AETOLOFITIS Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 καλησπερα παιδια. μια ερωτηση Ο Μικρος κανει μια εργασια για το σχολειο με εναν φιλο του. εχουν ενα excel το οποιο εχει ενα πινακα μεσα. μας στελνουν το αρχειο με email και οταν το ανοιγουμε το excel δειχνει ενα πινακα αλλα στα αποτελεσματα δεν φαινεται πανω ο τυπος που βγαινει το αποτελεσμα. Στο αλλο pc με τα ιδια Office φαινεται. τι μπορει να γινεται? καμια ιδεα για το πως εμφανιζονται? εχω την υποψια οτι του το εστειλε ετσι για να τον κανει να παιδευτει παραπανω.
micos000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Το ίδιο το αρχείο είναι που εμφανίζει τους τύπους στο άλλο Pc ή άλλο; Αν κάνεις διπλό κλικ σε ένα κελί με τύπο σου βγάζει να επεξεργαστείς την τιμή; Αν αλλάξεις κάποιο νούμερο μέσα στον πίνακα, αλλάζει το αποτέλεσμα στο κελί του τύπου; Για να γίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή να χαθούν οι τύποι, πρέπει κάποιος να κάνει αντιγραφή τα κελιά των τύπων και μετά "Ειδική επικόλληση" και να επιλέξει "Τιμές". Δηλαδή πρέπει να γίνει επίτηδες. 1
AETOLOFITIS Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Κοιταξε να δεις τι γινεται. Το αρχειο απο οτι λεει ειναι το ιδιο. Για να κανεις ομως την δευτερη ερωτηση πρεπει να παρει δεδομενο τον τροπο απο το πρωτο. Παμε επανω στον πινακα και σε καθε τιμη οταν κανω κλικ επρεπε στην γραμη τυπου να εμφανιζει το πως εγινε. Σωστα; εκει εμφανιζεται μονο το νουμερο. Τιποτα αλλο. Αλλαξα νουμερο οπως μου ειπες αλλα δεν γινεται τιποτα.φαινονται σαν απλα νουμερα. Αρα δεν υπαρχει τυπος ετσι; Τα εκανα εγω απο την αρχη για να μην μεινει ετσι αλλα ειπα πριν βρισω να ειμαι σιγουρος μην μας κοροιδευουν... Εστω οτι τα εκανε επιτιδες κρυφα. Γινεται αυτο; πως αλλαζει; Ευχαριστω για την απαντηση σου.
micos000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Κοίτα, και κρυφοί να ήταν οι τύποι πάλι θα άλλαζαν όταν έδινες τιμές στον πίνακα. Αν δεν αλλάζουν τότε δεν έχουν τύπους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα