Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω  μια μικρη βοηθεια θέλω οταν εχω τα προιοντα στο καλαθι μου στο eshop να τα κανω αποστολη στο email mou και να το κανω αυτο με php. Το ψαχνω αλλα δεν βρηκα τιποτα. Μπορει μηπως να βοηθησει κανεις?

Δημοσ.

Λογικα το καλαθι σου TAG <form>
αρα κανεις POST τα data του Φορμ σε ενα πηπ φαιλ και το πηπ φαιλ στελνει το εμαιλ .

Δημοσ.

Για να τρεξει PHP στη σελιδα σου, πρεπει να ειναι ανεβασμενη σε εναν server αλλιως δε μπορεις. Εκτος και αν το στησεις local για δοκιμες.

Καλο θα ηταν να κανεις μια ερευνα πριν ξεκινησεις να στηνεις eshop με το σημειωματαριο. 

Δημοσ.

Όταν έκανα εγώ την πτυχιακή μου σε wordpress είχα localhost αναγκαστικά για να βλέπω τις αλλαγές στο site μου. Τώρα εσύ θα μπορούσες να το ανεβάσεις σε κάποιον σερβερ δωρεάν (υπάρχουν εταιρείας πχ. hostinger που για minimal απαιτήσεις έχουν και δωρεάν πακέτα).

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά σε ένα ερώτημα που έκανα ποιο πάνω για να κάνω αποστολή προϊόντα απο το καλάθι μου στο email με php το προσπάθησα και κολλάω πολύ μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πώς να το κάνω και αν μπορεί να μου δείξει ένα παράδειγμα μικρό.. Σορρυ για το πρήξιμο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...