olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Hello guys!! Soo θελω εναν android emulator για λαπτοπ... τα specs ειναι στην υπογραφη μου.. Θελω κλασσικα να ειναι τουλαχιστον γρηγορος και να υποστηριζει πληκτρολογιο!! Ευχαριστω, και αν ειναι λαθος ενοτητα να γινει μετακινηση απο εναν mod!! insomnia powerr!! *εννοειται free εκτος και αν ειναι κατι που ειναι επι paid να το κατεβασω απτον θειο! 2
paleokwstas89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 το καλυτερο ειναι το ANDY ..!! και οχι το Bluestacks γιατι στο Andy δεν εχει θεματα να μν παιζει διαφορα παιχνιδια οπως το summoners war + οτι το andy ειναι πολυ πιο γρηγορο 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ωραία Κωστα θα το δοκιμάσω! Ευχαριστώ!! 1
paleokwstas89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ωραία Κωστα θα το δοκιμάσω! Ευχαριστώ!! δοκιμασε και δες 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Κωστα το δοκιμασα, ειχε καποια κολληματακια(μενου,ρυθμισεις κλπ) αλλα δεν εμπαινε στο internet! Απτα Windows ημουν connected κανονικα, απτο emulator στο wifi ελεγε ονομα: WIred και διπλα connected και δεν εμπαινε!
paleokwstas89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Κωστα το δοκιμασα, ειχε καποια κολληματακια(μενου,ρυθμισεις κλπ) αλλα δεν εμπαινε στο internet! Απτα Windows ημουν connected κανονικα, απτο emulator στο wifi ελεγε ονομα: WIred και διπλα connected και δεν εμπαινε! πρωτη φοραω το ακουω αυτο !! δεν ξερω...λυπαμαι.. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Degrelle μηπως θελει setαρισμα;; καλα τεσπα δεν καιγομαι, πιο πολυ ετσι για το τιποτα ηθελα να ασχοληθω!!
degrelle Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 κοίτα εγώ απλά το εγκατέστησα.Αλλα έχω δοκιμάσει με σύνδεση πραγματικά με καλώδιο και όχι ασύρματα για internet.Μην σε πάρω στο λαιμό μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα