villasg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα . Μια ερωτηση . Στον "παλιο" μου υπολογιστη LGA1366 [ asus P6T SE & i7 920 ] o η μαμα ιντελ ψυξη αρχισε να τα παιζει και χωρις φορτιο φτανει στους 80+ βαθμους . Τι προτεινετε σε οικονομικη λυση ( δεν παιζει παιχνιδια και δεν κανει τιποτα βαρυ , απλα πλεον εργασιες γραφειου και ιντερνετ ) . Εχω ψιλοκαταληξει σε αυτην εδω την ψυκτρα ARCTIC FREEZER 7 Pro Rev. 2 με 20€ που εργοτερα μπορει να μπει και σε 1150/1151 εαν αναβαθμιστει καποια στιγμη το μηχανημα. Ειναι οκ ? Εχετε κατι αλλο σαν προταση ( οικονομικη ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Πιο καλά να έπαιρνες ψύκτρα με 120mm ανεμιστήρα. Θα πρότεινα την Arctic i32 αλλά δε κάνει για το socket σου. Μετά ανεβαίνεις λίγο, πας στην Raijintek Themis και αυτή την Deepcool http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685 https://www.skroutz.gr/s/3081463/Deepcool-GAMMAXX-300.html Σε ποιο κουτί θα μπει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα . Μια ερωτηση . Στον "παλιο" μου υπολογιστη LGA1366 [ asus P6T SE & i7 920 ] o η μαμα ιντελ ψυξη αρχισε να τα παιζει και χωρις φορτιο φτανει στους 80+ βαθμους . Τι προτεινετε σε οικονομικη λυση ( δεν παιζει παιχνιδια και δεν κανει τιποτα βαρυ , απλα πλεον εργασιες γραφειου και ιντερνετ ) . Εχω ψιλοκαταληξει σε αυτην εδω την ψυκτρα ARCTIC FREEZER 7 Pro Rev. 2 με 20€ που εργοτερα μπορει να μπει και σε 1150/1151 εαν αναβαθμιστει καποια στιγμη το μηχανημα. Ειναι οκ ? Εχετε κατι αλλο σαν προταση ( οικονομικη ) δεν την coolermaster 212 evo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 δεν την coolermaster 212 evo out of budget 37€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 out of budget 37€ αν θες κοιταξε γτ μεσα απο το site στης αγγελιες μπορεις να βρεις την συγκεκριμενη οπως και την cryorig h7 sta 25 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 καλημερα το υψος της artic i32 ποσο ειναι ?? 150mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Σε ποιο κουτί θα μπει; Το κουτι ειναι μεγαλο δεν εχει θεμα χωρου , απλα ειναι αθηνα ο υπολογιστης και δεν μπορω να δω ποιο ειναι αν θες κοιταξε γτ μεσα απο το site στης αγγελιες μπορεις να βρεις την συγκεκριμενη οπως και την cryorig h7 sta 25 ευρω Πουληθηκε και ηταν μονο για Θεσ/κη (cryorig) coolermaster 212 evo εχει μια εκτος εγγυησης , αλλα τα φοβαμαι λιγο τα μτχ , αμα "ψοφισει" ο ανεμηστηρας σε λιγo καιρο θα κοστησει μια απο τα ιδια με καινουργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Το κουτι ειναι μεγαλο δεν εχει θεμα χωρου , απλα ειναι αθηνα ο υπολογιστης και δεν μπορω να δω ποιο ειναι Πουληθηκε και ηταν μονο για Θεσ/κη (cryorig) coolermaster 212 evo εχει μια εκτος εγγυησης , αλλα τα φοβαμαι λιγο τα μτχ , αμα "ψοφισει" ο ανεμηστηρας σε λιγo καιρο θα κοστησει μια απο τα ιδια με καινουργια εδω εισαι http://www.skroutz.gr/s/4314723/Raijintek-Themis.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 εδω εισαι http://www.skroutz.gr/s/4314723/Raijintek-Themis.html Καλη αλλα πολυ μανουρα η εγκατασταση της ρε γμτ ....... θελει λυσιμο το pc ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Άμα δεν έχει "κόψιμο" το κουτί στο πίσω μέρος της μητρικής, όποια ψύκτρα και να πάρεις με backplate θα πρέπει να λύσεις το pc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Εχει κοψιμο απλα απο οτι ειδα εχει πολλα "παπαρακια" που ειναι δυσκολο να τα κανεις με ορθιο το pc και το ενα χερι μπρος και το αλλο απο πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ποτέ δεν έχω εγκατάσταση cpu cooler με όρθιο το pc..πάντα οριζόντια. Μου φαίνεται πολύ πιο εύκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Λοιπον Καλημερα . Μια ερωτηση . Στον "παλιο" μου υπολογιστη LGA1366 [ asus P6T SE & i7 920 ] o η μαμα ιντελ ψυξη αρχισε να τα παιζει και χωρις φορτιο φτανει στους 80+ βαθμους . Τι προτεινετε σε οικονομικη λυση ( δεν παιζει παιχνιδια και δεν κανει τιποτα βαρυ , απλα πλεον εργασιες γραφειου και ιντερνετ ) . Εχω ψιλοκαταληξει σε αυτην εδω την ψυκτρα ARCTIC FREEZER 7 Pro Rev. 2 με 20€ που εργοτερα μπορει να μπει και σε 1150/1151 εαν αναβαθμιστει καποια στιγμη το μηχανημα. Ειναι οκ ? Εχετε κατι αλλο σαν προταση ( οικονομικη ) Λοιπον γιατι εχω πηξει λιγακι ψαχνωντας . Εχω βρει στα ιδια λεφτα 25€ τις παρακατω : Zalman CNPS 10X Optima ( new ) coolermaster 212 evo (used ) Deepcool GAMMAXX300 ( new ) Τι λετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα . Μια ερωτηση . Στον "παλιο" μου υπολογιστη LGA1366 [ asus P6T SE & i7 920 ] o η μαμα ιντελ ψυξη αρχισε να τα παιζει και χωρις φορτιο φτανει στους 80+ βαθμους . Τι προτεινετε σε οικονομικη λυση ( δεν παιζει παιχνιδια και δεν κανει τιποτα βαρυ , απλα πλεον εργασιες γραφειου και ιντερνετ ) . Εχω ψιλοκαταληξει σε αυτην εδω την ψυκτρα ARCTIC FREEZER 7 Pro Rev. 2 με 20€ που εργοτερα μπορει να μπει και σε 1150/1151 εαν αναβαθμιστει καποια στιγμη το μηχανημα. Ειναι οκ ? Εχετε κατι αλλο σαν προταση ( οικονομικη ) Γιατι δεν πουλας το σετακι μητρικη-επεξεργαστη-ραμ? Τις αγοραζουν για χρυσες αυτες τις μητρικες και θα γλιτωσεις τα εξοδα ψυξης. Εξαλλου ενα σετακι με Η110 και pentium θα σε καλυψει για την χρηση που θες και θα εχεις εγγυηση. Offtopic αλλα η καλυτερη επιλογη πιστευω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Γιατι δεν πουλας το σετακι μητρικη-επεξεργαστη-ραμ? Τις αγοραζουν για χρυσες αυτες τις μητρικες και θα γλιτωσεις τα εξοδα ψυξης. Εξαλλου ενα σετακι με Η110 και pentium θα σε καλυψει για την χρηση που θες και θα εχεις εγγυηση. Offtopic αλλα η καλυτερη επιλογη πιστευω. +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα