Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στη παρέα, λοιπόν σήμερα πήρα από φίλο το motorola moto g 2nd gen και θέλησα να κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις, εδώ λοιπόν άρχισε το "πρόβλημα" γιατί με το που πατήσω να κάνει τις εργοστασιακές μου κάνει reboot όπως πρέπει και μετά με πετάει σε ένα πρόγραμμα που λέγεται teamwin και μου βγάζει ένα μενού με διάφορες επιλογές όπως recovery, reboot, wipe κτλ. ότι και να πατήσω λοιπόν μου βγάζει fail και ένας γνωστός μου είπε ότι θέλει άλλο recovery αλλά είμαι ψηλό σκράπας με αυτά, γνωρίζει κανείς καμιά λύση; ευχαριστώ! 

Υ.Γ το κινητό φοράει android lollipop..

Δημοσ.

Δεν ξερω αν το συγκεκριμενο μοντελο εχει κατι μοναδικο στο λογισμικο του αλλα κανονικα δεν θα επρεπαι να σου βγαζει κατι τετοιο.Τωρα το teamwin (TWRP) ειναι ενα ειδος recovery για κινιτα,προσωπικα χρησιμοποιω το ClockWorkMod Recovery.Προσπαθησε να περασεις την εργοστασιακη ρομ(συνηθως την βρισκεις στο σιτε του κατασκευαστη μαζι με τα αναλογα προγραμματα),αφου την περασεις το κινιτο λογισμικα θα ειναι του "κουτιου",απο εκει και περα μπορεις να κανεις root να περασεις καποιο recovery και επειτα αλλη rom με πολυ μεγαλη ευκολια.Μαλλον κατι λαθος εγινε κατα την εγκατασταση του TWRP.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...