kats777 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια Οποτε παιζω λολ και ανοιγω καποιο παραθυρο κυριως Youtube εχω πολυ υψηλο Ping στο game (League of Legends) απο 75 παει 250+ Καποια λυση; Ευχαριστω
paleokwstas89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 τι συνδεση εχεις?παρε την αιτερια που εχεις ιντερνετ και πεστους να σου βαλουν fastpath(δωρεαν ειναι)
kats777 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 τι συνδεση εχεις?παρε την αιτερια που εχεις ιντερνετ και πεστους να σου βαλουν fastpath(δωρεαν ειναι) ΟΤΕ εχω...ενα fast path ειναι αρκετο ωστε να δοθει λυση; καποιοι αλλοι χωρις fastpath δεν εχουν τετοιο προβλημα :/
Atallos1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Τι σχεση εχει το faspath με το youtube? Προφανως δεν εχεις αρκετο bandwidth , οποτε οταν κατεβαζει το youtube laggarεις ingame . Δεν γινεται κατι εκτος αν βαλεις VDSL . Αν εισαι σε ασυρματο δοκιμασε με ethernet μηπως το ριξει ελαχιστα 1
kats777 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Τι σχεση εχει το faspath με το youtube? Προφανως δεν εχεις αρκετο bandwidth , οποτε οταν κατεβαζει το youtube laggarεις ingame . Δεν γινεται κατι εκτος αν βαλεις VDSL . Αν εισαι σε ασυρματο δοκιμασε με ethernet μηπως το ριξει ελαχιστα Με καποια ρυθμιση στο ρουτερ δεν φτιαχνεται; μονο αλλαγη παροχου η συνδεσεις; πολυ μ φαινετε
Atallos1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Και αλλαγη παροχου να κανεις δεν αλλαζει κατι , παιζει ρολο η αποσταση σου απο dslam Aν δεν τρεχει κατι αλλο απο πισω η αν δεν κανει κατι καποιος αλλος απο την γραμμη σου τοτε απλα δεν μπορεις να τα κανεις ολα μαζι
hackerW32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 βαζεις εναν network manager και βαζεις το λολ high priority kai ton browser low. ή τρεχεις το youtube σε 144p. εγω εχω το net limiter για τετοια θεματα.
kats777 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 βαζεις εναν network manager και βαζεις το λολ high priority kai ton browser low. ή τρεχεις το youtube σε 144p. εγω εχω το net limiter για τετοια θεματα για help, πως το κανεις αυτο
hackerW32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 δεξι στο league of legends client, add rule, rule type = priority priority = 10 save δεξι στον mozilla-chrome κλπ, κανεις τα ιδια με priority = 1 ολα αυτα μεσα στον net limiter
kats777 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 δεξι στο league of legends client, add rule, rule type = priority priority = 10 save δεξι στον mozilla-chrome κλπ, κανεις τα ιδια με priority = 1 ολα αυτα μεσα στον net limiter to net filimer to katebazw? to net filimer to katebazw? lol netlimiter ennow
hackerW32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 δοκιμασε το trial που εχει το site που παιζεις για εναν μηνα, αν σου φτιαξει με αυτο το βρησκεις αλλου "free"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα