thant Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εγω θα σου πρότεινα (αν πιάνεται η γάτα) να της κάνεις μια στείρωση. Για σκέψου την επόμενη φορά να σου φέρει οχι 1 αλλα... 5 γατάκια!!! 1
zio10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 ========================================= Γενικά τα μικρά γατιά κοιμούνται 20 ώρες τη μέρα. Οι ενήλικες γάτες γύρω στις 16. Και λένε τα σκυλιά τεμπέλικα! 2
Postmort3m Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Παιδιά η μαμά γάτα δεν είναι ακριβώς δική μου. Την ταίζω κρυφά γιατί οι δικοί μου δεν θέλουν καθόλου ζώα αλλά με ξέρει γιατί έρχεται και μου νιαουρίζει, την παίρνω αγκαλιά κλπ. Οπότε δεν μπορώ να την πάω ούτε σε κτηνίατρο ούτε να της κάνω στείρωση..Τελοσπάντων το γατάκι τελικά δεν τα κατάφερε. Έτρωγε πολύ λίγο ή καθόλου, κοιμόταν συνέχεια και δεν μπορούσε να περπατήσει πολύ καλά.. Φαινόταν από την αρχή ότι κάτι είχε αλλά δεν μπορούσα να κάνω πολλά :'(
livefreeordie Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Παιδιά η μαμά γάτα δεν είναι ακριβώς δική μου. Την ταίζω κρυφά γιατί οι δικοί μου δεν θέλουν καθόλου ζώα αλλά με ξέρει γιατί έρχεται και μου νιαουρίζει, την παίρνω αγκαλιά κλπ. Οπότε δεν μπορώ να την πάω ούτε σε κτηνίατρο ούτε να της κάνω στείρωση..Τελοσπάντων το γατάκι τελικά δεν τα κατάφερε. Έτρωγε πολύ λίγο ή καθόλου, κοιμόταν συνέχεια και δεν μπορούσε να περπατήσει πολύ καλά.. Φαινόταν από την αρχή ότι κάτι είχε αλλά δεν μπορούσα να κάνω πολλά :'( Στον κτηνιατρο το γατακι το πηγες?
rakendytos Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση έχει πάρει σπίτι της μια φίλη 2 γατάκια που γέννησε μια αδεσποτη γάτα στην αυλή της. Μέχρι πρότινος έβαζε και τη μαμά στο σπιτι της να τα θηλάζει κλπ αλλά πριν μια βδομάδα είδε ψύλλους στα μικρά και φοβάται ότι θα χει γεμίσει και στο σπίτι.. Προφανώς προέρχονται από τη μαμά που γυρίζει όλη μέρα έξω, οπότε τώρα δε θέλει να τη βάζει άλλο μες στο σπιτι. Τα γατιά είναι 9 εβδομάδων πλέον αλλά ότι κι αν προσπαθεί να τους δώσει δε το τρώνε, θέλουν μόνο να θηλαζουν τη μάνα τους.. Όπως καταλαβαίνετε έχει πέσει σε μια λούμπα τώρα καθώς δε μπορεί να τα αφήσει νηστικά αλλά κάθε φορά που συναντούν τη μάνα τους κινδυνεύουν να ξαναγεμισουν ψύλλους.. Έχει κανείς καμιά πρόταση; Δεν είναι περίεργο που ενω έχουν μεγαλώσει τόσο δε τρώνε ακόμα άλλη τροφή πέρα απ το μητρικό γάλα; Επεξ/σία 14 Μαΐου 2021 από rakendytos
G.TH. Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δηλαδή αν πάει να τους δώσει, για πειραματισμό, μια μικρή γωνίτσα ψητό κοτόπουλο δεν θα το φάνε; Αποκλείεται. Θα φτάσει η ουρά στο κεφάλι. Κατά τα άλλα ψέκασμα με frontline στη μάνα.
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 13 λεπτά πριν, rakendytos είπε Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση έχει πάρει σπίτι της μια φίλη 2 γατάκια που γέννησε μια αδεσποτη γάτα στην αυλή της. Μέχρι πρότινος έβαζε και τη μαμά στο σπιτι της να τα θηλάζει κλπ αλλά πριν μια βδομάδα είδε ψύλλους στα μικρά και φοβάται ότι θα χει γεμίσει και στο σπίτι.. Προφανώς προέρχονται από τη μαμά που γυρίζει όλη μέρα έξω, οπότε τώρα δε θέλει να τη βάζει άλλο μες στο σπιτι. Τα γατιά είναι 9 εβδομάδων πλέον αλλά ότι κι αν προσπαθεί να τους δώσει δε το τρώνε, θέλουν μόνο να θηλαζουν τη μάνα τους.. Όπως καταλαβαίνετε έχει πέσει σε μια λούμπα τώρα καθώς δε μπορεί να τα αφήσει νηστικά αλλά κάθε φορά που συναντούν τη μάνα τους κινδυνεύουν να ξαναγεμισουν ψύλλους.. Έχει κανείς καμιά πρόταση; Δεν είναι περίεργο που ενω έχουν μεγαλώσει τόσο δε τρώνε ακόμα άλλη τροφή πέρα απ το μητρικό γάλα; Μια αμπουλα στην μητέρα για να απαλλαγεί απο τους ψύλλους .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα