3 θεσεις, αργα - γρηγορα - κλειστομια χαρα με βολεψαν τελικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) προσφατα επειδη και εγω ηθελα να βαλω αρκετα ανεμιστηρια επανω αλλα χωρος εμπρος μηδεν λογο καθετου τριπλου ψυγειου. αγορασα απο εξωτερικο αυτα τα ανταπτορακια στα 4 ευρω το ενα και εκανα και μια προεκταση και αλλο διακοπτακι και τα εβαλα στο πλαι , εχουν 3 θεσεις, αργα - γρηγορα - κλειστο μια χαρα με βολεψαν τελικα. 13453645_10209599681814548_1197015350_n.jpg 13451175_10209599681974552_419950989_n.jpg 13435916_10209599682694570_1207925648_n.jpg Για δώσε Links η σελιδα που το αγορασες δινει τιποτα info για τι φορτιο μπορει να σηκωσει ? Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2016 από Inuyasha 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 splitter βαζεις μονο σε 3pin ανεμιστηρακι[α]. το τετραπινο δεν παει σε splitter. ο λογος ειναι οτι το τεταρτο πιν ειναι για να διαβαζει η μητρικη τις στροφες του ανεμιστηρα και να ρυθμιζει την ταση τους, αλλα κ για να καταλαβει οτι σταματησε να λειτουργει ο ανεμιστηρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα