corsair04 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 καλησπέρα Πριν δυο χρόνια αγόρασα αυτήν την κεραία πριν μερικές μέρες σταμάτησε ξαφνικά να λειτούργει παίρνει ρεύμα κανονικά και το lan αλλά δεν μπορώ να μπω στο gui και να ρυθμίσω τα ασύρματα δίκτυα την έδωσα σε έναν ηλεκτρονικό να την κοιτάξει και μου είπε ότι προκλήθηκε ζημία από κεραυνό οπότε θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να βρω μόνο την πλακέτα της κεραίας ,το poe λειτούργει κανονικά δοκιμάστηκε σε άλλη κεραία και παίζει κανονικά .
nikos903 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Γιατί δεν πας την πλακέτα σε κανένα ηλεκτρονικό να δει αν φτιάχνει; Στα 10mbit έχει κάνει σύνδεση όταν την βάζεις στον υπολογιστή; Να πάρεις άλλη απο όσο ξέρω δεν συμφέρει, θα σου πάει όσο η καινούργια στο ebay που κοίταζα...
ArisG88 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Πλακετα σκετη δεν θα βρεις, ειναι παρα πολυ δυσκολο. Τωρα η κεραια εαν κανει συνδεση με υπολογιστη στα 100mbit ισως και να φτιαχνεται. Μπορει απλα να χρειαζεται να περασεις ξανα το προγραμμα με tftp.
nikos903 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Όταν βραχυκυκλώνει η πλακέτα νομίζω δείχνει 10mbits στο ενσύρματο για αυτό του το έγραψα. Πρέπει να κοιτάξει ο ηλεκτρονικός την πλακέτα μην έχει καμιά δίοδο βραχυκυκλωμένη. Πλακέτα όπως λες δύσκολο αλλά βρίσκει ολόκληρο το πλαστικό, βέβαια ασύμφορο να το αγοράσει......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα