Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα την αναβαθμιση απο τα 7 σε 10 κανονικα γνησια. Οτι εικονα και να βαλω, ειτε απο των windows ειτε δικη μου, μετα απο καποια στιγμη μου βγαζει ενα μηνυμα και μου την αφαιρει. Και εχω μονο μαυρο backround. Τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Δοκιμασε να ξανα περασεις το κλειδι. Αυτο το κανει συνηθως οταν δεν ειναι γνησια.

Δημοσ.

Ειναι μηχανημα της hp ετοιμο φορμαρησμενο. Δεν τα περασα εγω τα windows. Ειναι full πακετο. Στα 7 δεν το ειχα αυτο το προβλημα. Μετα την αναβαθμιση το κανει.

Δημοσ.

πορεί

Αν μας έλεγες και τι λέει το μήνυμα θα σε βοηθούσαμε καλύτερα. Αν προλαβαίνεις πάτα Prt Scr στο πληκτρολόγιο ή ALT+PrtScr με ενεργό το παράθυρο του μηνύματος για να γκραπάρει μόνο αυτό. Μετά επικόλληση εδώ και πάρε το λινκ και δώστο σε επόμενο μήνυμα. Μπορείς αν θέλεις να κροπάρεις την εικόνα επί τόπου.

Δημοσ.

[...]

Τι μπορει να φταιει?

Νομίζω ότι τώρα που είδαμε το μήνυμα σφάλματος είναι πλέον σαφές.

Φταίει το active desktop calendar. Αυτό είναι μια εφαρμογή που εμφανίζει ημερολόγιο στο desktop και σε ειδοποιεί για διάφορα πράγματα που έχεις ορίσει.

Τώρα ή δεν είναι συμβατό με τα 10άρια ή θέλει να το ενημερώσεις την καινούργια έκδοση ή να το αφαιρέσεις. Απ' ότι βλέπω όμως στο site τους, αναφέρουν συμβατότητα μέχρι και 7, οπότε ίσως να μη δουλεύει στα 10άρια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...