Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά δεν αγοράζεις νέο μοντέλο μόλις βγει γιατί το πληρώνεις ακριβά.

Οι τηλεοράσεις της χρονιάς ανακοινώνονται πάντα στην CES του Las Vegas που γίνεται αρχές Ιανουαρίου και έρχονται στην αγορά Μάρτιο - Απρίλιο στις λιανικές τιμές.

Μετά το καλοκαίρι, Σεπτέμβρη - Οκτώβρη πέφτουνε αρκετά, ενώ βγαίνουν Δεκέμβρη και λίγα μοντέλα σε πολύ καλές προσφορές, όταν οι αντιπροσωπείες δεν πιάνουν τα νούμερα που έχουν για στόχο.

Τέλος, αφού ανακοινωθούν τα επόμενα μοντέλα τον Γενάρη, αρχίζει το ξεστοκάρισμα στα περυσινά μοντέλα, μέχρι τον Αύγουστο που πέφτουν οι τιμές.

Αυτός είναι ο κύκλος. Αποφασίζεις πότε θες να πάρεις και παίρνεις

• Like 1
Δημοσ.

για βρες μου μια oled σ αυτα τα λεφτα με αυτα τα spec σε παρακαλω.

Γιατι ως γνωστον το μεγεθος μετραει και οχι τα specs...αν ηταν ετσι δεν θα υπηρχαν 55αρες απο 500 εως 3000€. Επισης η 65αρα θελει και τον αναλογο χωρο.

Φυσικα και θα πεσει και αξιζει λιγη αναμονη, πχ εγω πηρα φετος το αντιστοιχο περσινο μοντελο σχεδον στα μισα λεφτα απ οτι εκανε οταν βγηκε καλη ωρα οπως τωρα αυτη που κοστιζει 2 χιλιαρικα.

Το περσινό μοντέλο 55Χ8509C το πήρα 999Ε στο τέλος των εκπτώσεων από μεγάλη αλυσίδα με πολύ παζάρι.

Θεωρώ ότι το χιλιάρικο είναι το ταβάνι για να πάρει κάποιος LED σήμερα στις 55 ίντσες. Από εκεί και πάνω ΜΟΝΟ OLED.

Αν είχα υπομονή θα πήγαινα και εγώ κατά Σεπτέβρη για OLED...

• Like 1
Δημοσ.

Το περσινό μοντέλο 55Χ8509C το πήρα 999Ε στο τέλος των εκπτώσεων από μεγάλη αλυσίδα με πολύ παζάρι.

Θεωρώ ότι το χιλιάρικο είναι το ταβάνι για να πάρει κάποιος LED σήμερα στις 55 ίντσες. Από εκεί και πάνω ΜΟΝΟ OLED.

Αν είχα υπομονή θα πήγαινα και εγώ κατά Σεπτέβρη για OLED...

δεν απαντας ομως... βρες μου μια oled σ αυτα τα λεφτα με αυτα τα spec οπως λες... ολες εχουν 3000+++ πποτε αστο...ειναι ακομα πολυ νωρις για oled...εκτος αν σκασεις βεβαια 3000 και βαλε...

Μετράει η αναλογία των επιδόσεων του μεγέθους και της τιμής. Αρα μετράει και το μέγεθος.

Ειδικά οταν το μέσο Ελληνικό Σαλόνι με απόσταση θέασης 2.5-3+ μετρα παίρνει άνετα 65άρα.

αρα ερχεσαι στα λογια μου... η 55αρα των 500 ευρω δεν εχει καμια σχεση σε εικονα ποιοτητα κατασκευης design και δυνατοτητες με του διχιλιαρου... οτι πληρωνεις παιρνεις δεν μπορεις να χεις απαιτησεις ποιοτητας στη εικονα σε μια 55αρα του 500αρικου..στα 2.5-3 μετρα η 65 ειναι υπερβολικη για τον περισσοτερο κοσμο οχι μονο ως μεγεθος αλλα και σε τιμη.
Δημοσ.

μιλάμε για 55άρα των 1600 ευρώ και 65 των 1600 ευρώ μην μπερδεύεσαι. Δεν εχει καμια σχέση με τα 500 ευρώ που αναφέρεις.

Επίσης η 40άρα φαινοταν υπερβολική πριν 5 χρόνια σε σαλόνι αλλά τώρα εχει μπεί σε υπνοδωμάτια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρόμοια προσφορά έχουν και τα Media Markt, 

την Sony KD-55XD8577 με PS4 στα 1649. Τώρα τι διαφορές έχει από την 8599 δεν ξέρω, ούτε αν αξίζει περισσότερο.

Πάντως χτες που την είδα από κοντά, είναι πολύ ωραία. Και σε εικόνα (4k έπαιζε), και σε design (μικρό σχετικά bezel, ασημί).

Πήγα και στα Public, έβλεπα κάτι LG 55", η LG 55UF675V στα 798. 

Ολες αυτές οι μικροδιαφορές στους κωδικούς μπερδεύουν, και δεν ξέρω μην την πατήσει κανείς παίρνοντας κάτι υποδιέστερο...

EDIT: η LG 55UF675V δεν είναι smart tv, δεν έχει wifi

Επεξ/σία από qwerty99

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...