p8grs Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Εδω και μια εβδομάδα σε όποια ελληνική σελίδα δοκίμασα να μπω απο το κινητό μου μου εμφανιζει το παρακατω μηνυμα. Το ιδιο μηνυμα εμφανιστηκε και μια φορα οταν μπηκα στο 9gag. Μεχρι στιγμης η μονη σελιδα που εχω μπει και δεν εχω προβλημα ειναι το facebook. Δοκιμασα απο Wifi και απο 4G αλλα το προβλημα παραμένει. Και αλλα ατομα απο την παρεα μου εχουν το ιδιο προβλημα. Κανονικα χρησιμoποιω το Chrome για το κινητο μου αλλα δοκιμασα και αλλους browser (Adblock Browser, Mozilla με adBlock, Opera, Opera mini) και το πρόβλημα παραμένει. Εχω κανει ελεγχο με ολα τα αξιοπιστα antivirus αλλα δεν εχουν βρει τπτ. Εχετε και εσεις παρομοιο προβλημα; Αν ναι τι κανατε για να το διορθωσετε; Το κινητο μου ειναι: LG G3 32GB με Official non Rooted Rom 6.0.0Και εχω περασει επιπλεον απο εφαρμογες: Viber, Bitdefender Antivirus και CamScanner
selianx Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Έχω το ίδιο πρόβλημα, και σε Chrome (διαφορετικές σελίδες) και σε apps (Relay - reddit app), λύση δε βρήκα.Κάνοντας εκκαθάριση δεδομένων (προσοχή θα χαθεί ιστορικό, κωδικοί, bookmarks κλπ) από όλα τα εγκατεστημένα browser και επανεκκίνηση του κινητού, το παραπάνω εμφανίζεται ακόμη, αλλά λιγότερο συχνά. 5.1.1, Xiaomi Redmi Note 3 (Snapdragon) με την τελευταία ελληνική stable MIUI.
p8grs Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ισχυει αλλα μετα απο ενα σημειο εμφανιζεται παλι με κανονικο ρυθμο. Τωρα εγω δοκιμαζω hard reset και θα ενημερωσω για τα αποτελεσματα (αν και δεν ειμαι και πολυ αισιόδοξος).Η σελιδα που εμφανιζει το παραπανω μηνυμα ειναι η android-secrity.tartan.click
selianx Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δε νομίζω να δεις αποτέλεσμα. Εμένα μου εμφανίστηκε σε δυο ROMs, μετά από hard reset και στις δυο.
p8grs Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Η επομενη σκεψη που εχω ειναι να βαλω την σελιδα android-secrity.tartan.click που ειναι υπεθυνη να δειχνει σε 127.0.0.1 μεσα στο αρχειο host του κινητου. Μακαρι να γραψει καποιος μια πιο καλη λυση.
p8grs Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δυστηχως δεν εχει βγει ακομα τροπος για root για την εκδοση του OS του κινητου μου. Εσένα σου ξαναεμφανισε το pop up με adaway;
selianx Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δεν πολυχρησιμοποιώ το κινητό για browsing έτσι και αλλιώς, οπότε δε βρίσκω λόγο να βάλω root για adaway και μόνο. Αλλά πολλοί χρήστες στο ελληνικό miui forum το λύσανε το πρόβλημα. Στην ουσία το adaway αυτό κάνει, edit το hosts file.Μπορείς να δοκιμάσεις και το adguard, αλλά δεν είναι τόσο καλό γιατί τρέχει μέσω VPN για να διώχνει τις διαφημίσεις, χάνεις λίγο performance και διαβάζω ότι είναι και αρκετά ενεργοβόρο από άποψη κατανάλωσης μπαταρίας.
p8grs Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ok, σε ευχαριστω. Καλα και εγω browsing απο το κινητο κανω μονο αν ειμαι εξω απο το σπιτι. Θα περιμενω να βγει καποιος τροπος να rootαρω το κινητο και θα το δοκιμασω.
NEFTIS Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Για δοκίμασε το #NoChromo Όπως το γράφω ακριβώς. Θα το βρεις απο το xda-developers.com Είναι έκδοση του Chrome χωρίς διαφημίσεις. Μην κάνεις update την εφαρμογή. Δοκίμασε να βάλεις κι ενα firewall. Π.χ. No Root Data Firewall απο android store. Είναι λίγο ζόρι να το ρυθμισεις. Κάνε ενα τεστ. Δε χάνεις τιποτα.
p8grs Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστω NEFTIS θα τα τσεκαρω και τα δυο σε λιγο.
p8grs Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Τελικα με τον browser #NoChromo σωθηκα. Μπλοκαρει τα παντα. Ακομα και οταν παει να μου κανει redirect μπλοκαρει την σελιδα και βγαζει 404 error. Σε ευχαριστω NEFTIS. Για οποιον ενδιαφέρεται να κατεβασει τον browser, βρίσκεται στο παρακατω link: http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-nochromo-wild-browser-appears-t3130776 1
ice25 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Πάντως αυτό μου εμφανίστηκε και σε μένα σε samsung κινητά. χωρίς να μπαίνω σε τίποτα περίεργα site μετα απο καθαρισμο case σε chrome και στο browser που έχουν τα samsung στρώνει.και μετά εμφανίζετε και πάλι μετα απο μέρες
p8grs Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Σημερα με ενημερωσαν οτι αυτο το μηνυμα εμφανίστηκε και σε ενα Nokia 530 με Windows Phone 8.1. Δεν ξερω τι εχει συμβει αλλα πιστευω οτι τα Google Ads εχουν ξεπερασει καθε οριο. Εγω παντως στα android με #NoChromo Browser σώθηκα. (Δεν χρειάζεται root ο #NoChromo)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα