Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω αποσταση θεασης τα 3.00 με 3.10 μετρα ειναι καλα για 40ρα fullhd? Εγω και 3D που βλεπω ειμαι ικανοποιημενος....μεχρι ποσες ιντσες τηλεοραση μεγαλυτερη θα μπορουσα να παρω αργοτερα γι.αυτην την αποσταση.Ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ.

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε ξαφνιάσω και περιμένω κάποιοι να με αποκαλέσουν πάλι υπερβολικό αλλά για την απόσταση σου και ειδικά για 3D θες χαλαρά 60''.

• Like 1
Δημοσ.

Καθολου υπερβολικος age, στα 3 μετρα η 40αρα ειναι μινιατουρα, ποσο μαλλον θα προβολη 3d. Αλλα αν ειναι ικανοποιημενος ο αλλος...πασο. βεβαια αμα παρεις τουλαχιστον 50αρα και ξαναδεις 3d θα αναθεωρησεις γιωργο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω αποσταση θεασης τα 3.00 με 3.10 μετρα ειναι καλα για 40ρα fullhd? Εγω και 3D που βλεπω ειμαι ικανοποιημενος....μεχρι ποσες ιντσες τηλεοραση μεγαλυτερη θα μπορουσα να παρω αργοτερα γι.αυτην την αποσταση.Ευχαριστω εκ των προτερων..

Μια χαρά είναι τα 40" φίλος, για τα 3 μέτρα δε θα το μετανιώσεις. Είχα 43ρα τα τελευταία 6 χρόνια σε απόσταση θέασης 2-4.5 μέτρων και ήταν κομπλέ.

Πλέον η νέα μου TV θα κυμαίνεται μεταξύ 40 και 43 ιντσών, ακόμα κοιτάω. Παραπάνω το θεωρώ υπερβολή.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου υπάρχουν μετρήσεις βέβαια για την βέλτιστη αναλογία ιντσών προς απόσταση αλλά στο τέλος είναι και υποκειμενικό. Για να ρωτάς κάτι δεν πρέπει να σε καλύπτει.

Για παράδειγμα έχω φίλο που μου λέει ότι είναι λάθος 100 ίντσες (προτζεκτορας) στα 3.5 μέτρα. Μπορεί να έχει και δίκιο σύμφωνα με μετρήσεις.

Έλα όμως που εκεί το έχω συνηθίσει εγώ και είμαι μία χαρά.

Εσύ τι πιστεύεις; Σε καλύπτει ή 40 στα 3 μέτρα; Θα ήθελες κάτι μικρότερο/μεγαλυτερο;

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε μου υπάρχουν μετρήσεις βέβαια για την βέλτιστη αναλογία ιντσών προς απόσταση αλλά στο τέλος είναι και υποκειμενικό. Για να ρωτάς κάτι δεν πρέπει να σε καλύπτει.

Για παράδειγμα έχω φίλο που μου λέει ότι είναι λάθος 100 ίντσες (προτζεκτορας) στα 3.5 μέτρα. Μπορεί να έχει και δίκιο σύμφωνα με μετρήσεις.

Εσύ τι πιστεύεις; Σε καλύπτει ή 40 στα 3 μέτρα; Θα ήθελες κάτι μικρότερο/μεγαλυτερο;

Με καλυπτει αλλα παντα θες το καλυτερο...δυνατο..Για επομενη κινσηση μου ρωταω οχι αμεσα

Καθολου υπερβολικος age, στα 3 μετρα η 40αρα ειναι μινιατουρα, ποσο μαλλον θα προβολη 3d. Αλλα αν ειναι ικανοποιημενος ο αλλος...πασο. βεβαια αμα παρεις τουλαχιστον 50αρα και ξαναδεις 3d θα αναθεωρησεις γιωργο.

Το φανταζομαι απλα τωρα ειναι καινουργια η τηλεοραση ρωταω για αργοτερα παντα με 3d τι να ψαχνω απο ιντσες για τελεια επιλογη γιατι τα μετρα θεασης δεν θα αλλαξουν...εγω ελεγα για 55αρα η επομενη κινηση απλα φοβαμαι και την υπερβολη

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε ξαφνιάσω και περιμένω κάποιοι να με αποκαλέσουν πάλι υπερβολικό αλλά για την απόσταση σου και ειδικά για 3D θες χαλαρά 60''.

Δημοσ.

Οι ιντσες ποτε δεν ειναι αρκετες οποτε αναλογα το budget σου παιρνεις τις μεγαλυτερες δυνατες ποσο μαλλον οταν μιλαμε για αποσταση 3 μετρων, να μου ελεγες οτι βλεπεις στα 2 μετρα οκ, φυσικα και δεν μπορεις να βαλεις 65αρα εκει θα τυφλωθεις... αλλα στα 3 πιστευω μια 50αρα full Hd θα σε ικανοποιησει πληρως και χωρις υπερβολες στο μεγεθος, ποσο μαλλον οτανεισαι καλυμενος με την 40αρα τωρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα 3d βλεπω 2με 3 φορες την εβδομαδα τις αλλες ωρες βλεπει το παιδι παιδικα και η συζηγος καμια ταινια.εγω ελεγα για 55 να μην ειναι υπερβολικη...

Δημοσ.

Υποκειμενικο δεν ειναι ομως να μπορεις να διακρινεις την διαφορα full hd με ultra hd σε μια "χ" αποσταση απ την οθονη. Εκτος αν εχεις βιονικο ματι..τοτε παω πασο.

Κοιτα 3d βλεπω 2με 3 φορες την εβδομαδα τις αλλες ωρες βλεπει το παιδι παιδικα και η συζηγος καμια ταινια.εγω ελεγα για 55 να μην ειναι υπερβολικη...

απο τα 40 αν πας στα 55 θα σου φανει ΤΕΡΑΣΤΙΟ το μεγεθος αλλα συνηθιζεται, ασε που θα απολαυσεις τις ταινιες πολυ περισσοτερο. Και γω 55αρα εχω στα 3 μετρα αποσταση περιπου και την συνηθησα μεσα σε 2 βδομαδες.

• Like 1
Δημοσ.

Οι ιντσες ποτε δεν ειναι αρκετες οποτε αναλογα το budget σου παιρνεις τις μεγαλυτερες δυνατες ποσο μαλλον οταν μιλαμε για αποσταση 3 μετρων, να μου ελεγες οτι βλεπεις στα 2 μετρα οκ, φυσικα και δεν μπορεις να βαλεις 65αρα εκει θα τυφλωθεις... αλλα στα 3 πιστευω μια 50αρα full Hd θα σε ικανοποιησει πληρως και χωρις υπερβολες στο μεγεθος, ποσο μαλλον οτανεισαι καλυμενος με την 40αρα τωρα.

Υποκειμενικο δεν ειναι ομως να μπορεις να διακρινεις την διαφορα full hd με ultra hd σε μια "χ" αποσταση απ την οθονη. Εκτος αν εχεις βιονικο ματι..τοτε παω πασο.

απο τα 40 αν πας στα 55 θα σου φανει ΤΕΡΑΣΤΙΟ το μεγεθος αλλα συνηθιζεται, ασε που θα απολαυσεις τις ταινιες πολυ περισσοτερο. Και γω 55αρα εχω στα 3 μετρα αποσταση περιπου και την συνηθησα μεσα σε 2 βδοδες.

οποτε θα κοιταξω η επομενη να ειναι 55...ευχαριστω για τον χρονο σου!!!
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου!!!55αρα η επομενη...

να ξερεις αν πας σε 4Κ ναι 55-60 ειναι το ιδανικο αλλα ξεφευγεις πολυ σε λεφτα μετα.

Οχι γιατι θελω παντα να ειναι 3d και σιγουρα θα παει ψηλα..ευχαριστω για τον χρονο σου!!!

Ειμαι σιγουρος γι.αυτο η επομενη θα ειναι 55αρα..ευχαριστω για το χρονο σου!!!

Εγω θελω για την επο.ενη μου κινηση κατι μεγαλυτερο...λογικα στα 55 θα παω..
  • Like 1
Δημοσ.

Αν η χρηση ειναι και digea στα 3 μετρα θα προτεινα 48'' - 50''. Αν βλεπεις κυριως ταινιες και το ζητουμενο ειναι προσομοιωση σινεμα μπορεις και σε 55'' αλλα οι χαμηλες αναλυσεις θα βγαζουν ματι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...