Age4Greeks Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Προφανώς ο παραπάνω πίνακας ΔΕΝ είναι για Full HD. 40'' στα 4 μέτρα!...μήπως δίνουν και ένα ζευγάρι κυάλια δώρο; 2
giwrgos.liakop Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Αν η χρηση ειναι και digea στα 3 μετρα θα προτεινα 48'' - 50''. Αν βλεπεις κυριως ταινιες και το ζητουμενο ειναι προσομοιωση σινεμα μπορεις και σε 55'' αλλα οι χαμηλες αναλυσεις θα βγαζουν ματι.Και digea συχνα αλλα εγω την νυχτα που γυριζω σπιτι ταινιες 3d ως επι των πληστων..ευχαριστω παντως!! Προφανώς ο παραπάνω πίνακας ΔΕΝ είναι για Full HD. 40'' στα 4 μέτρα!...μήπως δίνουν και ένα ζευγάρι κυάλια δώρο;Ειναι λιγο μυστηριοι οι πθνακες αλλα τελος παντων με βαση την τηλεοραση που εχουμε και την βοηθεια απο ολους σας καταληγουμε στο καλυτερο δυνατο....Εγω λεω 50αρα μεχρι 55αρα μαξιμουμ!!!
karaLRS Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εγώ έχω 60αρα full hd στα 2.8 μέτρα και την νιώθω λίγο μικρή... Ειδικά σε full hd υλικό 1
giwrgos.liakop Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εγώ έχω 60αρα full hd στα 2.8 μέτρα και την νιώθω λίγο μικρή... Ειδικά σε full hd υλικόΧαχα εσυ θα θες 85αρα στα 3.5 μετρα!!!Ευχαριστω για την παρεμβολη!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα