kaxis26 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια θελω μια μικρη βοηθεια θέλω οταν εχω τα προιοντα στο καλαθι μου στο eshop να τα κανω αποστολη στο email mou και να το κανω αυτο με php. Το ψαχνω αλλα δεν βρηκα τιποτα. Μπορει μηπως να βοηθησει κανεις?
simpro Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Λογικα το καλαθι σου TAG <form>αρα κανεις POST τα data του Φορμ σε ενα πηπ φαιλ και το πηπ φαιλ στελνει το εμαιλ .
dominotrix Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Για να τρεξει PHP στη σελιδα σου, πρεπει να ειναι ανεβασμενη σε εναν server αλλιως δε μπορεις. Εκτος και αν το στησεις local για δοκιμες. Καλο θα ηταν να κανεις μια ερευνα πριν ξεκινησεις να στηνεις eshop με το σημειωματαριο.
kaxis26 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 για πτυχιακή είναι δεν θα ανέβει σε server.. ευχαριστώ πάντως..
dominotrix Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Woops! Δε το ηξερα! Καλη επιτυχια στη πτυχιακη σου!
marilena6 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Όταν έκανα εγώ την πτυχιακή μου σε wordpress είχα localhost αναγκαστικά για να βλέπω τις αλλαγές στο site μου. Τώρα εσύ θα μπορούσες να το ανεβάσεις σε κάποιον σερβερ δωρεάν (υπάρχουν εταιρείας πχ. hostinger που για minimal απαιτήσεις έχουν και δωρεάν πακέτα).
kaxis26 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 καλησπέρα παιδιά σε ένα ερώτημα που έκανα ποιο πάνω για να κάνω αποστολή προϊόντα απο το καλάθι μου στο email με php το προσπάθησα και κολλάω πολύ μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πώς να το κάνω και αν μπορεί να μου δείξει ένα παράδειγμα μικρό.. Σορρυ για το πρήξιμο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα