Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεριζω την κοινοτητα

Θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω στα χερια μου το λαπτοπ του τιτλου, το οποιο μετα απο bios reset βγαζοντας μπαταρια μολις σκασει το post ζηταει κωδικο στο bios....εεε μα αφου εκανα reset τι κωδικο μου λες. Η φανταστικη Ideal ζηταει νταβατζιλικι 60ε τα οποια δεν ειμαι διατεθιμενος να δωσω επειδη και καλα θα ζητησουν ενα κωδικο ξεκλειδωματος απο toshiba. Οποτε ρωταω αν εχει τυχει σε καποιον πρωτον και αν εχει καποια λυση δευτερον.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Καλησπεριζω την κοινοτητα

Θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω στα χερια μου το λαπτοπ του τιτλου, το οποιο μετα απο bios reset βγαζοντας μπαταρια μολις σκασει το post ζηταει κωδικο στο bios....εεε μα αφου εκανα reset τι κωδικο μου λες. Η φανταστικη Ideal ζηταει νταβατζιλικι 60ε τα οποια δεν ειμαι διατεθιμενος να δωσω επειδη και καλα θα ζητησουν ενα κωδικο ξεκλειδωματος απο toshiba. Οποτε ρωταω αν εχει τυχει σε καποιον πρωτον και αν εχει καποια λυση δευτερον.

Ευχαριστω εκ των προτερων

επάνω στο board,πρέπει να δείς ΑΝ έχει soldered reset..

*π.χ Screenshot_540.png

τα βραχυκυκλώνεις μεταξύ τους,και θα είσαι οκ λογικά

Δημοσ.

θα λεει reset γιατι το εψαξα αυτο το ριμαδι και δεν ηξερα σε ποια πλευρα ειναι. γενικοτερα σε καποια μοντελα το χει κοντα στις μνημες στο συγκεριμενο που μου δειχνεις ειναι διπλα στην καλωδιοταινια του keyboard αν καταλαβαινω σωστα. Εστω οτι δεν εχει πως μπορεις να ξαναπερασεις bios χωρις να ζητησει κωδικο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...