nikolakis2222 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 καλησπέρα σας, μου έχει βγει εδώ και 2 μέρες ένα περίεργο πρόγραμμα με κινέζικα γράμματα το οποίο πετάει και ένα ρολόι πάνω στην επιφάνει εργασίας που εφανίζει ποσοστά. Διάβασα λίγο στο forum τι έχουν κάνει σε παρόμοιες περιπτώσεις και έτρεξα Hitmanpro. malwarebytes Esset online Scanner και adwcleaner ακόμα και σε safe mode αλλά τίποτε.(το adwcleaner κάτι πήγε να κάνει αλλά μου βγήκαν πάλι κινέζικα για να επιλέξω κάτι και από τότε όσες φορές το ξαναέτρεξα τπτ) ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι δεν μου ανοίγει ο edge γιατί μου λέει ότι τρέχει με to built in Administration Account και να μπω με διαφορετικό. Ιδέες για το πόσο την έχω πατήσει και τι πρέπει να κάνω ;
nikolakis2222 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 ευχαριστώ για την απάντηση, το αρχείο που λέει ως unistall δεν το βρίσκω καθώς ο φάκελος περιέχει μόνο κάτι dll [ίσως τα antimalware ] το διέγραψαν, αλλά αφού ξέρω πως λέγεται tencent θα βρω τι θα κάνω, ty again.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα