ThelifeofPablo Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Γεια σε ολους. Εχω ενα πρωτοφρανες για εμενα προβλημα με την συνδεση με HDMI. Eχω μια καρτα Site: GeforceGTX750 που εχει 2xDVI και 2xHDMI. Με το Dvi μπαινω κανονικα αλλα οταν δοκιμαζω με το hdmi οταν παει να φανει η επιφανεια εργασιας μου βγαζει μπλε οθονη no signal. Δοκιμασα πραγματα οπως ddu σε safe mode και ξαναπερασμα τους drivers , και τις 2 θυρες μαζι για να κανω επεκταση οθονης,κατι πηγε να γινει αλλα δεν, μετα μπηκα με safe mode να αλλαξω την αναλυση αλλα παλι τιποτα και δοκιμασα 4 διαφορετικα καλωδια hdmi. To monitor ειναι το Site: Philips Οτι εχετε να προτεινετε θα μου ειναι χρησιμο. Σας ευχαριστω.
Ghost007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Γεια σε ολους. Εχω ενα πρωτοφρανες για εμενα προβλημα με την συνδεση με HDMI. Eχω μια καρτα Site: GeforceGTX750 που εχει 2xDVI και 2xHDMI. Με το Dvi μπαινω κανονικα αλλα οταν δοκιμαζω με το hdmi οταν παει να φανει η επιφανεια εργασιας μου βγαζει μπλε οθονη no signal. Δοκιμασα πραγματα οπως ddu σε safe mode και ξαναπερασμα τους drivers , και τις 2 θυρες μαζι για να κανω επεκταση οθονης,κατι πηγε να γινει αλλα δεν, μετα μπηκα με safe mode να αλλαξω την αναλυση αλλα παλι τιποτα και δοκιμασα 4 διαφορετικα καλωδια hdmi. To monitor ειναι το Site: Philips Οτι εχετε να προτεινετε θα μου ειναι χρησιμο. Σας ευχαριστω. μηπως πρεπει να επιλεξεις απο την τηλεοραση την εξοδο...στο source ας πουμε κατι τετοιο και δε παει αυτοματα... δοκιμασες και της δυο υποδοχες της τηλεορασεις μηπως ειναι χαλασμενη η μια ....
La_MoRt Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Επειδή είναι τηλεόραση και μου έχει τύχει και εμένα κάτι αντίστοιχο με Samsung μάλλον πρέπει την ώρα που δηλώνεις το HDMI στη τηλεόραση από το source να δηλώσει πως είναι υπολογιστής.
ThelifeofPablo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παιδια ευχαριστω για την ανταποκριση. Δεν μου εχει καποι επιλογη source στην τηλεοραση. Μπορω να παω στο καναλι hdmi αλλα παλι εχει μπλε οθονη.
mafiozoskotsos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Από το εγχειρίδιο δες το 9.5 που έχει να κάνει με την ανάλυση και τον ρυθμός ανανέωσης. δοκίμασε να τα αλλάξεις, δες και από την επίσημη σελίδα της τηλεόρασης της υποστηριζόμενες αναλύσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα